Puiuti de Randunici 2008!!! (290)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

poftiti la pandispan!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil

si cu piersici/nectarine e suuuper! abia astept sambata, in cazul asta..balaceala,gratar si pandispan aporopo, stelaaaaaaa,unde esti?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

[De fapt,dupa birou]...
Ce aud,Anca,pregatesti un pandispan sambata?Sa nu fie apropo ca nu am mai facut si nu experimentez decat pt casa...

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:

poftiti la pandispan!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Astept pe PM urgent adresa ta completa si nr de la interfon ...nu de alta, dar asta sigur m-ar scoate din depresie mai repede decat galeata de inghetata cu care ma lupt de cand a decolat avionul

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Gecko, multumesc mult pt info, ti-am raspuns dincolo. Am dat tel, se poate dona si din alt oras, maine dimineata sper sa reusesc sa ajung. Numai sa nu ma cantareasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Citat:

poftiti la pandispan!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)

Hai sa curga mai bine inghetata aia si pandispanul pe gat
_

Astept pe PM urgent adresa ta completa si nr de la interfon ...nu de alta, dar asta sigur m-ar scoate din depresie mai repede decat galeata de inghetata cu care ma lupt de cand a decolat avionul

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela hai fata, nu, am zis ca fiecare-si aduce ce vrea sa puna pe gratar, pandispanul il exerseaza cuscra-mea si a spus ca ne face si sambata!
mimo sa lasi inghetata aia ca eu nu am mancat de vreo saptamana si mor de pofta...
daaaaarazi dimi cantarul inregistra:55,800 kg

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

dilema rezolvata: olgutzica e bine, asta daca nu a facut intre timp infarct sau nu au doborat-o palpitatiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Multumesc, multumesc Am bagajit, am dascalit, am cicalit, am condus la aeroport, am stat pana a decolat sa fiu eu sigura ca au primit-o cu procura ei corectata cu tot.....mai are un pic si aterizeaza Mi-e casa goala si sufletul strans, greu mai e cand puii astia incep sa-si ia zborul Nu mai zic cum e sa vezi cum cele patru mogaldete care "ieri" ne incantau la gradinita cu minunatele serbari, azi dimineata erau niste veritabile domnisoare, una mai frumoasa si mai motata ca alta [SUSPIN,OFTAT]. Ziceti voi ce noroc am cu baietelul asta mic , ca altfel imi faceam harakiri
PS Si englezii aia cu pandemia lor de porcina , acum a dat boala si-n Buckingham Din ciclul toate mi se intampla numai mie

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gecko

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Citat:

poftiti la pandispan!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)

Hai sa curga mai bine inghetata aia si pandispanul pe gat_

poze

si eu ca popa cu vinul de impartasanie...pana sa-i torn duamnei mimo sa ii treaca depresia...tot l-am gustat...tot l-am gustat...sa fiu sigura ca-i bun...si hic...ca am ametit mesajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sau mai bine asa ?

Imi merit bicele pentru absenta, dar sa stiti ca nu ati pierdut nimic. Nu-s deloc distractiva, comunicativa nici atat, ca deh...asa mi-a trebuit daca am vrut inapoi la munca .

Suntem sanatosi toti trei, am un copil si un sot cum nici nu mi-as fi putut dori altfel...si tot nu ma pot detasa de serviciu, de ce va fi si cum va fi in urmatorul an...

Sper ca sunteti toate bine, ca picii is si ei sanatosi si veseli!

Incerc sa mai zic si eu trei vorbe pe zi, macar de rusinea cui a intins o mana luuuuuuuunga pana la Ploiesti sa ma traga de maneca !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput