Nasterea la Medlife (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Buna Iris

Eu auzisem in timpul controalelor mele la medlife de dr parfene ca este buna..plus mai vazusem si pe net.. Si eu am o nastere la Medlife si dr.Parfene a fost mana 2 la cezariana mea.O doctorita ff simpatika si ff buna- am auzit ca a fost rezidenta doctorului pelinescu. Eu am glumit cu ele in timpul operatiei si dr parfene mi-a lasat o impresie buna..parea ff sigura pe ea.
e mare lucru ca a decis sa te opereze si si-a asumat acest lucru chiar daca mai aveai pana la termen..si mare lucru ca a vazut toate aceste lucruri pt ca altfel..poate erau probleme..
Te felicit inca o data pt bebe si si eu zic ca nasterea la Medlife a meritat fiecare banutz.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noyo5879 spune:

Felicitari Iris!!
Ma bucur tare mult ca totul e bine cu tine si cu bebelusul tau!
Sa fiti sanatosi si mancaciosi!

Pup

Mergi la inceput

Iris cat te-a costat toata nasterea la Medlife..cu tot cu vaccinurile copilului.factura finala:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

asa este, dr. Parfene este super de treaba. si la cezariana mea a fost prezenta. pe mine m-a operat dr.Pelinescu dar si ea facea parte din echipa. in plus cat am stat internata in spital la inceputul sarcinii (cam o luna) s-a comportat foarte dragut in zilele cand avea ture. Oricum toti medicii de garda au fost foarte de treaba

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iubu77

Iris cat te-a costat toata nasterea la Medlife..cu tot cu vaccinurile copilului.factura finala:)

8227 lei este suma finala.

Mergi la inceput

marina ai stat internata o luna la medlife?
si eu am avut probleme la un moment dat dar mi-a fost frica din cauza banilor sa ma internez la privat si am preferat la stat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

iubu, da , o luna am stat adunat. am stat o sapt apoi acasa vro 2 zile, iar o sapt si acasa cateva zile si apoi 2 saptamani. in salon single pt ca imi era tare rau , vomam si plangeam nonstop, aratam ca o fantoma si nu am vrut sa deranjez alte mamici... nu mai tin minte exact cat am platit de fiecare data dar stiu ca pt alea 2 saptamani a scos sotul 27 mil si cand am vazut factura era sa lesin si sa ma internez la loc. pana atunci habar nu aveam cat platea si nici nu aveam chef sa ma interesez ca aveam alte probleme. dar cand am vazut acea factura, brusc nu am mai avut nevoie de internare si am zis ca mai bine vomez si plang moka acasa

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

hah..pai pt 2 saptamani de internare la Medlife sau la privat nu e chiar exagerat 27 milioane..am eu o amica care a stat cu fetita 1 saptamana si a platit cam 40 milioane..ma rog nu stiu poate medicatia e scumpa..dar acum am auzit ca daca ai trimitere platesti numai cazarea fara tratament..
Io am stat 1 luna jumate internata la stat..si ce sa zic..nu e ca la medlife.. S-au purtat ok? ca tu stand atata ai vazut multe pe acolo?
pup

Mergi la inceput

Marina ce faci?
Te tine bebe ocupata?
Io mi-am facut niste analize la Medlife si am intrat azi pe siute-ul lor sa iau rezultatele..si am vazut pe prima pagina ca au inaugurat ceva apartamente de lux in maternitate, cu asistenta personala,cu personal dedicat numai pt ocupanta apartamentului..arata beton..si scria ca poti veni si cu medicul personal..Personal ma gandesc ca poate fi si din afara Medlife-ului? ca pana acum nu dadeau voie dar cred ca acum se poate daca ocupi un asemenea apartament..
Stie cineva cat o costa ca nu scria?

Pup

Mergi la inceput

Fetelor..stiti un Orlist bun la Medlife? Lu fimiu i s-a inflamat un ganglion dupa ureche de ceva vreme..si sunt destul de speriata..si vreau neaparat sa il vada cineva ff bun..
Daca ati fost cu bebei si a fost meserias va rog sa imi spuneti si mie..
Mai auzisem de Silvia samoila de la o clinica privata(imi scapa numele acum)..daca stiti detalii..
Multumesc

Mergi la inceput