Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (161)
Raspunsuri - Pagina 3
Nocom spune:
Nausica si eu vin sigur la cursurile de prim ajutor, desi le-am mai facut odata (cand am facut scoala de ghizi..... ce vremuri...pe la 18 ani..) dar in situatii de urgenta ma pierd si nu stiu ce sa fac. Am avut nevoie destul de curand de ele....dar am fost atat de proasta!!! Daca nu era mama acasa la mine, Daria ar fi murit la doar 10 zile!!
Sper ca daca imi sunt proaspete in cap sa le si folosesc in caz de ceva....Doamne Fereste!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
kllemi spune:
aaaaaaa.... si am uitat sa va mai spun ca merge de-a busilea se ridica in picioare pe tot ce prinde (masa, canapea...etc) ar vrea sa se ridice in picioare fara sase sprijine de nimic dar isi da seama ca nu poate ...merge sprijinita de maini (in stilul asta cred ca ar vrea sa mearga tot parcu')
INTREBARE este bine sa ii dau acum peste??? si daca da cu ce sa incep???
Azi este prima zi cand i-am pasat doar cu furculitza...astept sa se trezeasca sa vad ce iese (i-am facut cartof cu unt, branza, ou si lapte)
multumesc
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
babytza spune:
Hello
Laura bafta la dr !!!! Sa speram ca nu e nimik grav
Lumi felicitari din nou pentru primul dintisor !!!!!
klemi felicitari de bilant !!! Eu i-am dat de la 7 luni jumate peste . Am inceput cu peste alb. Gen pastrav, salau, merluciu.
Am luat si noi azi antemergator pt pici Abia astept sa se trezeasca sa ii vad reactia Este de la Little tikes.
Si de azi am dat drumul la afacere !!! Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa avem cat mai multi pofticiosi care sa comande de la noi papa bun !!!!
Babytza si puiiValentina David
Poze
kllemi spune:
multumesc mult BABYTZA chiar nu stiam cu ce sa incep....
kllemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Hello Laura bafta la dr !!!! Sa speram ca nu e nimik grav Lumi felicitari din nou pentru primul dintisor !!!!! klemi felicitari de bilant !!! Eu i-am dat de la 7 luni jumate peste . Am inceput cu peste alb. Gen pastrav, salau, merluciu. Am luat si noi azi antemergator pt pici Abia astept sa se trezeasca sa ii vad reactia Este de la Little tikes. Si de azi am dat drumul la afacere !!! Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa avem cat mai multi pofticiosi care sa comande de la noi papa bun !!!! Babytza si puiiValentina David Poze |
aaaa si sa dea DD sa mearga afacerea...iti tin pumnii
anca81 spune:
Babytza, "geanta postasului" cumva ? Daca da, sa-mi spui te rog cum e, si pe mine ma bate gandul sa-i iau Carlei. Pretul e bun.
Aaa, si mult succes in afaceri!!!
Kllemi, pastrav si salau a fost recomandarea medicului nostru.
Lumi, felicitari hunilor pentru dintisori
Eveniment: Carla doarme de 2 ore. Asa da
Bine, n-a mancat de la 9 dimineata, dar doarmeeeeee
Pe Antena2 e o emisiune despre alimentele modificate genetic. Brrrrrr
Anca & Carla (13.08.2008)
Nocom spune:
babytza ce afacere?, ce pofticiosi?, ce papa bun??????? Eu inteleg ca v-ati deschis o firma de catering,, daca e asa, vreau detalii caci la noi toata firma mananca catering si suntem vreo... 500 de angajati!!
BAFTA IN AFACERE!!!! SA CURGA BANUTZIIIIIII!!!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
ratonelu spune:
sunt in urma cu cititu'..cu 3zile
rox...ce afacere, domle?...
ai contabil?fac reducere.ca pana acu am tinut moca
anca
nocom, ce spui tu acolo ca ma sperii...cum sa moara...doamne fereste!
klemi, felicitari(spunem printre dinti, invidiosi )
alexa....moama...cred ca m-am mai "laudat" ca sunt juma bulgaroaica...dar doamne, ce mandra sunt ca-s romanca.am avut niste patanii in Bulgaria....(poate am mai pov, oricum , n-am timp acum sa dezvolt)..dar nu mai calc p-acolo. oricum, de politie sa va ferirti cel mai tare...daca ati avea o problema si v-ati gandi sa apelati la ea.
ankusa, odihneste-te acum...sa incepi in forta peste o sapt!
lumi,...nu m-asteptam la tine..dar asta e.am ramas singuribaietu meu e unicat!....felicitari
ratonelu spune:
nikolici, stai linistita....cu cat mai po****ta casa, cu atat mai bine!
nausica, votat bighidel in pericol.
cand sa am timp...o sa spun pov una alta..de ...."fratii" mei, bulgarii!
Mara de Nadina, Maria de Simona, Erica de fce si Soricel de Babytza
rox...parca erai experta in budinci, placinte si alte..poale-n brau
ratonelu spune:
laura.....siguuurrr....cred ca ..nu ma crede nimeni....chiar de am avea
didi, felicitarisunteti super bine!
ramspecial pt doua fete speciale(moama..ce siropoasa sunt)