Puiuti de Randunici 2008!!! (290)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Nelia felicitari!

de vreo cateva zile Andra imi cere mancare/gustare/ceva singura.. se duce in bucatarie si tot zice "papa, papa".. e asa comica.. stie ca acolo e locul de unde ii da mami mancare .. si cand e ora de masa imediat se duce la scaunul ei ca stie ce urmeaza..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nelia, felicitari!

mihule, e comica acum ...eu am ajuns in stadiul in care ma ascund de flamanzila . fuge dupa mine si urla: "papaaaaa!!! pineeeee!!". si stie unde sunt grisinele sau painea eram saptamana trecuta cu el in lift si o tanti avea o paine in sacosa. a inceput teo sa-i scotoceasca in punga . am ras de nu mai puteam

luny, am luat toate filmuletele lui muffy la re-vizionat. a ras al meu cu lacrimi la ala cu aspiratorul!

clau, marcel s-a declarat indragostit iremediabil de Rebe! a zis ca are niste "bulanase" pufoaseeeee.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Citat:
citat din mesajul lui gecko

hmm, intre timp m-am luminat...eu sper ca intre timp si-a rezolvat alte probleme ce spunea ca le are...

Adica care probleme....
Nu cred ca exista un cuplu fara probleme,sau la altceva te refereai?
Daca te-ai lamurit poate meritam si eu un "felicitari"???nu-i nimic,nu ma supar,acum sunt mai recalcitranta ca de obicei

deChristian Ionut
3+

Daca mesajele din topicurile de mai jos au fost doar bravada atunci sincer ma bucur pentru tine si imi retrag indoiala din suflet:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135813&whichpage=1
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126626&whichpage=5

Daca mesajele respective au o samanta de adevar atunci eu tare imi doresc ca relatia voastra sa se fi indreptat intre timp pentru ca, oricat ai vrea tu sa crezi altfel, multe dintre cupluri NU AU ASTFEL DE PROBLEME. Jignirile in cuplu, lipsa comunicarii, indiferenta fata de nevoile persoanei de alaturi NU fac parte obligatoriu dintr-o relatie.
Sunt si alte mamici pentru care viata de cuplu nu a devenit foarte stralucita dupa aparitia copilului...diferenta este ca ele nu s-au agitat ca tine sa il faca pe al doilea si daca s-a intamplat sa ramana insarcinate au avut mai multa luciditate sa se intrebe in ce climat se va naste acest copil (referindu-ma la relatia de cuplu, situatia financiara etc).

Si cu toate intrebarile mele sa nu crezi ca iti doresc raul...urarile sunt aceleasi...

Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos, frumos, cuminte...iar relatia voastra sa fie plina de dragoste, intelegere si respect unul fata de celalalt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mai Luny, stii cum ziceai tu cand ai venit de la mare? Declar si eu ca m-am ultramegasuper reindragostit de Mufy, e mortal, demential, super

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am revenit acasa,obosita raau!Va voi povesti cum a fost mai incolo,dupa ce mai dorm putin!
Mi-a fost tare dor de voi

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

neliaCris sarcina usoara, multa pace si intelegere acasa!

gecko

Parca astazi pleaca Teo in tabara. Mimo sa nu plangi. Las' c-o sa se distreze, o sa se simta bine si tu vino pe aici ca-ti ocupam noi timpul.

Fetelor ce-o fi cu Olga? Stie cineva de ea?

Roxana ieri am vazut la stiri un gen de operatie pt hernia de disc mult mai "usoara" decat cea clasica, fara ditai' taietura si mi-am adus aminte de tine. Cum te mai simti?

Bubube a propos de croaziere. O colega de servici pleaca saptamana viitoare intr-o croaziera pe mediterana.

V-am pupaaaaaat. Am plecat la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza!

luny, si Tudor vorbeste la telefon de se bat turcii la gura lui...mai si gesticuleaza in timpul asta, da din cap "da" sau "nu"

nelia felicitari pentru bebe!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE DE CAND NU NE-AM VAZUT

asa creste strumful mare

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ioana iti iau 450ml de sange, trebuie sa fii mancata si eventual sa bei si o cafea, ceai, suc ceva inainte. nu m-am simtit naspa dupa aia, decat un pic iritata ca a durat atat si te plimba in 5 cabinete pana iti recolteaza. neaparat sa-ti iei ceva de mancare dupa aia si ceva de baut. si in legatura cu sofatul...nu stiu ce sa zic, la un moment dat in chestionarul care treb sa-l completezi e o intrebare de genul daca in ziua cand donezi ai vreo activitate planificata de genul: sofat, alpinism,si mai erau cateva... nu stiu daca asta inseamna ca nu ai voie sa conduci sau sa fii prudenta... eu am condus, la cateva ore dupa aia, si a fost ok. eu sunt acasa luni, daca vrei sa vii sa-l lasi pe david la mine cu Amira si sa te duci singura, si apoi sa te intorci si sa te odihnesti un pic inainte sa pleci, te astept cu cea mai mare placere.

gudinde multumesc frumos ca te gandesti la mine, esti o scumpa! eu sunt ok, am facut vreo 2 sapt recuperare (masaj si gimnastica) acum m-am apucat de un pic de fitness, o sa fac si ceva tratament cu namol cand ma duc la mare...si sunt ca noua mai amortesc din cand in cand, dar oricum sunt bine fata de cum eram inainte sa ma operez. stiu si eu ca era o alternativa operatia prin laparoscopie, cum a facut Basescu, dar aia merge la cazurile incipiente din cate am inteles si mi s-a explicat. eu acum sper sa nu recidiveze, pt ca multi spun ca probabilitatea e imensa tu cand pleci in concediu?

astazi vine socrella sa ma invete sa fac pandispan cu caise, pt ca mie nu-mi iese niciodata pufos (daca gecko nu vrea sa-mi spuna si mie secretul)

nelia sarcina usoara si bbel sanatos!

ma uit la nazbatiile lui muffy si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Simo bine ati revenit! abia astept sa ne povestesti.. si pozici..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Luny e mortal Mufarinul. Ce misto vorbeste si cum a adormit, dragul de el, jucandu-se
Mihu, si Bubu meu urla papaaaaa, dar cand sta in carucior, in drum spre parc. Se uita oamenii ciudat la noi, probabil cred ca-l tin nemancat
Simo, bine ati revenit! Asteptam povestiri si pozici
Mimo, stiu ca ai o zi grea azi

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput