Castiga un epilator Braun Silk-épil Xpressive

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Doua tipe stau de vorba la un bar, picior peste picior. Una este frumoasa iar cealalta...mai putin. Nici una nu are picioarele epilate.

In planul indepartat se zareste un tip singur la o masa care le priveste insistent. Fetele observa privirile tipului iar uratica fuge la baie si se epileaza cu noul Braun in timp ce frumoasa ramane relaxata la bar si-si savureaza linistita bautura.

Uratica se intoarce cu picioarele epilate, moment in care tipul nostru se ridica de la masa si se apropie de bar. Trece admirativ cu privirea peste picioarele uratei, dupa care ii zambeste frumoasei si se aseaza langa ea.

Mesajul: Noul Braun Silk-epil ajuta, nu face minuni.

www.alexdamian.com/" target="_blank">Salvati-l pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natally_aida spune:

matasos, (...), alunecos, (...) poti sa oferi picioarelor tale delicatete ........ chiar si in apa ..... cu noul braun. e perfect pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wilmaaa spune:

Pt varianta A:

Picioare frumoase si gratioase acum pot fi contagioase!! Cu Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Braun Silk -epil Xpressive Wet&dry iti face vara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babi_Girl spune:

Varianta A: Bland
Reincarcabil
Avantajos
Unic
Necesar

Varianta B: La un circ, dupa program, dresorul se cinsteste cu ceva alcool si da cu ochii de maimuta si si-o imagineaza fara par. Constata ca ar fi o inovatie pentru circ si o epileaza pe jumatate pentru ca maimuta scapa si se refugiaza intr-un recipient mare cu apa crezand ca va scapa. Surpriza: epilatorul fara fir functioneaza si sub apa, asa ca dresorul isi termina treaba si, dupa ce termina cu maimuta, se intoarce si le vede pe celelalte animale, posibile candidate la o sedinta de epilat, punandu-si lacate pe custi pentru a nu avea aceeasi soarta ca si maimuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Varianta B : O tipa acasa, se epileaza cu un epilator normal, cu tot felul de grimase care sa exprime durerea. Se enerveaza, lasa epilatorul si merge la farmacie, unde cere farmacistei ceva pentru calmarea durerilor. Ii aduce farmacista un tanc de cutii/sticle/fiole - creme, spray-uri, geluri, algocalmine, nurofen, etc. Apoi ii prezinta noul epilator Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry. Le ia domnisoara pe toate acasa, incearca mai intai epilatorul, este foarte incantata, apoi arunca sacosa cu pastile la gunoi.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2

Vreau sa nu mai fiu diferit!

Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

N-am timp sa citesc din urma asa ca daca s-a mai zis, ma iertati. Inspiratia din acest moment este:

Varianta a

... inca un lucru placut care poate fi facut SI in apa ...

Varianta b
O mamica obosita si ocupata (ca mine, vorba cuiva) primeste un telefon de la on prietena: am venit in vizita la tine, vino sa imi deschizi jos, ca nu-ti merge interfonul".
Mamica noastra raspunde linistita: imediat, stai sa ma epilez!
Jos, in fata blocului, prietena ramane traznita si-si zice in sinea ei: e stresata rau, trebuie sa o conving sa ia o pauza....uite ce raspuns mi-a dat.
Daaar, surpriza, in nici 2 min apare mamica noastra, eventual in pantaloni scurti cu niste picioare bronzate si perfect epilate.

Finalul il banuiti, braun silk epil expressive wet & dry, cel mai cel si cel mai rapid, etc etc.....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki78 spune:

A: Picioare perfecte timp de 4 saptamani!

B: O sirena trista si singura se plimba- mai bine zis innoata intr-o camera (frumos amenajata) plina de apa, nimic din ce intilneste acolo nu o multumeste - se uita la o telecomanda, la un aparat foto, intr-un album, la un moment dat se indreapta catre baie si acolo gaseste impachetat un epilator Baun Silk-epil Xpressive. Incepe sa il foloseasca si foarte fericita se indreapta catre o usa foarte luminoasa prin care iese in lumea noastra cu niste picioare superbe, binenteles imbracata foarte sumar, astfel incat toti intorc privirea atunci cand o observa pe fosta "micuta sirena".

kyra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda_GM spune:

Buna tuturor....super concurs..
Varianta B:Fiecare produs Braun vrea sa scoata in evidenta feminitatea si frumusetea de lunga durata a unei femei mai ales kand vine vorba si de un barbat.Asa k imaginati-va urmatoarea scena:..o frumoasa domnisoara care isi arunca geanta ku produse si intra in piscina.In timp ce se relaxeaza la o muzica lenta de decor langa marginea piscinei ku spatele.. dintr-o data aude la ureche...iubire pot sa intru si eu??...muzika se opreste brusk -dar credeam k vi doar mai tarziu?-viata e plina de surprize draga(si kand vrea sa intre in piscina,ea il opreste)_-ai dreptate..(si akum ea se gandeste la mararul de pe picioare(apare o imagine ku acesta) dar zice zambind)la fel k si surpriza din frigider pe care tiam pregatit-o,o aduci?...in timp ce tipul pleaca tipa in graba ia geanta si arunca tot afara.In sfarsit gaseste epilatorul braun..se arunca in piscina..(zambeste si exclama)niciodata epilatul na fost mai plakut(imaginea revine la tip)-draga nu era nimic...kand il vede arunka epilatorul in piscina,se uite atent la el si ii spune...se pare ka dragostea mea sa topit si in frigider..dar mai am o portie aici,vrei?(si ii face semn sa intre in piscina)fata il ea in brate si zambeste siret spre camera...la care pocneste din degete iar o melodie romantica se aude din fundal_-hmmmm ce fin!!chiar sti ce imi place!...undeva in lumina apei pe fundul piscinei se vede epilatorul Braun si akum se aude sloganul...(la care am sa revin in varianta A)
Varianta A:..Iubirea pluteste in aer,iar akum chiar si sub apa...tentata sa gusti?

Dap,cred ka vam aburit destul...Bafta la toti si felicitari castigatorilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

nu am valente in materie de publicitate, incerc si eu ceva acolo (braun-ul din posesie e cam obosit , poate-l dau pe unul nou!)

varianta A: Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry - pentru linistea femeii din tine!

spunea cineva ca sunt admise doar participante din ro, nu am vazut asta in regulament.....

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput