Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (327)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bumbi nu am avut timp de real. Dar nu erau cereale cu cd-uri..nici macar cu ice age nu erau. Pungi simple fara nimic. Din kaufland le-am luat cele cu ice age.
Avem si noi 4 catei real ..Dani si-a luat ultimul..budog.
Maraki, nu te mai stresa ce a vazut ala...a vazut mare branza..le-ai primit nu le-ai furat.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Bumbi..mie Silvia mi-a dat 2 retete de cartofi..sile-am facut..sunt mortali.

Iti scriu cum a scris ea atunci, era o poza cu cotlet si cartofi si am copiat asa:
" Sa va zic reteta de la cotletele de aseara, cotletele le-am facut dupa o reteta explicata de fratele meu il impresionase la un restaurant in Romania mancarea asta. Am facut la gratar 2 cotlete de porc (lasate bine la macerat cu ulei de masline si condimente cateva ore in avans) si apoi intr-o alta tigaie cu putin ulei de masline am pus intre cotlete cate o felie de mozarella si am lasat sa se faca incet la capac pana se topeste branza, la sfarsit am pun niste ierburi aromate uscate deasupra. Cica se serveste cu sos alb de smantana dar sincer mi s-a parut prea grea combinatia...si am lasat fara sos. Cartofii taranesti, cei mari din poza,sunt facuti super simplu. I-am taiat de dimensiunea care se vede in poza(adica in patru) , i-am pus la fiert 7 minute si apoi i-am lasat bine la stors si i-am fact cu sare,piper si boia dulce( cred ca putea pune si mai multa boia) si i-am prajit in fripteoza de cartofi in baie de ulei cam 5 minute.
Cartofii tiganesti sunt cei mititei din poza, f buni am gustat si eu i-am taiat cubulete mici cruzi, fierti si ei 7 minute in apa cu sare apoi pusi la stors, facuti cu putina boia, sare si piper. I-am pus la rumenit apoi intr-o tigaie cu o pelicula fina de ulei, si cand am considerat ca sunt facuti am turnat peste ei 2 linguri de mujdei facut cu ulei fara apa si am mai lasat un minut la foc mic, ies o minunatie . Se mai pot pune pe ei ierburi aromate la sfarsit dar eu am preferat asa sipmli. Trebuie folositi cartofii rosii la ambele reteta ca altfel se sfarma la fiert. Va doresc pofta buna daca va decideti safaceti ceva "

Langa peste am facut cartofi rumeniti dar am pus si mozarella pe ei. Sunt

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

marakina, ce mai patron ai si tu!!! ditamai macaronaru..!!! ce masini tari are!!!si nevasta-sa cati ani are?! acum, insurandu-se, o sta si el mai mult plecat si nu te-o mai necaji atata...si cum s-a simtiti nepotu-sau la voi?1 sunt convinsa ca nu a tinut cont de ce ai zis tu acolo...altfel nu venea. si acum arata michele ca sa-mi fac o odee cum arata nevasta lui giuseppe...???? in australia cine-i nadministreaza afacereea?

bianca scuze de incurcatura...m-am gandit ca ati pastrat aceeasi gashka de pe transfagarasan...desi fetita mi s-a parut cunoscuta din poza de asta-iarna cu mama ta si sandra. asta e!

puya...si eu stiu versurile. aveam un baiat sub noi in craiova , care mai asculta si mie se par deocheate versurile...reale insa!!!

bianca tare faza ca erau langa voi pe malul muresului " un tip si un tip"...auzi cand te-ai uitat urat la ala ca se spala cu sapun in apa, el s-ao fi gandit ca iti place ce face ....si ca mai vrei, de s-a spalat iar...,ai stii?!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Bumbi..cred ca s-a mai spalat odata ca ...putea omul cine stie ..iti dai seama sa te speli cu apa din Mures...apa nu foarte curata...
Apropo de meniul Sandrei ce l-a facut...adica asta:
http://www.dropshots.com/biancas3#date/2009-07-31/14:43:00

Am inrebat-o cum vine aia apa rece 2,5 lei si apa calda 2 lei...
Pai mi-a zis ca apa rece e apa de la frigider si e mai scumpa ca s-a consumat curent, si apa calda e apa care nu a stat la frigider . Noi cerem pt Dani mereu apa "calda" ca noi bem dinaia super rece...cu gheata daca se poate.
Vad ca stie preturile..atata erau cartofii pai la restaurant...4 lei cu cascaval pe ei.
Daca va uitati bine scrie acolo cartofi rumeniti cu cascaval 4 lei, cartofi rumeniti cu cascaval si smantana 5 lei..deci e un ingredient in plus si a marit pretul..desteapta fata nu lucreaza in pierdere .
Visul meu a fost / era/ este sa imi deschid un restaurant.
Nu am bani, spatiu... dar ar fi fost frumos.
Costa enorm oricum, si o gramada de autorizatii...cheltuieli...

