Pestisori... pestisori... (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Mihaela , pupici sa treaca durerea ....si plimbare plakuta cu fetele

Cryna, spor la gospodarit

pupistain ..

pe mai tarziu

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/81112/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Hop si eu la raport...

Sunt pe acasa cu trebi... curatenie, trebuie sa-mi termin proiectul si sa-l trimit odata...
Mandra e la tara cu ma'sa mare... asa ca am ramas acasa doar cu baietii

Sa aveti un we frumos

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

gata, am plimbat catelul , am impartit o prajitura si acum un pic de joaca si DC - normal....

va doresc o seara plakuta

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

WAAAAKE UUUUP!!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Citat:
citat din mesajul lui marami

WAAAAKE UUUUP!!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me.

Inceeeeeerc

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata! 'Neata!

La muzica de trezire a lui Marami , io va ofer o strooongggg!!! Ca sa va ajute la trezit ... adica: => !

Si, pt. ca-i duminica... merge si o tratatie , nu?

Ma duc sa caut si horoscopul ... revin...

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Horoscopul de azi, 09.08.2009:

- "Ce poate fi mai interesant decat sa-ti faci prietenii fericiti? Dimineata ai ceva de lucru pentru firma la care lucrezi, insa spre seara se anunta o adevarat petrecere alaturi de cei mai buni prieteni."

- "Chiar daca lenevesti mai mult pe acasa sau iesi cu prietenii in oras vorbind fleacuri ore in sir la o bere, ziua este placuta, pentru ca sentimentul general este unul de deplina armonie intre trup si suflet. Esti odihnit, linistit, multumit de tine si de toti, si simti nevoia sa imparti aceasta stare de relaxare cu cei care iti seamana. Discutiile cu ceilalti, desi banale, pe marginea acelorasi probleme din totdeauna, sunt pe placul tau prin calmul pe care il inspira."

- "De energie nu vei duce lipsa, dar iti va fi greu sa o canalizezi spre un scop concret. Se pare ca unele din activitatile pe care le-ai considerat a fi rezolvate vor reveni in atentia ta. Va trebui sa muncesti destul de mult dar vei reusi sa fi eficient si acest lucru te va mobiliza. Tendinta spre superficialitate te-ar putea costa mult, asa ca asculta sfaturile parintilor care ar dori sa te vada mai constiincios."

- "Pui pasiune in incercarea ta de schimbare si de evolutie interioara. Atitudinea ta la locul de munca este una de apreciat, lucru neobisnuit. Ceilalti te plac si le face placere sa stea in preajma ta, datorita atitudinii tale. Secretele, subiectele tabu sau misterele te atrag. Doar stand printre secrete este suficient ca sa fii ocupat 24 din 24 de ore. Ai putea fi tentat sa vorbesti pe cineva pe la spate; ai grija! Daca vrei intr-adevar sa-i intelegi pe cei din jur, apeleaza mai bine la un studiu de psihologie, chiar daca te decizi sa predai si altora cele invatate sau nu. Obtinerea si schimbul de informatii poate capata valente emotionale. Astazi incerci sa comunici cat mai eficient cu cei din jur."

- "Esti preocupat de viata amoroasa, mai ales ca ai o relatie pe care iti doresti sa o consolidezi. Astazi ai toate sansele sa traiesti clipe frumoase alaturi de aceasta persoana. Daca insa nu faci economie, bugetul tau va avea de suferit. Gandeste-te mai bine pe ce dai banii."

Mergi la inceput

Am votat si duamnele ... mult succes .

Ely, te-ai retras cumva ... ca, vaz ca ti-ai scos link-ul de la semnatura si m-am intors inapoi , pe pagina din urma, ca sa te votez... nu mai vrei voturi?

Mergi la inceput

Si ceva frumos pt. sirenele fan MJ ... de ieri, din Bucuresti :

V-am -at pe toate! Va doresc o duminica placuta, relaxanta si plina de bucurii si de mult soare in suflete! &

Mergi la inceput

neatza....la ora 6.30 plimbm catelul.....uf,greu sa te trezesti la ora aia sa iesi afara si mai ales duminica...dar deh ....noroc ca am mai motait putin dupa aceea ...acum ne jucam si ii fac niste papa ...ii fierb oase ....

Cryna, marfa cafeaua ...

Marami , ce faci, doar da-i desteptrea si dispari ....

Ely, hai ca daca nu reusesti sa te trezesti singura de trezesc piticii....

pupistain...

Dany

Mergi la inceput