Puiuti de Randunici 2008!!! (290)
Raspunsuri - Pagina 14
nicol_conte spune:
Neata!
Simo bine ai revenit! Abia astept sa pove cum a fost si sa arati cumva pozici 
Am vazut si eu pizici cu Rebe si Razvanel- frumosi ca de obicei, i-am vazut si pe baietii lui Bubu- mai ce matur mi se pare Steful asa tuns, nu mai are fata de bebelus, dar oricum e scumpic foc! Bineinteles ca nu puteam sa-l ratez pe Mufa in recital cu telefonul, care e de coma..
Am vizionat cu mare placere intalnirea de la Lacul Rosu si am vazut copii frumosi de Cami si pe Te(r)o cea cumintica- sa va fie de bine intalnirea, fetelor!
Nu mai stiu ce voiam sa zic, am intrat sa va rog sa-mi tineti pumnii ca azi la ora 12 inaugurez salonasul meu mic. O sa fac si pozici sa vi le arat..
Pa si sa aveti o zi buna!
PS Gecko 
- cred ca Nelia a ramas deja fara cuvinte
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
luny spune:
Neatza! dati cu cafea, eu sigur am nevoie, de la 3 la 6 a fost cu actiune

Ultima noutate, acum la micul dejun balosa pe langa mine, la cana cu lapte..i-am incalzit si i-am pus in bibe, a lins rapid 100 ml
...totusi, l-as mai lasa si cu Milumilul, dar la pranz i-as da lapte de vaca, o fi ok sa le combin asa?..acum am avut Milli 1,5 in casa...voi de care lapte de vaca le dati?
deci v-a placut Mufarinul meu, ma bucur![]()
gecko puctul pe 'i' 
bine ai revenit Simooo
, abia astept sa ne pove tot si sa vad poze!!
nicol 

inaugurare frumoasa sa ai
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:

BAFTA, NICOL!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
gudinde spune:
Nicol,
Iti tin pumnii!!!
Sper sa ai parte de o inaugurare frumoasa care sa starnesca interesul si sa po****rizeze salonul.
Iti doresc sa obtii rezultate frumoase si multe satisfactii.
PS: Cu GPS-ul incep sa ma familiarizez. Trebuie sa cumpar un cablu pt alimentarea la priza sau calculator si sa merg la Garmin sa-mi faca updatarea gratuita la ROAD 2008.
Vroiam sa te intreb: tu ai cumva suport de bord portabil pe care pui Garminu' sau folosesti suportul cu ventuza pentru parbriz?
amira_roxana spune:
vine cineva aici diseara: http://www.sapteseri.ro/ro/detalii-eveniment/dragostea-dureaza-trei-ani/bucuresti/ ?
luny
absolut mortal mufarinu' cum vorbeste...dar nici tati nu e mai prejos![]()
nicol
bafta la inaugurare!
symo
hai cu pozele!
a fost socrella si mi-a aratat cum sa fac pandispanul...a iesit super
. stau pe langa el sa se raceasca sa pap si eu un pic!
adriuta spune:
Nelia Bravooo pentru burtica
O sarcina usoara si un bebe asa cum vi-l doriti. Sanatate si intelegere in viata de cuplu si ma bucur ca ati incercat sa treceti peste criza si uite ca se pare ca ati reusit

Simo...cum fu?
Hai fa-ti somnicu' de frumusete si da-i cu detalii.
NicolBafta cu inaugurarea
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
gecko spune:
hop si eu...m-am trezit ca e stricat pestele ce il scosesem pentru cina...asa ca am scapat de-o grija...nu mai am de gatit
si dau o cafeluta
si ceai si capuccino si bombocino
...ca vaz ca v-ati domnit
si fara produse cu iz de cangur nu mai discutati...
si dau si o imbratisare
pentru miha
osafiebine, si bag si agitate
pentru nicol (deja m-am uitat pe harta unde vine Urziceniu'...de iti intra pe usa o duamna bine ce jumate o rupe pe romana jumate pe ingleza sa stii ca io
sunt aia si vreau reducere
) si bag si un uelcom bec
pentru Simo (acum te lasam sa te hodinesti ca esti 2 in 1 dar de maine spui tot...cum e burtica, cum i-a placut Barosanului balta cea mare, ce pozne a facut David si mai ales daca mai mergeti si la anu'...si pozeeee) si imi pregatesc servetu' si stomacul ca am auzit ca se lasa cu pandispan la Roxana
(sicretul nu-l detin eu ci Bubu...dar sa stii ca e reteta care o reusesc si "analfabeti" ca mine
)...si acum ma ohihnesc un pic ca sunt rupta de spate de la treaba de azi...
Nici nu imi vine sa cred ce noroc m-a lovit cu pestele ala stricat de am scapat de gatit cina![]()

luny spune:
miha
sa intri sa te racoresti dupa..
tonic ne-a ramas datoare cu poze de la mare..
oare ce-i cu Olgutz????
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!