Pestisori... pestisori... (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaa

Dany am crezut ca ai uitat sa raspunzi... cine stie ce eroare o fi... poate-i dau de cap

www.infoturism.ro/acorda-puncte/109575/

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Am ajuns acasa la marele fix, cand abia incepuse ploaia ......si ce ploua ....ploua la greu ...poate se mai racoreste putin ...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/81112/

Mergi la inceput

Hm..cred ca o iau si eu pe urmele Crynei si nu mai am incredere in concurs ...iata ce au raspuns "Buna ziua,

Am verificat in sistem si nu figurati ca ati raspuns la intrebari pentru data de 05.08.2009.
Ne pare rau, dar sistemul nostru nu minte.

Serviciul Asistenta Clienti
InfoTurism Media S.R.L......'
iar ce este ciudat ca au sters mesajul postat de mine ..

eu stiu clar ca am raspuns ...am in minte imaginile ...ce naiba doar nu am luat-o razna ....

Dany

Mergi la inceput

O seara plakuta si racoroasa ....la Bucuresti cam este ....

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

'neata!
Poftiti la
Eu iar am avut pb cu net-ul ca le-am si zis vreo doua.
Azi is fara chef c-am tras curent si ma doare toata partea dreaptaTot azi imi ia si mulajul si mai e un pic pana-mi pune lucrarea.
Am reusit sa ma si tund un pic, nu la coafeza mea ca n-a inceput, ci a inchiriat salonul dar vad ca m-a tuns cum am vrut.

Sa aveti o zi buna si ne citim.

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ooo daniela nici eu n-am incredere in concursurile astea , cred ca sunt niste manarii , nu-ti fa iluzii
eu te votez draga mea .... da nu cred ca ai sanse , sunt deja stiuti cei care trebuie sa plece in aceste excursii

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Mihaela , multumesc de cafea ..foarte buna .yam yam.....si eu am o durere de cap pe stnaga ...asa m-am trezit ....mi-o trece acuma dupa cafea si dupa o bulina .
Dana , cam cred ca sunt aranjate , mai ales ca stiu si cum se pot obtine f. multe voturi ...te loghezi la o adresa de web si de care ori se acceseaza ai si voturi ....deh ...incercam incontinuare ....

Cryna, nu ai terminat renovarea ?

Ely, azi cum esti , tot singura cu trupa ?

Pupici si pt. absente .

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaa
Inca nu's singura cu tota trupa... dar in curand voi fi

Dany foarte urat din partea lor
La partea cu voturile eram convinsa ca n-am nici o sansa... dar ma gandeam ca merge la parteacu intrebarile... dar daca fac dinastea

www.infoturism.ro/acorda-puncte/109575/

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata si de la mine !

Multam de cafea Miha . Bunaaaaa ... Sa-ti fie de bine noua tunsoare , bafta la dentist si sanatate multa ! dulce ca sa treaca capul.

Dany, inca n-am terminat cu renovatul ... mai avem vreo cateva saptamani, cred ... dulce si tie ca sa-ti treaca durerea de cap. Sanatate multa !
Aaaaaa... si legat de concurs... dupa ce m-am retras si nu m-a mai votat nimeni, la vreo cateva zile am aruncat un ochi la voturi ... si, surpriza : disparuse un vot ... ha, ha, ha... deci, impresia mea, cum ca-mi dispareau voturi, fu reala ... plus ca, multitudinea de voturi pe care o are d-na din fruntea clasamentului nu mi s-a parut ceva bun ... mno, nu stiu cum sa zic, dar ceva "ciudat" se intampla ...

ps - va facui votarea de dimineata... si, succes totusi, la amandoua ...

la toate si s-aveti o zi buna si frumoasa!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Si, horoscopul de azi , 07.08.2009:

- "Nu este o zi buna pentru calatorii si nici pentru afaceri. Starea de confuzie si simtul practic scazut va pot conduce la esecuri. Relatiile sentimentale sunt bune, dar va sfatuim sa acordati mai multa atentie partenerului de viata. Nu evitati comunicarea cu cei din jur, ca sa nu fiti inteles gresit!"

- "Ai tendinta de a vorbi mult cu partenerul, iar acest lucru nu este tocmai bun. Nu esti intelegator, stai sa critici si ai tendinta de a te razbuna: deloc genul tau! Evita discutiile in contradictoriu in orice domeniu al vietii tale!"

- "Ti-e greu sa iei o anumita decizie care simti ca ar ingreuna cumva lucrurile in situatia de fata. Merita sa mai astepti, sa te mai informezi, pentru ca e posibil sa apara detalii in plus care sa clarifice situatia, fara sa fie nevoie de eforturi atat de mari. Daca simti ca sarcina pe care esti gata sa ti-o asumi te depaseste, ar fi mai bine sa ceri sfaturi din afara, prin care sa intelegi mai bine ce ai de facut si ce depinde de tine sa usurezi evolutia lucrurilor."

- "La serviciu va fi mare agitatie; vei avea de facut fata unor activitati dificile. Ar fi bine sa eviti controversele cu superiorii ierarhici. Nu esti intr-o forma nemaipomenita, asa ca ar trebui sa nu te implici in activitati care sa te suprasolicite. Dozeaza-ti cu grija eforturile altfel nu vei reusi sa te descurci la nivelul asteptarilor."

- "Multe griji pentru nimic...
Poate ca azi te simti ceva mai obosita si mai stresata, dar cu putin efort ajungi sa te simti foarte bine pe seara si chiar sa intretii atmosfera placuta in anturajul tau. Daca te hotarasti pentru o noapte romantica, nu sta prea mult pe la petreceri pentru ca e rost de multa distractie in doi!"

- "Nu lasa pe nimeni astazi sa-ti dicteze ceea ce trebuie sa faci si nici ceea ce nu trebuie sa faci. Nu toti vor fi bine intentionati. Te poti debarasa singur(a) de acele persoane care tot incearca sa profite de tine. Se poate ca astazi sa descoperi ca o anumita persoana pe care o stii de mult timp este extrem de interesanta, dar e bine sa analizezi profund inainte de a lua vreo decizie. In primul rand, reaminteste-ti de ce ati pierdut contactul cu aceasta si cat timp a trecut de atunci."

- "Pot avea loc schimbari care cer implicarea unor persoane mai tinere in dezvoltarea si terminarea unui proiect. Modelele mintale si abilitatile de comunicare joaca un rol esential in viata ta acum. Devii mai profund in gandire si dezvolti idei inovatoare, precum si abilitatea de a comunica. Incearca o noua reteta cu peste in aceasta seara. Daca ai de gand sa faci cateva schimbari prin casa, acum este momentul perfect sa te ocupi de redecorarea camerei tale sau sa plantezi niste flori. Vei fi incantat sa observi cum cei din jur se ofera sa te ajute. Problemele de zi cu zi nu mai par chiar atat de imposibil de rezolvat."

- "Persoanele pe care le intalnesti astazi trebuie apreciate la adevarata lor valoare. Se poate insa ca astazi sa ai o perspectiva un pic prea personala si sa-ti lipseasca obiectivitatea. In plan profesional, deciziile pe care le iei cu privire la proiectul in care lucrezi trebuie neaparat aprobate de superiori. Altfel se vor ivi conflicte."

Gata. ... v-am -at...

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput