Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (327)
Raspunsuri - Pagina 11
Bee spune:
Buna fetele.
Si noi pe aici.
Silvi, mai pune o data site-ul ala sa ma uit si eu, chiar daca nu prestez nimic. Io am o mare problema gravida fiind: nu vreau sa vad mancare gatita, nici sa gatesc. Nu am chef. Nu am rabdare, imaginatie, etc. Macar sa-mi clatesc ochii in vederea unor viitoare incercari (pe la vreo 2 luni dupa ce nasc). Oricum Ana m-a omorat cu retetele alea. Gaspacho am azi in plan. Dar si Guacamolele alea, offff sunt sigura ca-s fix pe gustul meu. Cand plecati, ca nu mai tin minte?
Toanca, distractie placuta, daca nu mai apuc sa-ti urez! Va fi atat de romantic....
Am fost si eu acum 2 ani si a fost minunat. Lesinam tot la 50m, fiindca eram gravi in 5-6 luni cu Razvan.
Era sotzul meu exasperat saracul.
Bianca, Balea si Vidraru. Cred ca o sa va inghesuitzi cu multi altii pe acolo. Noi asa am patit cand am fost. In 2006 parca. Am fost cu cortul si am bagat un traseu rapid de creasta amandoi. Bine, noi suntem si maniaci si am mers si numai in 2 special ca sa facem trasee. Dar sincer, barbatul meu nu-si aminteste cu placere noptile alea la cort. A cam intzepenit. Plus ca lumea era venita la gratareala si distractie, nu la umblat teleleu. Fain de voi.
Giova, eu zic ca nu va strica 3 saptamani la Alba. Ar fi o variatie fata de viata de acasa de la Timisoara. O sa te intorci remontata si o sa-ti dai seama ce bine-i acasa la tine, chiar daca ai de rezolvat o multime de lucruri cu 2 copii mici dupa tine.
Bumbi, buuuna bona! Cred ca esti topita dupa Sebi care e asa lipicios. Si ai mei vin la pupat locurile lovite, zgariate, etc! Si sunt muuuulte.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
toanca spune:
Bee, multmuesc pentru urare!
Si tu tot in Venetia ai fost?
Abia astept desi v-am spus ca plec un pic cu inima stransa avand in vedere ca nu am mai fost niciodata plecata fara Matei.
Bumbita despre ce tren vorbesti?
E adevarat ca noi nu am mai fost de vreo luna in parcul Tineretului....
Au adus vreo jucarie noua?
Daca da inseaman ca trebuie sa merg si eu cu Matei sa-l vada
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
bumbita spune:
silvi prevenar?! eu nu am auzit...fetele, mai avem de facut vreun vaccin obligatoriu pentru pitici?
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
szaboali spune:

Cuscra deci de aia nu ai raspuns la telefon...te simteai cu musca pe caciula![]()
Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama
szaboali spune:
Bumbi la spiridusi eu stiu ca nu mai e nici un vaccin pana la 7 ani...la Ianis de exemplu mi-a spus asistenta ca pana la 4 ani nu ii mai face nimic, ultimul i l-a facut la 1 an ...bineinteles daca nu se schimba ceva in program.
Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
bumbita spune:
anca, e MUSAI sa ajungeti in tineretului....au facut fff frumos....jucarii noi si frumoase...3 locuri mari de joaca...pista de carting, au adus o locomotiva "cosmetizata" reala, veche din 1957...de care copii sunt f incantati, fantani...
toanca drum bun si clipe minunate sa traiti voi acolo...cu cine ramane matei? cu bunicii sau cu bona?
bianca si noi mergeam cu cortul cand eram "tinerei"...si faceam trasee pe muntii patriei...
acum, cu copiii, mai greu...insa sunt niste zone mirifice...linistea aia iti patrunde parca in tot corpul!!! eu mereu cand merg in astfel de zone, as vrea sa o iau cu mine!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
bumbita spune:
silvi sa stapaneasca sanatos alain ce i-ai cumparat!!! auzi, nu te superi, da? ![]()
mai aveti loc in dulap de hainutze??![]()
![]()
![]()
giovalinda si edi, la fel, sa stapaneasca sanatos ce i-ai cumparat? ai gasit ceva pe marimea lui....? nu te mai plangi ca ii sunt mari acum ca s-a marit, nu?
poze cu eric nu ai sa-l vedem si pe finutz?
noi cand citim peter pen, cand ajungem la pagina in care capitanul hook o tinea prizoniera pe tigruta-crinuta, sebi il bate si ii zice sa-i dea drumul....
aseara am citit "cenusareasa" si ce mai mangaia pagina in care cenusareasa se imbraca in rochita ei frumoasa.....vai-vai-vai!!!
mai avem doua numere si , gata, se termina si colectia disney.![]()
bumbita mami de 2
Giova spune:
Neatza!
a plecat si sorella...eu sunt chiauna de somn....nu am putut dormi azi noapte...naiba stie ce am avut
.
Bianca pai daca nu-l duc toata luna platesc 50% pt. mentinerea locului. daca iau scutire, platesc 40%, concediu 50%, dar nu prea mai are zile asa multe.
azi mi-a zis Clau ca maine trebuie sa plecam...mr nu alta...eu apt. viitoare vroiam sa merg la control de o luna, la dr. aia buna care din 2 revine din concediu...ma enerveaza de mor...
Cu ce sunt eu de vina ca tipul e in intarziere, cu un picior in groapa...putea sa-i zica din timp, nu acum in ultimul ceas....
Silvia eu am sarit peste faza cu site-ul...mai pui odata linkul please, sa vad si eu.
Bumbi super ca e ok bona si lui Sebi ii place...m-a ingrozit si pe mine cazul prezentat la tv...doamne ce-i batea si pedepsea pe saracii copii.
Bumbi eu stiu ca vaccinul de 3 ani parca, s-a mutat la 4. asa ca ala trebuie sa-l mai facem. In schimb o iau de la 0 cu Edi...si doamne ce chef am sa-l vaccinez.
Bee asa e...ma montez si eu...dar va fii nasol sa dormim 4 pers. intr-o camera...cu Edi care se trezeste si urla pana ii bag tzitzi in gura. macar acasa avem confortul, spatiul necesar...in plus acolo ma vor teroriza toate neamurile, mie nu-mi place agitatia...sunt mai comoda de felul meu.
Ali nu mai zici nimic?
Toanca ce fain ca plecati. Weeeknd fain sa aveti. cu cine ramane matei?
merg sa pap si eu pt. prima data pe ziua de azi: lapte cu fulgi de ovaz...cica sunt foarte buni pt. lactatie...sa vedem daca sunt si comestibili
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
szaboali spune:
Giova ce sa zic? nu am inspiratie la scris
...pe scurt...am fost si noi pe la mare, drum lung si destul de obositor (17 ore cu opriri), piticii au fost foarte cuminti, nu m-am asteptat sa se comporte asa de bine, nu le-a fost rau deloc pe masina. La mare Iarina nu a prea vrut sa intre in apa ca cica era prea rece iar in ultimele 3 zile dupa ce am azvarlit-o cu forta in apa nu mai vroia sa iasa afara .![]()
Ianis nu a comantat deloc cand l-am bagat in apa...in rest au fost niste cumintei .
La intoarcere am trecut si pe la Buzau pe la nasii nostrii de cununie...a fost super...ne-am mai relaxat si noi putin dar numai putin![]()
www.dropshots.com/iari_ianis#date/2009-07-15/15:11:48" target="_blank"> poze pentru cine vrea sa ne vada![]()
Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
Bee spune:
Bumbi in care parte a parcului au pus jucariile de care zici tu. Nici noi n-am mai ajuns de mult acolo! S-ar distra mult si piticii mei.
Giova, si noi la socrii dormim toti 4 intr-un pat, ca ai mei nu vor sa doarma fara noi cand sunt la bunici! Si ai dreptate, agitatie mare cu rudele.
Toanca, Venetia, miros de balta statuta! Vai ce mi-a placut......
SI o masa la un restaurant central cu arabeti patroni si la servire: lasagna+ pizza+ bere+ alte taxe= 56 E
.Ne-am lecuit de tot.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia