Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (327)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

eu ma pregatesc sa plec. la 18 00 sparg usa...de-abia astept sa ajung acasa...ca vantul si ca gandul ma duc....pana la metro aproape ca alerg, am doua statii de metrou si inca 7-8 minute...in total 20-25 minute. in seara asta mergem in parc la ponei.

am uitat sa va zic. ati luat cereale nestle -cini mins de curand? vedeti ca au ca SURPRIZA un cd cu jocuri pe calculator cu curse de masini....ffff frumos....acum asta e placerea lui sebi, ins aobligatoriu sa fiu si eu langa el...cica ii e frica...dar eu cred ca se implica prea tare acolo si simte niste emotii puternice....nu are de ce sa-i fie frica!!!

deseara, poate reusesc sa-l culc mai devreme pe sebi si, daca rezist pana atunci, mai intru...

daca nu, vb maine!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

draga Ana! Multa sanatate si fericire alaturi de minunata familie!
Suna interesant retetele. sa ne spui cum ati chefuit.

Nu mai zic nimic de lasatul copilului singur in masina, sau in carucior in fata magazinului. Mi-a cantat cartile sotul si sora-mea azi cand le-am spus. gata...de acum nu se mai despart Edi/Marco de mine.

Noi suntem bine,m-am trezit tarziu, am fost prin mall, am si alaptat acolo. am luat ceva hainute la Eric pt. botez, la edi un compleu si mie o camasa de la Motivi.
Pe urma dupa Marco la gradi si de acolo la real la cumparaturi. am ajuns acasa numai bine pt. alaptat.

Maine trebuie sa-i duc o poza la marco la gradi ca sa povesteasca pe seama ei. Si nu am nici una recenta pe hartie scoasa. Scot la imprimanta una de la Zoo sau felix.
Vineri musai sa-l costumam intr-un personaj...asa ca al meu s-a gandit la capitanul Huk din peter Pan ca tot e innebunit dupa el.

Clau trebuie sa mearga sa ajute un verificator 3 sapt. in Alba...are probl. mari de sanatate si vrea sa-l lase pe Clau coordonatorul unei mari lucrari. eu nu prea am chef sa stau asa mult in Alba... ma vor ajuta cu copiii...dar gradinita trebuie platita, eu trebuie sa vin la control....sigur ma vor scoate bunicile din sarite....zau de stiu....

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Marti mergem pe Transfagarasan cu cortul vreo 3 (minim) -4 zile depinde daca poate Nelu sa isi schinbe tura . Vom dormi o noaptea la Balea si o noapte doua la Vidraru.
Vneri mergem sa luam cort ca nu avem nimic..o saltea si 2 saci de dormit vechi pe undeva.
Mergem cu finii nostrii si poate vinesi prietena mea cu familia. Ce fain, de abia astept .

Bumbi, ati calarit poneii? Trebuie sa luam si noi cereale daca spui ca merita.
Toanca...haha..la cereale Dani e mai smecher ca Matei si Sebi...el manaca cerealele cu lapte cat de putin llapte si daca si-a terminat cerealele laptele il lasa acolo .
Giova, stii vorba aia...daca taceai negustor te faceai . pai du-te si tu la Alba cum sa nu mergi? te plimbi toata ziua, te revezi cu prietenele...hai ca ai ce face..te ajuta bunicile. Nu am inteles de ce trebuie sa platesti gradinita? Nu poti face cerere ca nu l mai duci luna august sa zicem? Care e modalitatea sa nu platesti gradinita? Si daca nu se poate iei scutire medicala pt 3 sapt si sa te pupe. Sau nu?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Tipuri
> de femei " IT ":
>

>
> 1. Femeia Virus : Cand te astepti cel mai putin, se
> instaleaza in apartamentul tau si se face stapana.
> Daca incerci sa o
> dezinstalezi, pierzi
> multe lucruri. Daca nu, o sa pierzi totul.
>
>
> 2. Femeia Internet : Trebuie sa platesti ca sa ai
> acces la ea.
>
> 3. Femeia Server : Intotdeauna e ocupata cand ai
> nevoie de ea.
>
> 4. Femeia Windows: Stii ca are multe defecte, dar nu
> poti trai fara ea.
>
> 5. Femeia Apple Macintosh : Atragatoare, fara cusur,
> destul de scumpa, dar nu prea compatibila cu altele; doar 5
> la suta dintre barbati cunosc placerea de a o avea.
>
>
> 6. Femeia PowerPoint: Ideala pt a o
> prezenta la petreceri, mese de afaceri, etc.
>
> 7. Femeia Excel: Se zice ca stie sa faca multe
> lucruri, dar tu o folosesti doar pt functia bazica.
>
> 8.. Femeia Word: Intotdeauna te asteapta cu surprize
> si nu exista nimeni in lume care sa o inteleaga pe deplin.
>
> 9. Femeia DOS
> : Toti au avut-o o data, dar nimeni n-o mai vrea acum.
>
> 10. Femeia Backup
> : Crezi ca are destul, dar la ora de "sa
> vedem" ii lipseste ceva....
>
> 11. Femeia Scandisk : Stim ca e buna si ca vrea sa
> ajute, dar in realitate nimeni nu stie ce face.
>
> 12. Femeia Screensaver
> : Nu foloseste la
> nimic, dar te amuza.
>
> 13. Femeia Paintbrush : Toata machiaj si nimic de
> fond...
>
> 14. Femeia Harddisk : Isi aminteste de toate, tot
> timpul..
>
> 15. Femeia End-User: Nu face nimic bine si vesnic te
> intreaba cate ceva.
>
> 16. Femeia E-mail : Din
> fiecare 10 fraze pe care le zice, 9 sunt
> tampenii
>

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonsoir fetelor intru si eu in graba sa va salut revin eu unpic mai incolo cand termin treaba . Multumesc mult de aprecierile facute pt site sunt la inceput inca si iau ca un hobby totul inca, o sa fie mai multe retete si mai variate in timp.
Noi am avut azi o zi super plina din toate punctele de vedere ne-a scos tati in oras ca a luat salarul sa "faca cinste " si am lasat masina la un service din centru comercial sa ii schimbe cauciucurile si noi am facut ture pe la toate magazinele, reducerile terminate in 95% din ele. A primit Alain de la Maxi Toys 2 cutii de puzzle de la Clementoni "Micul savant" cica e seria, unul il invata sa asocieze animale in serii de trei si una numere pana la 12 dar e mortal ca ii arata si pe degete cum trebuie sa tine degetelele o carte, sa faca cifra [ol ala], este din serie si sa invete alfabetul si literele si ceva joc mai complex cu 250 de intrebari si raspunuri si ceva creion care ii zice daca ai raspuns corect o sa i le luam si pe alea alda data sa se bucure de ele , super ieftine toate astea mici sunt 5 euro si ala mare 10 si-a mai ales si un pix cu zana din Peter Pan asta e personajul lui preferat pacat ca nu gasim multe cu el. A mai primit un pulover de la C&A cu cars cam scump ala ca nu era redus dar e mortal asa ca... am zis sa fie pt mers la scoala. Eu mi-am mai gasit cate ceva prin C&A dar nu mare lucru. De acolo am mers la Cora unde la raionul de fructe de mare unde asteptam sa imi cantareasca niste chestii l-am pierdut pe Alain care toata ziua a fugit prin toate magazinele de la un raion la altul...eu m-am cam agitat, JP era la casa si zicea sa stau calma ca apare el de undeva, am batut Cora in lung si il lat vreo 5 minute si apoi am sunat si Alain aparuse la JP deja...sincer a primit o urecheala buna ca mie imi crescuse tensiunea. In seara asta a facut si vaccinul ca abia azi mi l-a adus de la farmacie si uite asa zi plina cu adevarat pt pitic a facut un circ abia l-am tinut si a l-a executat tati.
Bumbita multumesc mult de aprecieri esti o draguta sper sa gasesti lucruri tentate pe acolo. Si Alain sta dezbracat parca suntem la Play Boy mereu in casa il las dar ii dau chilotei ca ii tot zic ca se poate lovi la zizi i asa vrea dar fara alte haine si el vrea pupat daca se loveste am pupat injectia de mi-a venit rau in seara sta? Superb ce texte are Sebi e chiar tare ce inventeaza, Alain numai minte ca il mai doare pe ici pe colo sau ca l-a muscat si pe el albina si din astea...O sa iau si eu cereale in tara ca imi plac alea
Giova lasa draga ca nu s-a intamplat nimic rau sa nu mai sara nimeni cu gura si sa puna mana mia mult e mai safe sa il iei cu tine si o sa faci asa de acum inainte.
Bianca pai daca ajungi vreodata in bucataria mea gatesc draga ce vrei oricum eu si in vacanta gatesc prin toate bucatariile ca toata lumea vrea sa le fac eu ceva chestie ce numai mie imi iese buna...texte dar nu ma deranjeaza. Oricum ca idee sa stii ca inainte sa fiu cu JP eram o nulitate in ale gatituli cum nu isi poate imagina cineva deci totul se poate invata. Si am uitat sa iti zic e super buna si bucataria romaneasca dar nu se compara cu cea italieneasca sau cea frantuzeasca nu zic de altele dar de astea da...au sute de feluri numai de a prepara cartofii, multe zeci daca nu peste o suta de branzeturi, de carnati si jamboane o diversitate mare de retete de toate carnurile posibile....si multe ciudatenii la francezi dar si bunatati cu miile. Bucataria romaneasca nu e asa diversificata asta pot spune clar.
Mihaela merci de aprecieri, ce zici ne vedem la o cafea cadva in Cluj daca e potrivim la program la ceva Moll din ala modern
Bianca am uitat sa iti zic e de la hartie clar, pune 2 bucati sau trei si daca ai tava din aia de metal e super! Unde ai gasit in tara si si mama vrea si nu mai ajung in Belgia la Ikea.
Ana vad ca nu ai intrat azi nu am reusit sa dau de tine, ne povestim noi maine . Am uitat sa-ti zic ca am facut muffins-ul de la tine cu cocos a si dus al meu sot in garda si vor reteta frantuzoaicele a dus din ala si unul pe format de panettone facut . O sa le pun si pe site .
Gata m-am povestit cu toate ca scriu la mesaj in etape de vreo ora o sa pun poze maine cu jocurile de la Clementoni ca poate le gasiti si in tara le recomand cu caldura ca sunt si din alea rezistente. Scuze daca am greseli ca nu mai am nervi sa reiau...am vazut ca scriu adesea ca o cizma sory

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

buna!!!!

aseara am fost iar in parc...si tot pe jos cu trotineta....s-a perfectionat baiatul meu....merge mult cu ambele picicoare pe placa si ia si curbele ...

am fost si s-a plimbat cu poneiul...10 lei 3 ture. a meritat!!!! tare incantat a mai fost, la inceput reticent, l-a mangaiat pe cap....se tinea de sa....il tot strigam Yakari...si ziceam ca poneiul este Fulger mic!!! la sfarsit mi-a zis ca sa ma duc la serviciu sa mai fac bani si sa se mai plimbe cu poneiul ca ii place tare mult!!!

aseara, i-am facut baie si cand sa-i dau pijamaua, am gasit toate bluzitele/tricourile, pantalonasii...rearanjate. bona facuse curat la ele....si calcase tricourile. la care sebi mi-a zis " vezi ce bine a calcat tricoul asta?" m-am bucurat..inseamna ca s-a acomodat bine cu ea!

la culcare, l-am luat cu noi in pat...doamne, cta dragaleala pe capul lui, ne lua pe amandoi de gat...ne zicea sa-l luam in brate amandoi...si " sa-l strangem ca sa simta".

haideti ca ma apuc si eu de treaba si revin...

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Buna dimineata la . Iar o dau eu ca doamnele de la servici sunt ocupate sa intre .
Irina de C-ta ia zi ce porti in burtica? It`s a boy or it`s a girl? .
Bumbi, frumos programul..pai chiar asa du-te la servici sa castigi bani pt ponei. Pai daca stati la casa ati putea lua unul si in curte si atunci nu ai mai da cate 10 lei la fiecare 3 ture. Ar fi gratis...dupa ce scoti investitia. O amortizezi in 4 ani si iesi mai bine . Deci bona calca...vai mi-ar trebui si mie o bona dinasta .
Silvia, sa va fie de bine reducerile. Pt ce era vaccinul? Cred ca am sarit peste faza cand ai spus. Chestia cu bucataritul trebuie sa o ai si in sange..sunt altele care au 30-40 ani si au trebuit sa gateasca si gatesc deci au invatat si tot sunt nulitati . Trebuie sa ai mana si pt asta...sa iti placa sa mamanci ca daca nu...bagi orice in gura si nu te intereseaza.
Tavi pt briose am cumparat de la Real, este o tava mai marisoara e fix de 12 bucati dar costa 40 lei si odata am gasit un set de 2 tavi a cate 6 briose, una e cu model asa cu stiatii, alta simpla si a costa ceva pana in 15 lei. Era la oferta atunci habar nu am daca mai este.
Imediat merg la Real si ma uit. Merg sa cumpar si cort si de la ora 14 la stoma. De la 20 la epilat ..inghinal ca doare rau cu aparatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Intru eu la cafea . Alain a facut vaccinul ala Prevenar, e pt pneumonii si boli derivate, la cate raceli mi-a facut la gradi clar nu puteam sa il las pe toamna fara. Imi face un pic de reactie vad ca e cam pleostit si usor racit i-am dat ceva Panadol de diminieata o sa il urmaresc azi.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetele.
Vin si eu la cafea....
Bianca, cu cortul?
Va place cu cortul?
Mie nu mi-a placut niciodata ....
Bumbita, si lui Matei ii place cu poneiul: tot 10 lei 3 ture.
La Palatul Copiilor.
Voi unde ati fost la ponei?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

toanca pai tot acolo...in parcul tineretului...acum vrea cu calul. ii mai place mult sa se catere pana sus in trenul ala pe care l-au adus....

Mergi la inceput