Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (327)
Raspunsuri - Pagina 5

silvi_2005 spune:
 Cristina eu il culc pe Alain cu chilotel si pijama...adaptata la temperatura , cu maneca scurta si pantalon treisfert sau cu maneca lunga. Nu vrea sa stea fara chilotel ca zice ca "ii lipsesc chilotii 
"
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

maraki spune:
 Eu nu stiu ce pregatiri de papa face Ana 
 Sant pe dinafara cu retetele internationale ![]()
 Bianca stiu ca pt mine a fost mesajul ![]()
Monica 
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
  mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

MIHA78 spune:
 Eu la fel ca si Maraki, am cam ramas interzisa ca habar n-am ce mancaruri sunt cele scrise de Ana. Ana, oau, deci si tu ai un sot pasionat de shoping, al meu face precum trenul vechi si ramolit dupa jumatate de ora in magazin.
Cristina, total Razvan, cate strofe are acea poezie, mie mi s-a parut f. lunga, bravo lui ca a memorat atat, la sfarsit e total cum sta la felicitat.
Giova, draga de tine, toate azi iti vom spune acelasi lucru, sa nu-l mai lasi pe Edi singur. Bine zicem noi, sunt sigura ca ai luat toate masurile de siguranta dar totusi cel mai sigur loc e alaturi de tine. Lasa ca va pune Marco, kg. inapoi incet. 
Bianca, in Weekendul asta nu venim, eu tusesc groaznic si nici Tudor nu e chiar ok, dar e pe lista de excursii. 
Maraki e si constipat Angelo? Tudor se abtine si asat e o mare pb, ca-l infund cu de toate si el se tine sa nu faca.
Ioana, concediu placut sa aveti!

maraki spune:
 Miha, uneori face si la 2 zile....
 Angelo bea multa apa, apropos de pp ca se tine multe ore noaptea....
Monica 
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
  mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Biancas spune:
 Am ajuns si eu...ce bine a fost, m-am acorit putin, apa calduta si curata 
.
Miha...vedeti voi cand veniti,,cand aveti chef si timp ![]()
Silvia, iar te bucataresti? Eu de vreo saptamana buna ma tot gandesc sa fac placinta cu prune si tot nu am cumparat ca sa nu mancam...dar in seara am luat asa ca maine fac placinta cu prune. Iti dai seama prune acuma?  Prunele care pe vremuri erau la sf lui august...septembrie chiar. Acum totul e mai repede. Si sunt romanesti nu straineze.
Giova stiu ca nu ai stat mult...dar doamne fereste trece un nebun pe acolo, vede bb sparge geamul si ti-l fura. Stiu ca e chestie de minute pana il iei pe Marco dar cati maniaci sunt in ziua de azi... Sper ca nu te supi ca te dadacim si dam sfaturi.
Astery, Dani doarme cu pijama de vara..adica tricou si pantaloni scurt. Si intotdeuna fara chiloti...asta e regula mea...sa se aeriseasca 
. pe mine tatal meu ma controla cand eram copila daca am chiloti si daca aveam imi tragea una peste fund sa mi dau jos. Deci regula mea e fara chiloti noaptea..si la mine si la copiii mei. Toamna/iarna doarme  in pijama cu maneca lunga si sac de dormit.
Maraki..ce faci pana la urma cu gradinita? Ce ai mai rezolvat? mergeti sau nu? tare mi-a placut perna cu spider man..ce material are pe ea? Am vazut si eu perna in genul asta dar era material sintetic. Nu era cu spider, era cu ben ten.
Si Dani are ceasurile Ben Ten demult...cu 7 lei, 8 lei, 10 lei depinde de unde sunt. Dar are si pe Omnitrix original si nu se compara ca si diferenta, acesta e original si merg si tin altfel discurile. Nici nu stiu pe unde ii sunt discurile aruncate 
 Sabie Ben Ten? Eu stiam ca Ben ten are pistol...Dani are pistol de la mare cu 10 lei.
Acum e nebun dupa bakugan, are vreo 6 pana acum + carti 
Giova...Marco e normal sa stie poezii ca el inca frecventeaza gradi dar oare strengarii ceilalti stiu? Dani a inceput sa imi spuna o poezie cu "Maicuta...te asteapta flori pe masa..." e poezia de la 8 martie si atat mai stie din ea si eu la fel 
. Oricum el a si lipsit mai mult ultimele 2 luni ca nu l-am prea dus...cate 10 zile pe luna daca mergea...
Bianca

, mami de Sandra( 8.07.1997)
  si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)  

Biancas spune:
 Giova, tot vroiam sa te intreb...Marco stie sa inoate fara aripioare dupa cursul de inot? Sunt curioasa pt ca in august prin 11 ma gandeam sa il dau si pe Dani o luna dar sincer nu cred ca rezolv ceva, e prea mic sa invete in asa timp scurt. Cu 2 instructori de inot am vb de la strandul asta si ambii mi-au spus ca e prea mic si sa il mai las ca are timp de inot. Sunt si copii mari care nu reusesc sa invete sa inoate dupa 10 sedinte...cat e maximul ca si timp de invatat.
Bianca

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)  

Giova spune:
 doamne ce zi...sunt epuizata...psihic...
Clau acum a ajuns...s-a dus direct la gara dupa sorella.
Noi am fost in parc, baita, papa si acum as dormi...dar astept sa vina schimbul 2. asa i l-as plasa pe bb la clau...dar el nu produce laptic
.
Mama ce ati sarit toate pe mine...mi-e si groaza sa-i zic la Clau ca-mi va face si el capul calendar.
Bianca pai am parcat langa gradi, de pe geam vedeam masina...cine sa fure un bb? cand mai intram la mag. de cartier sau farmacie mai las caruciorul afara...il si vad, normal...dar un om normal nu ar fura un copil mic si plangacios
.
Marco inoata fara aripioare dar in bazin mic, adica apa pana la gatul lui. In bazinul cu apa adanca inoata cu aripioare sau cu pluta. mai e pana stapaneste bine tehnicile.
Ana nici eu nu am p[riceput cu ce se mananca celelalate retete...gandul mi-a ramas la tortul ala.....si nu-s 
, dar sunt la fel de pofticioasa.
Maine Marco va merge cu sorella in parc si sper sa am bb cuminte sa pot dormi la greu.
va
, pe maine.
_
Gio
 de 
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
  poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Bee spune:
 Buna fetele.
Astery, Razvan are o memorie grozava! E fenomenal. A mea e muuult mai ametzita si adapteaza tot ce nu tzine minte. Offf ce fericita tb sa fii ca-l vezi facand asemenea progrese. 
Bianca, sorry, inca n-am vazut vedetele tale. O sa ma uit, ca-s tare curioasa. Si mie Dani nu mi s-a parut niciodata slab. E exact cum tb sa arate. Cu glicemia, e de vazut! O glicemie mica pe nemancate poate sa indice un diabet de tip 2, pt care cred ca tb sa faci o hiperglicemie provocata, bla bla. Si eu am avut mereu glicemia sub limita, iar cand am fost gravi cu Razvan mi-am facut o hiperglicemie provocata, care a iesit prost (adica mare)> Diabet de sarcina am avut sigur la toate sarcinile, acum e de vazut daca am si in rest. 
Giova, sper sa te odihnesti maine. De Edi ai vazut parerile. EU am vazut atatea cazri infricosatoare.................
 Nici nu-ti pomenesc, ca te sperii. 
Maraki, nasol cu masina. SI eu am o obsesie cu urcatul pe borduri. La ultima revizie mi-au zis ca e scutul usor atins si ca e sensibil, sa evit sa urca bordurile. Si ma conformez.
Ioana, distractie placuta la mare cu balacitul vostru! In ce statiune sunteti?
Cand va aud cu sotii si cumparaturile, realizez ca al meu e rezonabil chiar (ca sa nu zic neatent pe alocuri). Pai la al meu "destrabalare" inseamna ca ia un pateu, o ciocolata, o bere, sau un salam, in plus fata de ce ii spun eu. Cu hainele nici nu incearca macar.
CAt despre incaltari la copii: noi luam o pereche la 6 luni. Le face varza, trecem la urmatoarea....
Si fiindca e miezul noptii: LA MULTI ANI ANDIARORO!
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Biancas spune:
 Ana de France, la multi ani,
, multa sanatate si fericire 

Bianca

silvi_2005 spune:
 Chiar asa La multi ani Ana de France sanatate si tot ce iti doeresti tu, multi pupici de la noi 

sper sa te prin maine adica azis is la tel .
 Ce zicea Ana, guacamole e o pasta de avocado cu tot felul de ierburi si cu ceapa alba cred in una din variante e o specialitate mexicana, eu am cumparat o data ca se gaseste la borca in magazin. Gaspachio e o "supa cruda" un amestec de legume stoarse sau facute cu blenderul , e una din preferintele francezilor vara  eu am mancat de morcovi o data si trebuie sa recunosc ca a fost f bun, se face din diverse legume si se serveste in niste pahare transparente de sticla  
 adevarul este ca au o bucatarie inegalabila francezii...parerea mea.
 Eu tocmai am terminat de fact niste "pétits chinois " sunt un fel de cuib de viespi umplute cu crema de vanilie si stafide
 va pun maine pozele. Am facut ca duce al meu sot la job si sa fie la micul dejun, sunt unele ditre preferatele mele in ceea ce priveste produsele de patiserie  

Intre timp ma mai uit si la Poseidon filmul ala cu vaporul ala urias nu stiu daca l-ati vazut.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde