Puiuti de Randunici 2008!!! (290)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata!

Simo bine ai revenit! Abia astept sa pove cum a fost si sa arati cumva pozici

Am vazut si eu pizici cu Rebe si Razvanel- frumosi ca de obicei, i-am vazut si pe baietii lui Bubu- mai ce matur mi se pare Steful asa tuns, nu mai are fata de bebelus, dar oricum e scumpic foc! Bineinteles ca nu puteam sa-l ratez pe Mufa in recital cu telefonul, care e de coma..
Am vizionat cu mare placere intalnirea de la Lacul Rosu si am vazut copii frumosi de Cami si pe Te(r)o cea cumintica- sa va fie de bine intalnirea, fetelor!

Nu mai stiu ce voiam sa zic, am intrat sa va rog sa-mi tineti pumnii ca azi la ora 12 inaugurez salonasul meu mic. O sa fac si pozici sa vi le arat..

Pa si sa aveti o zi buna!

PS Gecko - cred ca Nelia a ramas deja fara cuvinte

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Neatza! dati cu cafea, eu sigur am nevoie, de la 3 la 6 a fost cu actiune
Ultima noutate, acum la micul dejun balosa pe langa mine, la cana cu lapte..i-am incalzit si i-am pus in bibe, a lins rapid 100 ml...totusi, l-as mai lasa si cu Milumilul, dar la pranz i-as da lapte de vaca, o fi ok sa le combin asa?..acum am avut Milli 1,5 in casa...voi de care lapte de vaca le dati?
deci v-a placut Mufarinul meu, ma bucur
gecko puctul pe 'i'
bine ai revenit Simooo, abia astept sa ne pove tot si sa vad poze!!
nicol inaugurare frumoasa sa ai

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

BAFTA, NICOL!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Nicol,

Iti tin pumnii!!!
Sper sa ai parte de o inaugurare frumoasa care sa starnesca interesul si sa po****rizeze salonul.
Iti doresc sa obtii rezultate frumoase si multe satisfactii.

PS: Cu GPS-ul incep sa ma familiarizez. Trebuie sa cumpar un cablu pt alimentarea la priza sau calculator si sa merg la Garmin sa-mi faca updatarea gratuita la ROAD 2008.
Vroiam sa te intreb: tu ai cumva suport de bord portabil pe care pui Garminu' sau folosesti suportul cu ventuza pentru parbriz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

vine cineva aici diseara: http://www.sapteseri.ro/ro/detalii-eveniment/dragostea-dureaza-trei-ani/bucuresti/ ?

luny absolut mortal mufarinu' cum vorbeste...dar nici tati nu e mai prejos

nicol bafta la inaugurare!

symo hai cu pozele!

a fost socrella si mi-a aratat cum sa fac pandispanul...a iesit super. stau pe langa el sa se raceasca sa pap si eu un pic!

Mergi la inceput

nu mai sunt locuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Nelia Bravooo pentru burtica O sarcina usoara si un bebe asa cum vi-l doriti. Sanatate si intelegere in viata de cuplu si ma bucur ca ati incercat sa treceti peste criza si uite ca se pare ca ati reusit

Simo...cum fu?Hai fa-ti somnicu' de frumusete si da-i cu detalii.

NicolBafta cu inaugurarea

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

hop si eu...m-am trezit ca e stricat pestele ce il scosesem pentru cina...asa ca am scapat de-o grija...nu mai am de gatit

si dau o cafeluta si ceai si capuccino si bombocino...ca vaz ca v-ati domnit si fara produse cu iz de cangur nu mai discutati...

si dau si o imbratisare pentru miha osafiebine, si bag si agitate pentru nicol (deja m-am uitat pe harta unde vine Urziceniu'...de iti intra pe usa o duamna bine ce jumate o rupe pe romana jumate pe ingleza sa stii ca io sunt aia si vreau reducere) si bag si un uelcom bec pentru Simo (acum te lasam sa te hodinesti ca esti 2 in 1 dar de maine spui tot...cum e burtica, cum i-a placut Barosanului balta cea mare, ce pozne a facut David si mai ales daca mai mergeti si la anu'...si pozeeee) si imi pregatesc servetu' si stomacul ca am auzit ca se lasa cu pandispan la Roxana (sicretul nu-l detin eu ci Bubu...dar sa stii ca e reteta care o reusesc si "analfabeti" ca mine)...si acum ma ohihnesc un pic ca sunt rupta de spate de la treaba de azi...
Nici nu imi vine sa cred ce noroc m-a lovit cu pestele ala stricat de am scapat de gatit cina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

miha sa intri sa te racoresti dupa..
tonic ne-a ramas datoare cu poze de la mare..
oare ce-i cu Olgutz????

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

poftiti la pandispan!

Mergi la inceput