Americancele gatesc - 9

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Hilde, nu stiu daca exista alta varianta.

Mirela, multumesc pentru reteta. Nu stiu de ce credeam c-o faci la masina, mi-e cam lene si asa as fi vrut. Sa vad cum o adaptez.

Multumesc Macrina, ma mai gindesc daca ma apuc si de pus varza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Ramona, pai e prea cald acu.. cred ca te scoate mirosul afara
Din oct, noe incolo, ma apuc si eu..

Mergi la inceput

Nu, ca nu ma apucam de pus miiine. Dar ai vazut ca trebuie sa caut recipientul de cifrele alea din fund, sa cuget la marime, sa caut restul de ingrediente... Dureaza chestia asta.
Anyway, am avut 70s si ploaie astazi, sa nu zicem ca a venit frigul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Si eu tot de plastic am.. poate caut ceva de sticla desi mi-e tarse... Cred ca o pun tot in astea (eu n-am cos de gunoi, am vase de plastic pentru laundry.. romanul e inventiv)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Mutumesc, Ramona.
Sotul a cumparat de pe amazon o masina din aia ca pe vremea bunicii, special pt rosii. Well, isi asuma responsabilitatea pentru trecerea rosiilor prin masina respectiva si sunt linistita. Eu trebuie sa-l fierb si sa il pun in borcane.
Noroc ca am bucataria bine izolata de restul casei...nu vad ce se intampla acolo.

Apoi daca il sterilizez bine, credeti ca sta bine in pantry sau mai bine in basement? Basemenetul e incalzit...nu cred ca ar fi mare diferenta.

Mergi la inceput

Bine ca ai scapat tu de operatiune, nu-l invidiez pe sotul tau.
Daca nu-i diferenta de temperatura tine citeva sticle la indemina si restul pune-le unde ai mai mult loc.
Am si eu o masinarie din aia, dar n-o mai folosim ca am luat una electrica (de cind ne-am apucat de facut cirnati - era criminala varianta manuala).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Hilde,
Pentru sucul de rosii puteai sa incerci sa treci rosiile printr-un storcator de fruncte din acela care retine pielitele si semintele fructelor. Iese la fel de bine ca atunci cand folosesti metoda bunicii. Eu asa am facut in Romania suc de rosii si a iesit minunat, mult mai repede si mai curati pererii bucatariei!

Fetelor, din greseala am aruncat cartea cu instructiuni de la "rice cooker" si nu mai stiu cantitatile. Adica cate cupe de apa se pun pentru o cupa de orez. Cine ma ajuta ? Eu stiam ca proportia apa /orez este de 3 la 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Petra, eu m-am gandit la asta dar sotul zice ca nu-i ramane suficienta pulpa in suc. O sa incerc si eu acum de curiozitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Hilde, iti recomand juicerul de mai jos, pastreaza absolut toata pulpa si resturile eliminate (coaja seminte) sunt aproape uscate
www.amazon.com/gp/product/B000KHPFFI/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_1?pf_rd_p=486539851&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B0002OKDT2&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1DXX8KEN0TCDXB6SS3D4" target="_blank">http://www.amazon.com/gp/product/B000KHPFFI/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_1?pf_rd_p=486539851&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B0002OKDT2&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1DXX8KEN0TCDXB6SS3D4

Pt ca e low speed nu incalzeste in nici un fel legumele si nu le modifica deloc proprietaile. are si reviews bune. Poate-l gasesti in stores pe langa tine si-l "incerci" cu rosiile tale. Eu sunt multumita de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

buna ziua, fetelor
eu vreau sa fac pizza si reteta este cu 30 de g de drojdie -reteta romaneasca. cum adaptez cantitatea de drojdie praf la drojdia solida?
Multumesc!

Mergi la inceput