Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (327)
Raspunsuri - Pagina 7
bumbita spune:
bianca, acum m-am mai uitat la voi in poze...sa stii ca dani nu pare atat de slabutz..si ce bronzati sunteti, mama-mama...eu nu as putea fi asa nici daca as sta 3 luni la soare....ma inrosesc, dupa care imi trece ...
si sebi e lenes sa manance singur...si ma puna sa-i fac bucatele mici ( fructele, carnita, carnatii, cartofii ) si sa-i dau eu in gurita...pana la urma, cred ca ii e lene sa mai si mestece si imi zice ca-l doare burtica...
mie mi-e necaz ca nu prea mananca legume...mananca doar cartofi si morovi ( suc )...in rest...nik!!!
sebi doarme intr-un tricou lejer sau maieu in noptile fff calduroase di in pampers...atat!
acum de dimi m-a sunat bona sa-mi zica ca o tot roaga sebi sa stea in casa si sa se joace amandoi cu masinutele si sa nu mai iasa afara....vroia sa-i dau eu acordul si sa nu ma supar ca nu mai eise cu el....bun asa!!!![]()
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
maraki spune:
Ana de France la multi ani 

Sanatate si fericire alaturi de toti care-i iubesti
Super tare de tot ideea cu piureul de morocovi sub forma de gheata
M-ai lasat paf!Suna bine supa rece, mie cred ca mi.ar place
Voi frantuzoaicele vad ca le aveti cu fel de fel de preparate deosebite
yammyyy....
Bumbi eu nu mai am incredere in bone....in fatza sant sfinte iar cand sant cu copiii nu ai de unde sa sti ce comportament au.parerea mea este ca gradinita-i sfanta!
Bianca inca nu am rezolvat cu gradi,e una langa socrosenii si alta pe la mine la sv...restul sant departe.....sa vedem ca in general raspunsul este: sa vedem in septembrie daca renunta cineva la loc

Cosmi, merge mama masina, cu ea ma deplasez ![]()
Bianca, perna cu e cu Spidermann, este cu Thomas, setul ala care-l luasem in iarna ![]()
i-am lasat bilet ingamfatului de Michele...am zis ca doar el face probleme cand vreau bani de la robert...sa.l sune pe giuseppe sa.i spuna ce nemultumiri am si sa se rezolve problema...plus ca sant obligati sa.i faca asigurare medicala lui robert pt ca implineste 23 de ani si nu mai poate sa fie pe a noastra....asta trebuia facuta de acum 5 ani, este obligatia angajatorului...daca fac astia figuri, imi dau demisia...adica stau cat pot in medicale si mai vedem.....daca ei sant orgoliosi, sant si eu.....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
bumbita spune:
maraki asa este cu bonele. tocmai am citi de dimineata in ziar ( am inteles ca au dat si asearab la stiri cazul - insa eu nu mai apuc sa privesc stirile ) despre bona care batea cei doi copii cu care statea - de 4 ani si 2 ani. primea 15 milioane pe luna, se intampa, in bucuresti. ce a avut de comentat cand mama a pus camera de filmat in casa si in prima zi a vazut cum ii lovea peste fata?!? ca " a avut o zi proasta si ca atunci a fost singura data"!
va dati seama...?1 sa-ti bata una copilu' in mod regulat....pai as strange-o de gat cu mana mea!!!! eu ii dau ce am mai scump pe lumea asta sa aiba grija de ei ca de ochii din cap si ea face ce face....
sa aveti multa bafta in septembrie cu gradi!! sa gasiti "locul"...unde ti-ar conveni mai mult? langa socrosenii sau langa serviciul tau?![]()
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
maraki spune:
langa socrosenii ca este muuult mai aproape...3 minute cu masina
Dar nu mi se pare normal sa nu stim pana in sept....ce dracu....toti gasesc locuri numai noi nu?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Astept sa scot placinta din cuptor sa merg in piata.
Maraki, pai du-te si tu cu "ceva de acasa" cum se merge la romani si fa rost de un loc. Ce mers cu masina draga? Pe jos sa faci miscare
. perna cu Thomas...nici nu mai stiu ce am spus. dani are o perna subtire....cat un deget atat e de inalta, poate mai mica ca un deget. E de la setul de pat cu aparatori pt patut. I-am luat una mai inalta dar tot asta ii place.
Bumbi, la tine ma gandeam ieri cand am vazut reportajul cu bona, dar uitat sa iti spun. Ce s afac dacanu intrii veci pe mess
. Eu nu sunt pe principiul sa spionez pe cineva cand munceste sau oricand pt ca am eu asa un fix cu asta, dar cand e vorba de bone..poate as pune si eu o camera sa vad ce face. Si faci linkul pe net si te uiti tot timpul
. Eu cred ca daca m-ar filma la locul de munca mi-as da demisia instant
. Nu suport sa ma urmareasca cineva
.
Cosmi, chiar vroiam sa te intreb ce ai facut la control si mi-am dat seama ca e miercuri azi. Sunt pe alta lume
.
Ma tot gndesc ce greu imi va fi sa incep iar serviciul dupa atata boierie acasa
. Cred ca in prima saptmana as fi rupta de oboseala
. Sa speram ca mai stau putin acasa ca tare bine e. Sa aara posturi asa prin septembrie...daca apar ca si in invatatamnt reduc astia posturile
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
Biancas spune:
Bumbi, smecheri copiii nostrii cu mancatul...si Dani mananca ce mananca si cand i se face lene sa manance spune sa ii dau eu, daca refuz dupa putin timp spune ca il doare burta
.
Sau spune: " Am mancat..n vezi ce mi-am umflat burta? Uite ce m-am ingrasat"
. Cateodata mai spune: "hai pe cantar sa vezi"
.
Ma vede dimineata ca ma cantaresc si intotdeuna vine si el ca vrea sa vada cat e de gras. 14.600 cu pijama si laptele mancat deobicei.
Lasa ca merge el la gradi si acolo nu ii sufla nimeni in coarne. Intotdeuna mi-a spus educatoarea ca mananca , odata dimineata l-am vazut si eu ca isi manca felia de paine, asta dupa ce si-a baut laptele acasa. Acolo vrea sa manance la nici o ora dupa ce si-a baut laptele si acasa nu..nici dupa 2 ore ca cica a mancat 
Am scos o carte de poezii din biblioteca...cu zdreanta, somnosroase pasarele...poezii dinastea pt copii si sa vad il prind cu chef sa il invat...macar una.
Am plecat
.
Giova..tot mai tarziu apari pe aici![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
bumbita spune:
maraki sper sa rezolvi...pentru ca sunt si curioasa cam cum arata gradi nemtesti ( cred ca sunt.....super!!! dupa cum arata si locurile de joaca pe care ni le-ai aratat )! tocmai ma gandeam la ceva, dar sa nu te superi, pls!!!
oare toata "abureala" asta ca nu sunt locuri, ca poate se eluibereaza...deriva din faptul ca nu sunteti 100% nemti...or avea ceva reguli de genu'???
bianca pai de la serv nu pot accesa yahoo, iar de acasa ai vazut si tu cam pe la ce ore "matinale" intru...cu serviciul...ai rabdare!!! oricum vara e o perioada moarta in toate domeniile....toti oamenii au numai concedii in cap...deci" bucura-te la maxim de aceasta perioada. sunt sigura ca vei gasi. numai cine nu vrea sa munceasca, nu gaseste un loc de munca!!!
bumbita mami de 2
bumbita spune:
daca reusesc sa copiez documentul, va transmit o carte f interesanta si utila, zic eu:
C:\Documents and Settings\cristina.cirstea\Desktop\101213-Ana-Savin-Totul-se-intampla-inainte-de-6-ani.mht
bumbita mami de 2
silvi_2005 spune:
Ana super suna retetele facute, cu cipsuri de porumb am mancat si e dar cumparata ca nu am facut inca acasa. Petrecere frumoasa astazi .
Bumbita si eu as fi stresata cu bona dar trebuie sa ne gandim totusi si ca sunt oameni de omenie care fac asta, sailinteroghezi pe pitic totusi zilnic 
Maraki eu zic sfatul meu de Stan patitu' sa nu stai dupa un raspuns la gradi care ai vrea, de rezerva cauta-i un loc unde gasesti si apoi daca iti da raspuns favorabil acolo mai bine renunti tu. Eu in aceasi zi am primit raspuns si de la Primarie si aveam intalnirea si la Scoala privata cu directoarea si am renuntat la locul de la Privata spunand adevarul care a fost faza si ca oricum in anii urmatori intentionez sa il dau laprivat dar de la 6 ani probabil.
Bianca cum ti-a iesit prajitura ?
ca nu zici ca pun numai poze sa va fac pofta uite pun toata reteta pas cu pas
.
Fetelor va prezint acum proiectul la care lucrez de cand am venit din concediu, e un site cu retete si preparate culinare care vreau sa il pun pe picioare dar nu am inca timp cum trebuie...mai am inca vreo 30 de retete dar nu am timp sa le pun cu marcatde poze i tot tacamul
pe viitor vreau sa ii mai pun is alte rubrici, poate ii fac varianta si in franceza...depinde de cat timp voi avea, daca raman mére au foyer asta o sa fie job-ul meu
glumesc.
Deci gasiti aici reteta de petits chinois
http://bucataria-sylviei.ro/ va doresc o zi minunata.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
bumbita spune:
se pare ca nu am reusit...eu o am in format word...
aseara am fost iar cu sebi in parcul tineretului. am mers pe jos cu trotineta. ii place f mult acolo. am ajuns si la un spatiu amenajat cu ponei unde se pot plimba si copii. 3 ture 10 lei. a fost f incantat, vroia si el, dar cum nu mi-am mai luat portofelul cu mine ( decat ghiozdanelul cu suc, apa, fructe si un corn cu cioco), i-am explicat ca nu avem bani si ca vom merge maine seara cu poneiul....a inteles cumintelu' meu!!! de dimi nu a uitat si m-a intrebat daca deseara mergem in parc la ponei....![]()
vineri am fost la mall la magazinul PETSHOP si s-a indragistit de un cocker negru miiic...i-am pus numele NEGRUT...vroia sa-l luam la noi acasa...costa 1200 lei 

i-am explicat ca este f scump si trebuie sa strangem bani si ne vom intoarce sda-l luam...aseara la culcare ma trezesc cu el ca ma intreaba
"cand ne ducem sa-l luam pe NEGRUT"???
bumbita mami de 2