Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (327)
Raspunsuri - Pagina 22
Biancas spune:
Bumbi...uite iti da cusra mea 4, cu 3 de la mine..in caz ca aia nu i-a dat pe aia 2....poate mai ai de undeva...
Of da..1 august parca e ultima zi 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
bumbita spune:
aliii

stai asa nu pleca, zii macar daca mai mananca iarina ceapa?
nu o sa o uit never-ever...
cum de nu dormi la ora asta???
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Biancas spune:
Cusca Ali...n-ai somn?
Hai sa deschid capitol nou...sa vad daca mai stiu...ca parola nu am.
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
bumbita spune:
bianca pai vezi?!...si mie mi-a fost necaz, dar deh! bine ca-i avem si p-astia 4. sa vedeti ce nume le-am pus eu si sebi: ZDREANTA, NEGRUT, SNOOPY SI SCOOBY.![]()
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
Biancas spune:
Nici eu nu il uit pe Sebi never cum isi spala ciucurelul in chiuveta 

.
Uneori il mai pun pe Dani in chiuveta mai ales la spalat pe picioare si "ciucurel" si ma gandesc la Sebi 
Bianca
Biancas spune:
A lui Sandra unul e Piplop si nu mai stiu... Piplop e din Pokemon..m-a inebunit la mare cu jucaria aia.vroia sa ii cumpar si nu am gasit..doar in Saturn cand nu a fost cu noi si nu i-am luat ca nu eram sigura ca aia e...dar i-am facut poza si i-am adus...sa se zgaraie pe ochi ca nu a vrut sa vina cu noi
. Si inca odata nu am mai fost in Saturn ![]()
Bianca
szaboali spune:
Bumbi Bumbi tu cu intrebarea asta
...da mai papa si Ianis papa si usturoiul le place...de fiecare data cand gatesc isi baga mainile pe la ceapa
. Defapt Iarina e innebunita dupa toate legumele fierte,de exemplu fara morcovel,patrunjel,telina,gulie nu papa nici o supica, daca cumva s-a terminat morcovul nu mai papa supa, celelalte mai pot disparea din farfurie dar morcovul nu...
Nu dorm ca nu am somn
...pazesc piciureii![]()
Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama
szaboali spune:
Noi avem dalmatianul, inca nu i-am pus nume ca nu stim...mai asteptam sa ii vine la Iarina idei ca e al ei
...Acum sa vina Mitica acasa si mergem pana la nasii nostrii de cununie ca ii au pe toti si mai au si ceva dubluri...poate dublurile pica la noi
Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama
Biancas spune:
Dani are dalmatianul si buldogul.
Haideti sa ne mutam:
CAPITOL NOU
Bianca
bumbita spune:
hai schimba-l repejor....ca o vrea alii sa facem noapte alba.....sa ne zica ce si cum despre ei...n-o mai lasam sa plece!!!![]()
ce vremuri, mai bianca...cum stateam eu acasa cu sebi...in casutza noastra de la etajul 4, supercalduroasa vara, supergeroasa iarna...dar tineri, fericiti, fara rate
...si uite, veniram aici in bucuresti...cu rate, cu copiii rand pe rand....cu servicii de ne solicita la maxim ( pe dani mai mult)...dar...sanatosi sa fim, nu?!
auziti, eu am o mare dilema: ( si apropo de dilema, va zic si un banc imediat ( EU NU POT SA-I TAI UNGHIILE LUI SEBI DECAT NOAPTEA...SI NU TOT TIMPUL...DECAT CAND E F OBOSIT...ACUM IL TOT PANDESC....II MAI TAI O UNGHIUTA-DOUA, IAR SIMTE, IAR IL MAI LAS....DIMINEATA E BUCUROS, ZICE CA A VENIT ZANA UNGHIUTA SI LE-A TAIAT....![]()
VOI PATITI CE "OAT" SI EU???
SAU LA VOI E USOR - EASY - FACILE SAU CUM S-O MAI ZICE....
bumbita mami de 2