Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (327)
Raspunsuri - Pagina 9
bumbita spune:
fetele, sebi al meu, in timpul zilei, cand sta prin casa, ii place sa stea gol de la mijloc in jos, fara chilotei nimic....libereanu!!!
pe voi va pun sa le pupati manutza, degetelul, piciorului etc daca se lovesc si ii doare? ati vazut ce scumpi sunt?
alt obicei al lu' sebi al meu: cand mananca melcisori cu lapte...mananca el melcisorii - ii dau eu cu linguritza - si la sfarsit imi cere paiul sa bea lapticul...
ce diferenta intre copii astia ai mei: unul ar bea lapte la greu, iar celalalt lapte deloc ( inlocuim cu branzica de casa, iaurt).
edi o intreba asera pe socrela - unde e mami meu? socrela " la bucuresti",,,,edi " nu vine mami meu".
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Biancas spune:
Buna placinta
...e putin acrisoara din cauza prunelor inca nu foate dulci ca toate ca erau moi. Sa va fac si poze?
Vad ca pe Sebi, Dani, Matei ii doare burta decat sa manance singuri...zici ca s-au inteles. Ce texte au in ei domnule
. Dani cand mananca carne uneori o tine la masea...si eu ii mai bag in gura..si el o tine...si dupa un timp spune; "mami vreau sa scuip"
. Zici ca manaca pietre nu carne 
Silvia, frumos situl, l-am si salvat asa ca mai trag cu ochiul...
.
Bumbi, eh e buna orice draga ca eu stau pana tarziu in noapte. Am si eu o nelamurire...de ce nu il dai pe Sebi la gradinita? Nu e mai bine pt el mearga la gradi in grupa mijlocie? O gradi de stat te-ar costa mult mai putin. Sau il dai pe Sebi si ramane Edi cu bona? Parca acum imi amintesc ca asa era...dar pe Edi poti sa il dai la o cresa buna, poate aveti aproape la nici un sfert de pret daca e de stat. Zic si eu..nu stiu ce este pe acolo. Cresa e la 2 minute de mine si gradinite sunt 2 la 5 minute
.
Cosmi, il bagi in grupa mijlocie pe Stefan?
Toanca...deci si tu naked...
. Vineri plecati nu? Mini vacanta frumoasa...sa ne aduci puiul targlui cum se spune ![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
Biancas spune:
Bumbi si Dani si Sandra cer/ a cerut sa fie pupata cand s-au lovit
. Asa i-am invatat noi.
Apropo de mancare...Dani la mazarea verde spune "bobite" si daca vede in ciorba sa vedeti cum baga mana cealalta in lingura si o scoate afara
. Macare de mazare verde noua ne place foarte mult...asa scazuta cu carne sau carnat prajit langa ea dar el domnisorul spune ca "nu vrea bobite"
Silvia, foarte faina ideea cu mancarea
..cand ajung in Franta...vreodata, am sa trec pe la tine sa ma conving live ca gatesti asa bine
. si sa si gust normal
. penne-le alea cu carne arata bestial...si ceva cartofi la cuptor am vazut...noi suntem fanii cartofilor, in special cartofi pai dar eu mai vreau sa schimb.
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
Biancas spune:
Silvia, am uitat sa zic...am facut odata muffins in forma speciala de tabla si mi-au iesit super. Prima oara am facut muffins in forma de hartie (era cutia de la dr Qetker care avea si forme incluse) si le-am pus in tava normala si mi-au iesit ok. A treia oara am cumparat eu forme de hartie , le-am pus la cuptor..doamne naspha mi-au iesit
, toate mi s-au latit....s-a latit hartia, nu au crescut bine... au fost tare rele. Cred ca hartia a fost de vina nu? Prea subtire ma gandesc deaia s-a pleostit asa. poate dadca puneam 2 bucati de hartie in loc de una...naiba stie. Ce zici?
Bianca
bumbita spune:
bianca,
pai cam asa e planul - sebi din 15 septembrie la gradi de stat - la grupa mica. mi-a zis directoarea, cand am depus dosarul, ca in toamna nu are inca impliniti 4 ani ca sa-l treaca la grupa mijlocie. deci vom repeta grupa mica. nu prea mi-a convenit...insa dupa calculele mele , ar pica bine cand va merge la scoala. om vedea noi, daca e cazul, il vom muta noi la grupa mijlocie.
iar edi va veni incepand cu 15 septembrie la noi si va sta cu bona. din pacate gradinita lui sebi nu are si cresa, asa ca nu prea e ok pe unul sa-l duc la cresa, iar pe altul sa-l duc la gradi.
si sebi scoate afara ultima bucata, desi eu incerc sa-i zic ca e puterea, ca daca ma iubeste, trebuie sa o manance, ca ma face fericita daca o mananca si pe ultima etc....o scoate afara , face o fata de parca s-ar scarbi tot
si zice ca il doare in gat.
zilele trecute nu stiu de ce s-a pus pe plans ca nu am facut eu ce vroia el...la care ma trezesc cu el ca imi zice " de ce ma lasi sa plang cand stii ca ma doare in gat?!" am ramas masca...ce smeker e!!! l-am luat in brate si l-am pupat...puiul meu!
nu stie el cum sa faca sa ne induplece sa facem ca el, sa ne pupe , mie imi zice mereu ca sunt iubita lui....tare mult i-am lipsit...ii place in fiecare seara cand il iau in brate si ii zic ca nu o sa ne mai despartim niciodata!!!!![]()
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
Biancas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumbita zice mereu ca sunt iubita lui....tare mult i-am lipsit...ii place in fiecare seara cand il iau in brate si ii zic ca nu o sa ne mai despartim niciodata!!!! |

Bianca
Biancas spune:
Ana cum a iesit ciorba aia rece? Ce cadouri ai primi de ziua ta?
Se apropie si ziua lui Nlu si nu stiu ce sa-i cumpar cadou ...
I-am spus lui Nelu despre ciorba, supa de azi dimneata si nici nu vrea sa auda...i-am zis ca francezii ce ciorba au ca e rece si nu trebuie fiarta si mi-a spus: "sa o manance ei"
. Nelu nu prea e omul schimbarilor, al incercarilor culinare... si la restaurant eu incerc mancaruri pe care nu le pot face acasa, sau care sunt ceva deosebit, mai speciale ..el mananca clasicul gratar cu cartofi pai
. De cateva ori (de mai multe) am luat tzeapa ca mancarea lui era ai buna ca a mea
.
Bianca
MIHA78 spune:
ANA LA MULTII ANI CU SANATATE!! Tot ce iti doresti sa ti se implineasca!
Silvia, felicitari, ptr. tine gatitul chiar e o pasiune. Arata minunat mancarurile pe acolo, am salvat si eu si vom experimenta.
Maraki multe pb. iti fac patronii aia ai tai. Am vazut poze aseara, Angelos cu Mario sunt fff. inalti. Mie mi-a zis dr. la ultima masuratoare 104 cm si 16 kg, dar sunt sigura ca a mai slabit ca a mancat mai rau in ultima vreme.
Cosmi, bafta la dr., mergi si ptr. tine azi?
Bumbi tu presupun ca ai avut recomandari in ceea ce o priveste pe bona ta.
bumbita spune:
tot vorbiti de masuratori: sebi are 102 cm si 16, 7 kg! nu ma intrebati din ce are atatea kg ca nici io nu stiu!
miha, pai mi-a recomandat-o/ mi-a zis de ea bona vecinei mele, care o stie din parc unde venea cu un baietel de care a avut grija pana in vara...baietelul s-a dus la tara in vara, iar din toamna va merge la gradi. mi-a zis ca se purta f frumos cu baietelul si sta pe langa noi, la doua strazi de blocul nostru.
bumbita mami de 2
toanca spune:
Bumbi,
Matei cu Sebi se pot lua de mana: Matei mananca cereala cu lapte; mananca intai cerealele si dupa aia bea laptele cu paiul.
Aseara (apropo cat sunt de smecheri) l-am pus in pat; dupa un timp m-a strigat sa vin sa stau cu el ca il doare capul; dupa ce m-am dus la el in camera si am stat un pic in pat langa el nu l-a mai durut capul![]()
Si noi pupam locul unde se loveste.
Bianca, da vineri plecam in mini concediu...
Cu toate ca abia astept am o strangere de inima; nu am fost niciodata plecata undeva fara Matei si nu stiu cum o sa reactioneze
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2