Albinutze de Mai-Iunie 2009(7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

Buna fetele! raspund repede la apel ca daca las pe mai tarziu trece iar o luna pan sa scriu...
Aaron creste...are 5.710 kg si cam 58 cm masurat de mine, asa ca nu stiu daca l-am intins bine.E vesel, gangureste si rade, mai are si zile cand e marait rau,dar per ansamblu si facut un program.In prima parte a zilei doarme dupa fiecare supt...cam la 4 ore, apoi mananca dar sta treaz si doarme numai cate 10-15 min inainte de san.De aceea uneori seara patesc si eu ca tine ganesha si solutia noastra a fost sa-l scoatem afara in wrap, unde cat de cat se mai linisteste, ba chiar adoarme.Mentionez ca al meu baiat a refuzat carutul pana acum vreo sapt. si suntem in plin proces de obisnuire ca incepuse sa refuze si wrapul si nu mai stiam cum sa-l scot la aer.A fost si o faza ciudata...ne plimbam cu el si l-a apucat o criza de plans departe de casa, nimic nu-l calma, nici sanul si ne-am trezit cu un echipaj de politie care ne-a intrebat unde am gasit copilul, ca primisera un apel cum ca cineva a abandonat un copil si deja s-a adunat lumea(lumea cred ca eram noi...e drep ca era cam 10 seara si o fi deranjat pe careva plansul lui)S-a rezolvat repede ca au inteles ca-i al nostru si ca pur si simplu plange...
Noaptea in general doarme,uneori 7 ore, dar sunt si nopti ca azi noapte cand s-a trezit la 3 ore.No ca acum s-a trezit si scanceste ca a facut sora-sa o criza si l-a deranjat.Poze cu noi acolo la semnatura, in blogul Mayannei.
Astea sunt lucrurile bune...in rest eu sunt in plina depresie si simt ca-mi cedeaza acum si corpul nu numai psihicul,dar asta e alta poveste...
Va imbratisez cu drag pe toate, toti bebeii, va citesc cu drag si scriu cand pot.Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

picky, iritatia a zis ca e de la caldura,dar orice iy accentueaza iritatia , si uleiul de bebei si crema,pana si APA,dar de la bepanten s-a facut rosu rosu
daca nu i se mai amelioreaza joi il duc la doctor
poate sa fie si de la detergentca in ultima saptamana am spalat lucrusoarele lui cu detergen normal,cred ca s-a obijnuit cu detergent de copii si acum e sensibil.diseara o sa-i bag din nou toate hainutele la spalat.
poate se amelioreaza ca tare mi-e mila de el

mamica fericita de robert andrei(18.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Nicuratze multumesc mult ca ma citesti si un mare de la noi ptr raspuns...

Alynta si multumesc mult ptr raspuns, deciv sa incerc la magazine ptr copii(aici nu au astfel de hainute la mazazinele ptr copii) Si da , sunt din Constanta dar de 5 ani mi-am urmat sotul pe meleaguri staine..Belgia ...asa ca nu prea mai am habar de magazine de prin Cta...si cam ce e prin tara vada doar la stiri(bibne ca am posturi tv din Ro) ....

Va las acum...ca ma duc sa pregatesc copilul si catelul sa ii trimit la plimbare...oare se vor descurca singuri?! ...Isi face mami mila si ii duce ea in parc...da isi ia si integramele cu ea...

Alynta am vazut pozeole...foarte frumosi baietii tai..;e super poza cu toti trei baieti ai tai la apa ...de abia astept sa creasca a mea sa o pot baga in cada sa inoate...o sa ii cumpere mami si ratuste mici si colorate...sa se balaceasca puiul meu ...eehhhee mai e pana la anu'....

Gata, am plecat...pupici

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Sarmisa felicitari ptr bebe Aaron ...super faza cu politia...Esuper ca beb e doarme 7 ore pe noapte...usor, usor renunta la papa de noapte

Mara_i eu ii spal copilului hainutele cu detergent normal, nu folosesc balsam si ii dau dubla clatire...pana acum nu am avut probleme cu ea...Te-am intrebat daca nu cumva e de la caldura ptr ca si a mea a facut o forma usoara pe spate, niste buburuze mici si rosi, dar am lasat-o in pace si i-au trecut...poate ca bepanten-ul ii provoaca alergie...mai bine las-o fara sa o dai cu nimic...lasa-i pielea sa i se aeriseasca si imbrac-o in ceva lejer si largut...sau daca i saca e prea cald, las-o numai in pampers (asta daca nu incepe sa stranute si sa tuseasca ca a mea )

Gata am fugit...

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ganesha

Buna fetelor,
nu am mai intrat de cateva zile dar motivat. Altfel spus sunt zomby de oboseala si va cer si voua parerea ca nu stiu ce sa mai fac. Al meu copil de cateva zile face crize de plans seara, dar crize serioase si nu stiu ce sa mai fac. Problema cea mare pleaca de la san, seara vrea f des si la 1/2 de h si pt ca, cred eu,nu mai poate incep nervii pe san, adica trage f tare de el dupa care i-l da afara si incepe sa tipe si sa se inroseasca tot, sa dea din maini si din picioare, iar i-l ia si tot asa. De multe ori sta cu laptele in gura si nu-l inghite si uneori i-l varsa pe umarul meu. Daca i-l iau sa-l pun pe umar la eructat e si mai rau, tipa se invineteste si-mi da din cap, din maini si din picioare disperat. Si toate astea seara, in restul zilei suge normal, nu stiu ce sa mai cred si cum sa mai fac. Ma gandesc ca poate nu se satura, dar in timpul zilei cum de se satura, am verificat sanul si curge lapte. Si tot asa o tinem seara de pe la 7-8 pana la 12 noaptea, numai plansete si plansete. Banuiesc ca oboseste prea tare si numai poate adormi, dar nu stiu deloc cum sa reusesc sa-l adorm. Ne-a rupt bratele la amundoi, ca daca-l punem jos se crizeaza. Plus ca nici nu prea imi mai doarme ziua,iar cand doarme se tot misca, geme si se trezeste repede, e drept ca e si f cald.Colici nu cred ca sunt pt ca nu se strange deloc de burtica.
Va rog mult dati-mi niste sfaturi ca simt ca ma lasa balamalele de oboseala,Am ajuns sa dorm doar cate 4-5 ore adunate, azi dimineata dupa ora 6 a vrut sa suga din ora in ora, sugea 5 minute si apoi adormea.
Scuze daca am scris cam mult, sper ca am fost si cat de cat coerenta.

Stefan Amir(16.06.09)
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Buna, sa stii ca baietelul meu face cateodata asa, eu cred ca il doare burtica atunci si ia tzitzi ca sa se calmeze. Eu atunci nu-i mai dau sa suga dar il tin in brate si il legan. Poti ca atunci in loc de tzitzi sa-i dai suzeta.Intr-adevar e si f obosit dupa atatea ore de agitatie. Nici dupa baita nu se calmeaza?

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nemora

Strumfita, poti fuma linistita. E bine sa faci ceva care te relaxeaza. Io mai pipez, fumam in facultate, si acum cand vin matusile la mine fumez de la ele. Nevasta lui varumeu fuma juma de pachet cat l-a alaptat pe fius-o si m-am socat; am sunat consiliera de alaptare si mi-a zis ca nu are nimic, pana in 20 de tigari pe zi e ok. Si mai am o prietena tare amarata, care fumeaza mult, cam un pachet, si alapteaza, eu o inteleg ca tigara ii e singura prietena, si fiu-so e super sanatos si ok. Initial m-am socat, dar...e de inteles.
O tigara doua pe zi nu are nimic.

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Strumfita, si eu mai pacatuiesc cate o jumater de tigara pe zi.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Strumfita, eu nu-ti spun ca e bine ca mine, dar eu nu m-am putut lasa si am fumat si insarcinata si fumez si acum si Bubu papa doar tzitzi, iar Darius al Anei lapte praf si completare de la mine, o tigara nu cred ca-ti dauneaza, dar daca ai reusit sa te lasi chiar e pacat sa te reapuci

Ganeshala fel am patit si au cu a mea si ea avea de fapt o ciupercuta in guritza de la lactatele mancate de mine , diferentza ar fi ca Bubu doarme de la 11 seara la 7 dimineatza neintrerupt

Mara bine ai venit , noi iritatia de la gat am tratat-o cu ceai si crema, ambele de galbenele si i-a trecut intr-o zi

Picky, noi hainutele la avem toate din canada , inclusiv cea de la botez, dar sa stii ca am vazut si aici ogramada de lucrusoare frumoase pt fetite

Elena, Alynta, concedii placute, sa va bucurati de plaja si soare

Am pus si noi pozele de la botez

mamica de Bianca Maria 28.04.2009
http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/BotezPozeBiserica?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Mara, si Karo a mea a fcaut vara trecuta o iritatie tare urata de la caldura, era numai bubite rosii pe gat si umeri. I-a trecut cu ulei de germeni de grau, dat dupa baie.

Dana, misto, "completare de la tine"

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariacs

dragelor, va pupam si noi!
in primul rind, am adaugat si eu poza cu Matei in contul comun de poze, sper sa fie adaugata in filmulet cit mai curind, multumim anticipat
vad ca vb despre somnul bebeilor..trebuie sa va spun ca am gasit solutia salvatoare pentru somnicul lui Matei ;))..fara sa vreau..l-am pus pe burta nici nu va puteti imagina cum adoarme in 5 minute si cum doarme asa ore bune..seara adoarme la 11 jumate si se trezeste de fomica la 6 dimineata, si papa dormind..si mai doarme asa pina la 8 dimineata. abia dupa se trezeste si incepem sa na jucam . doarme ca o "broscuta" cu piciorusele facute ghem sub fundulet si cu minutele deasupra capului..e asa dulce...incercati si voi! noi "aplicam tratamentul" asta de vreo 5 zile !!
va pupam, revenim!
p.s. multumim ca ne-ati vizionat pozicile si ne apreciati!

ana-maria, mamica fericita de Matei-Darian *06 mai 2009*

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Buna, eu stiu ca pozitia pe burta e periculoasa, predispune la moare subita. Copii nu se lasa nesupravegheati pe burtica.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Buna fetelor,
coraly...multumesc mult, o sa incerc sa-l adorm chiar daca nu da nici un semn ca ar vrea asta, chiar acum tot incerc sa-l fac sa doarma. Doarme cate 15 min si se trezeste dar i-l legan imediat si adoarme la loc, asta fac de o ora. Poate reusesc si disera sa-l fac sa adoarma mai devreme.Macar m-am mai linistit ca nu este singurul copil care face scandal la san.
Piky... nu cred ca sunt colici pt ca a vut si asa ceva dar crizele astea sunt total diferite,cat despre san, nu eu vreau sa-l pun asa des la san seara, dar cand i-l iau eu in brate ma trage cu gurita de haina sau de mana,dupa care i-l pun si dupa 2-3 min de supt incepe criza, asa ca de asta spuneam eu ca poate nu se satura.
Sarmisa...al meu e ok afara, si eu i-l scot in fiecare seara cate o ora,ii place in carut si de obicei doarme cat sta afara, shoul incepe cand intram in casa, adica de pe la 7 si ceva-8 pana la 12 noaptea, timp in care o tine numai intr-un plans si caraiala.Dar la noi in casa este si f cald cam 30 de grade mai mereu, si noaptea inclusiv. Astept toamna cu mare nerabdare...
fetelor multumesc mult, parca sunt mai optimista acum.

http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput