Pestisori... pestisori... (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Hello......va pup si o zi minunata ...nik nou ....mi-am reimprospatat culoarea parului si am niste bucle asa ca de epoca ..imi lipseste crinolina si unbreluta ca evantai am

Pupistain

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/81112/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

pestisori!
V-am votat si eu fetelor...bafta multa!!!...faine premiile

Revin mai tarziu...

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Hello......va pup si o zi minunata ...nik nou ....mi-am reimprospatat culoarea parului si am niste bucle asa ca de epoca ..imi lipseste crinolina si unbreluta ca evantai am

Pupistain

Dany

Pai ia crinolina si evantaiul si baga o poza

Ca ma doare capul n-ar fi o problema, dar ma dor si dintii si asta chiar e o problema ca nu-i bine c-am tras curent taman acu' cand sunt slefuiti si descoperiti.O tin cu ampicilina si cate un algo cand doare tare, mi-am facut si cornet din acela din ziar si-a tare a mai pocnit.Mi-a luat azi amprenta dentara si-n 1-2 saptamani voi avea gata lucrarea. Dureaza atat pt ca mi face la tehnicianul de la Timisoara, asta de aici n-are roz pt partea de jos si apoi ies dintii prea lungi.Mai bine astept un pic si-mi pune ceva calumea.
Azi am afost si la soacra-mea de-am luat-o pe cealata nepoata la noi sa se mai joace cu Diana. Ea e din Cisnadie si-i venita in vacanta la bunici.
La noi ploua si-i urat, asa ca stam prin casa.

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

un piculet ...

Dany... asteptam pozele ! Sa-ti fie de bine noua freza !

Mda, Miha... cam asa-i... e naspa rau cand te trage curentul... mai ales la dinti ... Multa sanatate & !!! Si... inc-oleaca de rabdare ... acus-acus, termini si cu lucrarile dintilor !

Si la noi ploua de as-noapte ... nu ceva de speriat dar, tot mai trage cate-o bureala din cand in cand... mai tare, mai incet, mai cu tunete, mno... e cam uracioasa vremea dar, bine ca s-a mai racorit ... macar oleaca ...

la toata gasca de sirene... o seara placuta... si, noapte buna de pe acum, daca nu mai intru ... vise placute!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza!

Vad ca nu ati scos capul pana acum ...hai sa va ofer o cafea ,, poate apareti .

Eu deja am venit de la nepot , am scos catelul afara ....mai merg pe seara si raman akolo la noapte ....

Poze nu am cu ce sa fac , nu am aparat ...asa ca doar imaginati-va

va pupacesc si o zi minunata !

Dany

Mergi la inceput

'Neata, pe la pranz aproape ... cin' doreste o -luta intarziata ?!? Poftiti, va rog !

Ma duc sa caut si horoscopul ... revin...

Mergi la inceput

Ete na! Iar, ne "intersectam" la trimis mesaje Dany?!?
Eeeee... las' ca, poate asa, ca suntem doua care servim cafea... poate apar si fetele ...

Mergi la inceput

Si, horoscopul de azi, 08.08.2009:

- "Nu este exclus sa iti iasa bani din activitati care tin de comunicare. Ia vezi cum rezolvi un post la un ziar sau la o organizatie de bine-facere, asa cum iti place tie!"

- "Toate s-au asezat pe un fagas stabil, care iti inspira securitate si multumire deplina. Acum tot ce trebuie sa faci e sa mentii aceasta stare de confort pentru o perioada indelungata si sa nu-ti incarci singur mintea cu probleme. Bucura-te de partea buna a lucrurilor si de ceea ce ai, pentru ca nu merita sa-ti strici bucuria si linistea cu aspecte la care inca nu ai reusit sa ajungi. Nu conteaza ce nu ai, ci ceea ce ai primit din belsug de la natura!"

- "In familie vor fi cateva evenimente cate iti vor absorbi toate gandurile. Daca doresti sa faci o schimbare in camin, vei prime sprijinul prietenilor, dar rudele apropiate se vor dovedi mai conservatoare. Ar fi bine sa nu incerci sa-ti impui punctele de vedere, caci in scurt timp ti se va da mana libera. Contactul cu prietenii de pe alte meleaguri iti va face mare placere."

- "Ai face bine sa nu te deplasezi de acasa, de unde ai putea sa incerci sa-ti rezolvi treburile. Fie ca e vorba de munca, fie ca e vorba de distractie. Vei fi mult mai relaxat(a) si mult mai permisiv(a) si vei dori ca, in aceste zile, sa faci totul fara niciun fel de interferenta. Te vei simti bine daca vei pune in practica ideile legate de redecorarea camerei, renovarea locuintei sau chiar sa incerci o schimbare de domiciliu. Este, de asemenea, o perioada ideala de a petrece mai mult timp impreuna cu persoana draga, cu rezultate pe termen lung asupra legaturii dintre voi."

- "Este o perioada favorabila pentru a-ti completa unele treburi neterminate si pentru lucrul in echipa. Esti cautat ca fiind persoana potrivita pentru un anume job, mai ales daca te plangi de pozitia ta actuala. Comentariile tale ar putea dauna pozitiei actuale si ar trebui sa ai grija de faptul ca altii ar putea sa-ti remarce comportamentul mai putin profesionist. Totusi, te pricepi sa iei decizii practice in ceea ce priveste o problema mai delicata. In general stii ce vrea publicul. Te poti asptepta la o mica incurajare, primesti sprijin sau apreciere din partea celor din jur. In aceasta seara te inconjuri de prieteni si te relaxezi dupa o zi stresanta de munca."

- "Unele situatii mai dificile prin care treci pot fi rezolvate daca iti calci pe mandrie si apelezi la sprijinul persoanelor apropiate. Acasa se poate sa ai cateva conflicte cu rudele, pentru ca nu toata lumea este dispusa sa-ti asculte ordinele. Evita sa intri in afaceri dubioase si nu-ti risca banii inutil. Situatia financiara este precara."

- "Dupa-amiaza va loviti de o problema sentimentala, despre care ati crezut ca s-a rezolvat de la sine, dar care revine in actualitate."

Sper ca va foloseste la ceva ... horoscopul asta, zilnic ...

Mergi la inceput

Votat si duamnele pe dimineata asta ... succes !

Dany, distractie placuta la nepot ! Si, ne imaginam cum arati cu noul "look" .

Iar, de amu... fug sa bucataresc ... v-am -at pe toate si va doresc o zi buna si frumoasa, un weekend fain si relaxant! &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare!
Eu totdar s-a mutat durerea din dreapta in stanga...au fumat urechile mele vreo juma de pachet de tigari si vai ce mai sfaraiau, plus cornet de ziar. Cand nu mai pot iau o fiola de algo, dar nu mai repede de 5 ore...Ma seaca durerea asta surda.
Dany, na ca io nu mi te imaginezasa ca astept poza. Eu va pun dupa ce voi avea si dintii cei noi, nu de alta dar sa nu va speriati de mine
Cryna, multumim de horoscop.Cum mai stati cu treaba?

Sirenele celelate vad ca au disparut in alte ape.sa apara si pe la noi.

Azi vad ca nu mai ploua si chiar e cald.
Merg sa le pregatesc sa iesim la cumparaturi.

...ne mai citim.

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput