Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (327)
Raspunsuri - Pagina 6

Biancas spune:
 Giova..eh..zici tu ca nu are ce face cu un copil mic si urlator dar tu stii ce bune sunt oraganele lui? 
. Sau chiar el de vanzare pt cine nu poate avea copii?  Stiu ca suna horror dar..au fost cazuri destule. Si eu il lasam pe Dani pe scari la magazine cu caruciorul dar ma uitam cu un ochi la carucior si cu altul la Dani.
Poate par prostii dar noah..paza buna trece primejdia rea.
Bee,maine repet testul sa vad daca e acelasi rezltat. Si il pun si pe Nelu sa il faca sa vedem. Daca si lui ii iese mica atunci e ceva cu aparatul sau testul. Sa speram ca iese bine.
Asa imi era de pofta de nutella azi 
...am innebunit iar cu dulciurile 
. Se si vede ca am pus kg ala inapoi 
. 
Bianca

, mami de Sandra( 8.07.1997)
  si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)  

Biancas spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui silvi_2005 Eu tocmai am terminat de fact niste "pétits chinois " sunt un fel de cuib de viespi umplute cu crema de vanilie si stafide   va pun maine pozele. | 
Eu fac maine placinta cu prune nah

De ce sa ne pui poze sa salivam?
.Mama mea facea cuib de viespi...nu a mai facut de ani buni. De cand a murit tatal meu ciu-ciu dulciuri pe ea ..nici nu prea isi gateste ciorbe si dinasteaca cica se ingrasa. Ne mai facea praji de craciun, paste dar nu mai sunt asa cum erau and traia tatal meu parca.
Eu vreau nutella
...si Nelu merge numai daca ii "platesc" 
 si nu vreau sa ii platesc 
 .Pe vremuri numai spuneam ca vreau ceva si fugea...acuma fuge daca si platesc. Sa astepte
 .Bianca

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Biancas spune:
 Azi am primit ceva flori dinastea de sezon nici nu stiu cum se numesc intr-un buchet facut cu busuioc. Asa bine miroase 
.
Mai bine imi aducea un borcan de nutella , eram mai fericita si poate ii si plateam 
Bianca

Biancas spune:
 Ma gandesc sa umplu pagina singura. Ce ziceti? Sunt nebuna nu? Eh..n-as fi singura 
.
Daca in 2 minute nu mai scrie nimeni ma retrag la citit 
...
Bianca

Biancas spune:

Noapte buna 
Bianca

andiaroro spune:
 Voilà le café-cum zice alex
Silvia-merçi de lamuriri pt fete 
eu ma misc cam greu.Nu mi-am cumparat sorbetiera, dar am plecat de la o banalitate si acum tot experimentez ca imi place textura.Precizari cu "faimosul" meniu- ca vad ca am nascut dezbateri.....am ales sa fac asta ca, dupa cum va spuneam, nu mai avem timp de cump si se anunta 30 de grade azi. daca as povestii traznaile mele zilnice, as speria-o rau pe Maraki si n-ar mai vrea sa fie prietena mea-glumesc!
Guancamole e intr-adevar o specialitate mexicana(reprezinta pentru ei cam ce-i salata de vinete pentru noi). La baza se face doar cu avocado amestecat cu ardei iute verde, dar sunt tot felul de variate cu ceapa, rosii, usturoi, lamaie, tabasco,frunze de coriandru etc-toate tocate marunt.SE mananca cu tortillas chips(cipsuri de porumb)....eu o sa fac cu ceapa, lamaie  verde si niste rosii mici tocate marunt(vreau sa scap de ele din frigi).Noi o sa le mancam cu miniclatite de hrisca ca cipsurile de malai le-a halit alex cu tac-su intr-o seara...
Gaspacho e o supa ce nu se fierbe a carei origine e in Spania, care place muuult tuturor natiilor cand e cald.... Si la asta fiecare face ce combinatii  il taie capul....Cum poate va tenteaza( cu temp din ro), o sa va zic cum o sa fac eu astazi..o sa iau cam un kg de rosii, un ardei verde, unul rosu si un castravete cat palma.Le curat de coji, seminte, etc, le tai bucati mari si le pun la frigi la marinat cu vreo 4 linguri de ulei de masline...Peste vreo 2-3 ore(inainte de a ne pune la masa) le bag in blender si mai pun acolo 4_5 catei de usturoi, o ceapa si zeama de la jumatate de lamaie( unii pun o lingura -2 de otet), 1 cana si jumate de zeama de supa (cam 300 ml-se poate pune apa , dar eu am supa chioara de pui)  sare si piper. dIN LEGUME SE PASTREAZA cate o bucatica care se toaca cubulete marunte pentru decor. la servire  se poate adauga si un cub de gheata(eu o sa pun cuburi de piureu de morcov ramas de aseara si bagat la congelator....si patrunjel ca noua asa ne place).V-am pus o reteta cu poze de pe net ca sa vizualizati procesul(aia pun si miez de paine, altii pun pesmet, sa se mai ingroase) 
http://www.meilleurduchef.com/cgi/mdc/l/fr/recettes/gaspacho_ill.html
daca incercati si va intereseaza, va mai dau variante...Poate Ana sau Mireluta ne dau si mai multe idei ca doar e acasa la ele supa asta...
scu tr sa fug ca lui alex nu-i mai plac desenele, vrea altele si, oricum, am scris mesajul in 3 ture.
Merçi pentru urari!!!![]()

Biancas spune:
 Buna dimineata si de la mine, in sfarsit da Ana 
.
Ana, suna ciudat ce povestesti tu acolo. Pot sa te intreb ce gust au? avocado ala cu ceapa..si supa asta rece...
Ciudata reteta, eu as gusta sa vad cum e dar nu ma apuc sa fac.
Dar oricum nu cred ca are savoarea si gustul unei ciorbe romanesti 
.
Sper ca nu am suparat pe nimeni, eu sunt toma necredinciosul in unele privinte.
Am am pus la dospit aluatul pt placinta cu prune asa ca astept.
L-am prostit pe Dani ca daca mananca o jumatate de felie de paine cu sunca si cateva felii de rosie primeste un kinder cand termina. De o jumatate de ora tot manaca 
.. A venit la un moment dat si mi-a spus: Mami da-mi kinder...eu l-am intrbat daca a terminat tot din farfurie inclusiv rosia (stiu ca nu ii place 
) si mi-a zis ca nu a terminat sa sa ii dau eu ca el a obosit 
. Ca sa vezi..si sa mananci e oboseala pt unii 
.
Glicemia mi-a iesit buna, 89. Ieri nu stiu ce a fost...se pare ca si-a dat seama Nelu azi ca nu se ia testul din prima picatura de sange ci dupa ce ai sters prima picatura. Deci stau bine cu glicemia.
Uite ca a terminat farfuria si a mancat si rosiile...deci primeste kinderul promis 
Bianca

Biancas spune:
 Azi trebuie sa merg iar in piata ca mi-a promis o doamna ca imi aduce sac de dormit cu spiderman(sapt trecuta nu avea nici marime mare nici de baieti). Marimea 140 subtire de vara. Sa ii fie bun pana merge la scoala ![]()
Maine am programare la stomatoloaga la un control si sa imi puna piercingul inapoi. Numai piercingul (piatra pe dinte) e minim 100 lei depinde ce model aleg ca sunt si de aur dar mie alea nu imi plac
. Mda.
Bianca

bumbita spune:
 LA MULTI ANI, DRAGA ANA!!!
SA FII SANATOASA MAMI, FERICIRE MAXIMA SI MUUULTE BUCURII DE LA MINUNILE TALE!!!
SA AI PARTE DE O ZI MINUNATA PLINA DE SURPRIZE!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei 
bumbita mami de 2 
 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

cosmi1975 spune:
 LA MULTI ANAAAAA
SA AI P[ARTE  DE  BUCURII SI MULTA  SANATATE

eu pe acasa cu copiii si cu treaba  dar  parca n am spor
aseara am fost  in parc...eu pe  jos  ei  pe  biciclete,musai tb sa mi iau role si eu dar sa  vedem cand![]()
ASTERY  
e mortal  Razvan
si  Stefan  stie  toete poeziile  care  l a invatat  mama ca  la  gradii cum  nu prea  s a dus
dar recupereaza la toamna
sper sa  si  vrea sa se duca![]()
BIANCA  
dar ce pofte  ai  la 12  nopatea
auzi nutella...eu nu pap dulciuri  deloc![]()
GIOVA 
offf ce  rau  cand  nu are  cine  sa te  ajute
asa e  cand  esti  singiur  si ai tai sunt departe....te  inteleg
Maraki
 ce ai facut cu masina???
SILVI  
mamaaaaa  ce de  bunatati
maine  ne ducem la oftamolog