Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 104

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Te pup Bella si ai grija de tine ! Pana la urma vom reusi noi! Iti tinem pumnii sa reusesti de data asta! Tu ai facut analizele imunologice, trombofilie? Ca poate e ceva nerezolvat si de aceea apar problemutele tale...

Fetele si eu vreau sa ne reintalnim cu atat mai mult cu cat la intalnirea trecuta nu am reusit sa ajung. Hai sa vedem cum facem !

Va pupicesc pe toate fara exceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragelor,

Eu o sa fiu mai absenta zilele astea, pentru ca am mult de lucru la serviciu.
Va urez o zi minunata si sa ne auzim cu cele mai bune vesti .
Jasmine, Mirela, Bella, Aditu, Rala, Tamy, Feli, Georgi, Madutz, Lilisor, Machusica si celelalte fete nementionate

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fete dragi!!
Magdita sa ai spor la munci si sa termini repede, stiu si eu cum este inainte si dupa concediu... Dar se apropie ziua cea mare cind iti vei vedea nepotelul
Felix si tu mai ai putin draga mea pina la concediu...ce repede trec zilele astea...
Jasmine bravo draga mea ca ai facut analizele... sa inteleg ca ai descoperit cauza pt care ai pierdut sarcinile?
Bella multa bafta luna asta, sa fie cu ochisori
11Dye tu nu ne mai zici nimic? aveai planuri mari cind ne=am intilnit...
Mirela sa fie bine la laparo si sa ne aduci vesti bune...
Alina tu ce mai faci? nu ne mai spui nimic despre tine? cum este cu sotul in tara?
Mamilali tu esti bine? ii place lui bebe la soare?
Tamy tu cum mai esti?ai fost la sala?
Rala data viitoare cind ne vom vedea, daca nu suntem gravi o sa ne facem de cap cu ceva alcool
Rocsy,Georgi,Mada,Tinuta si toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Am inteles fetelor, nu bag utro inca!!!
Bebenov, ...iti multumesc din suflet!Chiar m-ai emotionat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

aerlilian, ma gandesc ca nu are rost sa stepti sa mai treaca tiumpul pentru o noua incercare. pauza se recomanda mai ales pentru a se reface mucoasa uterina, dar cum la tine sarcina nu era fixata in uter, a fost ca un cm. obisnuit. mergi mai departe cu incredere, ca sa ne dai si noua speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

bella, nu am gasit pm. despre care imi spuneai la telefon, il mai trimiti o data?
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele, va citesc din umbra si astept sa plec in concediu. Pe 1 voi fi in Grecia! Din pacate nu prind si eu perioada ovulatiei acolo, ba chiar astept sa-mi vina pe 1 sau 2. Dar asta e.
adrianaady, multam frumos, ti-ai adus aminte... e bine cu sotul in tara si chiar se pare ca va sta ceva. Adica nu va pleca din nou in ianuarie cum se stabilise acum ceva timp. Asa ca avem tim destul sa facem bebe, sa speram ca va veni. Dupa ce vin din concediu merg si eu la Tutu sa vedem ce ne mai pune sa facem, ca nici n-am ajuns dupa laparo sa stam de vorba. A plecat el in concediu si acum plec eu, iar intre timp n-am avut cum sa-mi iau liber de la serviciu ca sa merg la Bucuresti. Sigur o sa ma puna sa fac diphe ca a gasit vreo 6 puncte de endo pe un ovar, asa am vazut pe biletul de externare. A curatat ce mai era acolo, adica un chist mic pe fiecare ovar si un fibrom. Ceea ce ma ingrijoreaza e ca a scris pe bilet la permeabilitate trompa stanga negativa si dreapta greu pozitiva. Si nu-mi dau seama daca o fi reusit sa le desfunde sau nu... Vom vedea; sunt optimista, le rezolvam noi cumva, sunt sigura.
Va pup si va doresc sa va umpleti de optimism!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Alina concediu placut si sa te bucuri de fiecare moment, sa incerci sa te relaxezi si sa te bucuri de sotul tau drag. Ma bucur ca nu mai pleaca asa curind, o sa aveti mult timp de iubit si va veni si bebe mult dorit. Referitor la laparo, o sa afli mai multe cind vei vb cu el, si o sa vezi tu atunci ce ai de facut.Intr-un fel sau altul toate se vor rezolva, tre sa fim optimiste asa cum spui tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

Salutare tuturor,

Dragutelor, eu sunt bine insa sunt f f aglomerata dar nu va mai dura mult timp (maxim o saptamana) si voi reveni aici, langa prietenele mele virtuale . Imi pare rau ca Nu am reusit
sa ajung la intalnire.
Sunt in perioada ovulatiei, Z 14. Simt ca ovulez pe partea stanga... Prestam dar suntem stresati asa ca sunt putine sanse luna asta.
Ileana- te imbratisez....
Felix- am fost luni la Arad, m- am gandit la tine cd am trecut prin Rm Vl.pupici
Rala- revin cu forte noi... Luna viitoare chiar vreau sa raman gravi...vezi ce hotarata sunt?
Yasmine- si eu am probleme cu coagularea sangelui...
Pupici tuturor celor nementionate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Sarah te salut cu drag! Ce probleme de coagulare a sangelui ai? Poate si asta o fi o problema a esecului nostru. Offffffff

Mergi la inceput