Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (161)
Raspunsuri - Pagina 2
Didididi spune:
Fetelor, scuze de incurcatura, dar cand te grabesti...Sper numai sa nu fi cobit, ca la cati copilasi sunt bolnavi in ultima vreme, .
Lidia ce ma bucur ca sunteti bine.
Felicitari copilasilor umblareti Bianca, Matei si Noah.
Am fost duminica la dr, ca era de garda. Bilantul de 11 luni 80cm si 10,6 kg. Bine macar ca nu suntem sub bilantul de 10 luni. In rest a zis ca e f bine dezvoltat, paseste bine cu piciorusele si a distrat o cu un cucu bau cu perdeaua de la sala de consultatie si ceea ce e mai important ca e sanatos clinic, ca sa exprim ca dr.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Nocom spune:
Salutare Didididi Felicitari pentru bilant!! Mie mis e pare ca e ffff bine. Acuma nu stiu cum era la 10 luni ... Daca s-a jucat cu dna dr, inseamna ca este un copil tare vesel si deschis!!
nikoliciule daca e asa de bine la munte (cum sa nu fie??) ce mai conteaza cum e eacasa. Si daca te intorci acum sau peste inca 2 saptamani la fel o sa fie!!! Deci nu pierzi nimic, cuiburile de viespi sai sobolani tot acolo vor fii. deci eu zic RELAX mami, stai cat mai mult la munte si profita de vremea buna si tratamentul mamos..
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
300 spune:
Didi felicitari pentru bilant si pupici ghidusului. Stati foarte bine!
Nikole iaca sa-ti fac in ciuda soata mea a facut dormitorul luna we asta si m-a pus sa ma relaxez. Anda afara cu buni, ce mai, dezmat crunt.
Felicitari mergaciosilor! De acum stau si va felicit, noi avem doar 9 luni, ne tinem bine dar de-a busilea nu intelegem de ce-ar treb sa merem cand suntem purtata peste tot asa ca inca nu avem botic spart sau bataturi
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
cere sa mearga tinuta de maini sa in premergator, unde ii place cam de cand sta cu buni. Azi era sa traga cestile de cafea de pe masuta.
Cand vrea afara merge la usa, ieri m-a dus acolo si facea e,e! si chiuia.
ce mai, abia astept sa fìu din nou cu ea, mereu intarzii ca s-o mai pup un pic.
si azi stia ca plec...
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Nausica spune:
OFF-TOPIC
AlexaM, nu stiu unde este Vourvourou asta, daca imi dai mai multe detalii pot sa-mi dau cu parerea, daca e o varianta realista sa faceti tot drumul dintr-o bucata sau nu.
Cit despre bulgari - eu nu am fost niciodata la mare la ei, dar pot sa spun ca am fost foarte placut impresionata de ce-am vazut prin pozele fetelor care au fost anul asta. Deci experientele mele cu Bulgaria se rezuma la tranziturile dese spre Grecia si o data spre Turcia.
Eu am intotdeauna un morcov in my behind cind trecem prin Bulgaria - de fapt amindoi avem - si am facut tot posibilul, de fiecare data, s-o traversam pe lumina si sa incercam, pe cit posibil, sa respectam limitele (absolut absurde) de viteza. Nu ne-a iesit de fiecare data, asa ca am mai platit si amenzi.
Am avut o data o peripetie, cind eram deja in mare intirziere, se lasa intunericul si, la iesirea din Sofia, cind sa intram pe autostrada, traficul era deviat. Politistul care directiona circulatia a reusit sa ne spuna un singur cuvint "aftobuz", indicindu-ne un autobuz hodorogit din fata. Ne-am tinut de el pina s-a oprit, apoi in scurta vreme ne-am ratacit pe niste drumuri si in niste localitati in care timpul parea sa se fi oprit acum vreo 70 de ani. Ma rog, nu vreau sa ma lungesc, pina la urma, intr-o localitate, am apelat la un taximetrist care (fara sa dea prea multe semne ca ar fi inteles unde vrem sa ajungem) ne-a spus sa ne tinem dupa el si, dupa vreo 15 minute de slalom printre blocuri semi-darimate, garaje, case darapanate si terenuri virane ne-a scos, intr-un tirziu, inapoi in autostrada. Eu eram convinsa ca acolo o sa sfirsim, transati printr-unul din garajele alea si aruncati intr-o valiza, dar pina la urma s-a dovedit ca noi am fost paranoici iar bulgarii prietenosi (taximetristul n-a vrut sa primeasca niciun ban pt salvarea noastra, iar politistul nataflet care nu bunghea boaba pe alta limba decit bulgara ne-a spus cea mai utila chestie pe care a putut sa ne-o spuna, caci pe "aftobuz" l-am ajus din urma dupa vreo ora).