Mergi la inceput

si eu clar voi face cartofii rumeniti...la cuptor cu sos de smanatana, lapte si cascaval....carne de porc nu am voie. imi plac si astia tiganesti cum suna!!! super!!!

si noi avem patru catei si jumatate de talon ramas necompletat. nu am mai avut de la cine sa luam. ai nostri nu fac cumparaturi de la rela, prefera kaufland-ul in cv, iar ai mei in special carrefour-ul , de cand s-a deschis si in craiova.

azi am luat banii din pusculita lui sebi...35 lei ( i-am facut fasii de cate zece mii in hartii - toti de cate 10 bani ) a ramas aia de la casa masca cand ne-a vazut...si cei din spatele de la coada, va dati seama!!!. am cumparat o masina din real....de care nu se mai desparte. a mancat cu ea langa farfurie, la pranz, a dormit cu ea laga perina, a pus-o in rucsac afara, in seara asta m-a intrebat daca poate face baie cu ea, i-am zis ca nu are baterii si ca o poate lua in cada, acum e cu ea in pat....si nu e cine stie ce, sincer!!! insa e luata cu banii stransi de el!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

da, am vazut diferenta...si e super ca si-a dat seama sa diferentieze cumva preturile!!! poate iti calca pe urme cu calculele, cifrele...ea ce zice acum daca o intrebi " ce vrea sa se faca cand o sa fie mare?"

la noi apa rece ( cand ii mai dam din frigi ) se numeste "apa de munte".

Mergi la inceput

Bumbi, frumos sa ii cumperi ceva din banii lui. Noi la pusculita punem bani mai mari...adica de 50 bani sau pun bunicii 5, 10 lei ..100 lei..depinde de posibilitati.
Si Dani cand are o jucarie noua, mananca, se joaca, ar face baie, doarme cu jucaria cea noua .

E pacat sa nu ceri catei la cunostinte..mai intreaba poate are cineva ca si tine asa talon necompletat si poate nu are copii.
Eu mai am 1 catel si o cunostiinta mi-a zis ca mai imi da 2...daca ii vrei ti trimit ca nu am ce face cu ei .
Poate mai au si fetele 2-3 si ti-ai mai facut de-un caine

Mergi la inceput

Bumbi..Sandra nu stie ce vrea sa se faca cand va fi mare...inca.
Cu calculele cred ca Dani imi calca pe urme..mereu bate pe masa si imi spune ca "eu calculez". Si tasteaza din degete ca si cand ar calcula la calculator.
Si...m-am uitat asa intr-o zi la ce i-a iesit la taiatul motului...la noi nu e traditia dar i-am facut si lui ca am aflat de pe aici..i-a iesit pix, bani si calculator .
I-am spus inr-o zi ca el se face economist ca mami ...si el a spus Daaa..la care Nelu a spus..."Dani mai bine fa-te pompier ca tati..sa stingi focuri..sa mergi cu salvarea...sa vezi elicopterul".
Bineteles ca pana la urma se face pompier...bine face ca macar e mai bine platit si nu ii trebuie facultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Bumbi iti dau si io 4 daca vrei

Cuscra stii tu pentru ce

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

bianca pai nu era ultima zi in care se puteau lua cateii azi - 1 august? asa credeam...

eh, noi am facut pusculita asta cu toate monezile care le gasec eu prin geanta...le punem pe dulap pe hol si el le strange si le pune in pusculita...avem o pusculita mica...deocamdata!

deci si dani e foarte "dragastos" cu jucariile noi?! si dupa, se ma joaca cu ele?

...si, giova, azi iti facu feciorul o lunitza? LA MUUULTE LUNITZE , MAI PUTINI COLICI SI CAT MAI MULT LAPTIC DE LA MAMI!!!

Mergi la inceput