In concluzie: eu as merge pe lumina, as avea euro schimbati pt amenzi, o harta buna si in rest, nu mi-as face deloc probleme. Ideal ar fi sa traversati Bulgaria simbata sau duminica. Sint mai putine aftobuze.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
Nausica spune:
Atentie, www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">Bighidel in pericol!
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
luminita2008 spune:
nausica, si pe mine ma intereseaza cursurile despre tehnici de supravietuire la copii. felicitari pentru intitiativa!
alexa, felicitari lui Matei pentru primii pasi! e minunat!
babytza, am vazut ce de ai dat ptr mine in we, multumesc!!
laureta, bianca e o scumpa! asta da copil precoce!
multumim tuturor de urari: babytza, anca, laura, dya, aly, laureta, claudinna.
lidia, da, a ramas sa mergem la neptun de pe 26 august.
simodina
laura, sa ne tii la curent, sper sa fie totul bine cu Andy!
Mara de Nadina, Maria de Simona, Erica de fce si Soricel de Babytza!!
noi am iesit oficial din clubul celor fara dinti!! Ratonel, te-am lasat singurica. Ma laud (iar) cu primul dintzisor, la Edi de data asta! si Robi are de ieri doi dintzisori!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
AlexaM spune:
Multumesc mult Nausica.
Vourvourou este in Sithonia la 130km de Thessaloniki.
Inca o data mersi mult!
De drumul prin Bulgaria imi e mie...altfel nu am nici o problema...
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
Ankussa spune:
Hello Hello,
Nikoliciule printre un dereticat si un spalat de vase crezi ca poti sa-mi spui si mie de unde ai cumparat broscaletele vorbitor, si daca ai si o poza ti-as fii vesnic recunoscatoare
300 cum merge cu serviciul? eu mai am o saptamana si sunt pe baricade si dupa inca o saptamana ne mutamsi daca ma gandesc si ca tb sa pun mocheta in noua casa la parter si cate tb sa mai cumpar, clar tb sa ma intorc la serviciu caci finantele noastre sunt pe duca.Cat despre mers stai linsitita, noi avem 10 luni jumatate si desi ne tinem bine in picoruse nu vrem sa pasim singuri, nu vrem de-a busilea ci doar ne taram ca ramele..deci eu am puturosul odiseei
Felicitari mergaretilor si mergaretelor am vazut tot felul de filmulete/poze cu Noah, Biancu, Soricel Pufulos,Lucia si cred ca am mai vazut dar ma lasa neuroana ...
Eva good luck cu proiectul bb2...
La Multi Ani Mara de Nadina, Maria de Simona, Erica de fce si Soricel Pufulos de Babytza!!
Lumi ma bucur sa te mai citesc, mai ai poze noi cu hunii pretiosi?pup
Feli io zic sa pui la loto, tu sau d-na Vio ca nu-i de glumit, nu stiu care e potul la 6 din 49 da` parca vaz ca Falkone poarta noroc, pupam
La mine a trecut asa de mult de la concediu de parca n-am fost deloc, si la cate ma asteapta parca as mai avea nevoie asa de vreo saptamana pe undeva cu 40 de grade ca m-am saturat de 20 grade si de ploaie.
Pupam boboceii si mamicile
kllemi spune:
helloooooo....fetele.....am vazut ca in we. v-ati cam laudat, si nu am puut si eu sa postez nimic, dar acum vrem si noi sa ne laudam: la 9 luni juma. avem doi dinti, 8.200kg (asta nu este de laudat)recunoaste cateii, pisicile (eu o intreb cum face catelu' si ea imi zice "aaaa.." cred ca vrea sa zica ham) pe strada si mi arata cu degetu', zicem pa,(la pa face si cu manuta)tata (mama nu....cine este aia?? )ducem telefonul la ureche, eu ii zic alooo.. si ea "aaaaooooo.." si vreau sa zic ca vb. atat de mult (evident bebeliceasca) ca imi face capu' patrat toata ziua
luminita felicitari ptr dintzisori
nausica un lucru asemanator am patit si noi (este adevarat ca nu la bulgari, dar spaima a fost asemanatoare) ne intorceam din germania si pe autostrada, am ratat drumul care intra in austria....am mai mers ceva timp pina la un moment dat cand ne-a aratat un indicator ca putem sa ne intorcem....teoretic pina la acel indicator nu am facut decat 15 min. eee vreau sa zic ca la intoarcere am facut o ora si am intrat in niste sate (aaaaa ma uitat sa iti spun ca asta se intampla pe la 1 noaptea)unde nu era pic de lumina (mie cel putin asa mi sa parut a fi niste case)si in niste niste paduri de nu se mai terminau si o straduta serpuita de am zis gata aici am ramas.....dar intr-un final am vazut mai multe lumini se ne-am dat seama ca ne apropiem de oras.....oricum a fost groaznic...
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)