Castiga un epilator Braun Silk-épil Xpressive
Raspunsuri - Pagina 11
adra_bell spune:
Un tip si o tipa in pat (nu va ganditi la prostii), tineri indragostiti, eventual dimineata, lumina blanda intra prin geam, cearsafuri de matase, lenjerie de matase pe pat, domnisoara scoate un picior superb de sub pilota, se ridica (tot lenjerie de matase), isi ia halatul (evident matase), trece pe langa el, ii zambeste ghidus (languros-frumos-dragastos), el intinde o mana, o fluturare a halatului ei ii atinge mana care intarzie o secunda pe piciorul ei. Sloganul: Iti place matasea? Si lui ii place! Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
gloriaruxy spune:
VARIANTA A:
CONSIDER CA PENTRU EPILATORUL BRAUN SILK-EPIL XPRESSIVE WET & DRY SLOGANUL CARE SE POTRIVESTE ESTE:
" BRAUN TE SUSTINE CA SA AI PICIOARE FINE ".
eubebestrumf spune:
Varianta A:
Eficient in orice situatie, convinge-te!
Varianta B:
Comparatie intre un epilator obisnuit si noul Braun:
prima situatie: doua prietene merg la mare, in camera de hotel: nu este curent, prima cu aparatul obisnuit este dezamagita la maxim caci nu poate folosi aparatul cu fir, cea de-a doua cu noul braun este fercita in compania aparatului ei Braun care nu are nevoie de priza.
a doua situatie: o fata frumoasa primeste o invitatie de a iesi in oras de la un baiat pe care il admira foarte mult, dar intalnirea are loc in jumatate de ore: o salveaza noul Braun care smulge mai multe fire deodata si astfel castiga timp. Scena se termina cu cei doi intalnindu-se in oras.
a treia situatie: o mamica isi culca copilasul si trebuie sase epileze, nu o poate face in camera caci ar trezi bebelusul. Gaseste ca solutie baia si ca bonus o relaxare in cada impreuna cu noul epilator Braun care isi face treaba.
Distractiv concursul asta! ;))
anamaria1979 spune:
Varianta A:
Picioare neepilate? Nu si vara asta!
Iti simti picioarele umflate si grele, mai ales vara, cand ajungi seara acasa, dupa o zi obositoare? Afla in continuare care sunt avantajele utilizarii epilatorului Braun Silk-epil Xpressive in apa.
Epilarea in apa este o experienta invioratoare si ideala pentru o vara ce se anunta incendiara.
Fanteziile se dezlantuiesc pe timp de vara, stim prea bine...
Sper ca a fost originala, sincer reclama nu am apucat sa o urmaresc.
alina023 spune:
Braun Silk-epil Xpressive Wet & Dry....Smooth and Gentle sau ...Pure and Simple!
sau
Pure and Simple ... Braun Silk-epil Xpressive Wet & Dry
Pt varianta B: Se filmeaza doar picioare...frumoase, fine... In fundal se aud vocile posesoarelor (zumzet placut de voci feminine, fara sa se inteleaga ce vorbesc). Deodata apare o alta pereche de picioare...(trebuie gasita o varianta prin care sa iasa in evidenta ca sunt mult mai frumoase...stralucitoare) si zumzetul inceteaza. Se aud doar tocurile ultimei perechi... Celelalte au amutit de incantare si...invidie . Apoi sloganul Braun Silk-epil Xpressive Wet & Dry ... Pure and Simple!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
Anna_Alexa spune:
Varianta C: Sfidez orice concurenta! Incearca-ma si nu vei regreta!
Eu infaptuiesc nu doar vorbesc! Epilatorul Braun Silk-epil Xpressive.
danimitz spune:
pentru varianta A:
Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry : te ajuta sa-ti Xprimi feminitatea in orice imprejurare
9 s
a_corina spune:
Varianta A: Braun Silk-epil Xpressive: for the mermaid inside you...
Varianta B: O tanara se epileaza pe puntea yacht-ului; marea albastra, cerul senin... vede un delfin jucaus sarind. Arunca o privire epilatorului Braun Silk-epil Xpressive, se ridica si sare in apa. Delfinul vine la ea, si tanara se tine cu o mana de el, si cu cealalta continua sa se epileze, in timp ce frumosul animal o duce in larg... Cat de simplu poste fi?!
amelia spune:
Varianta A
Cu Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry poti face doaua lucruri deodata si astfel pielea ta devine mai matasoasa.
Varianta B - scenariu
Dupa o zi de munca sotia ajunge acasa obosita...se dezbraca...isi arunca hainele prin casa...si se indreapta spre baie....intre timp sotul ,care vroia sa ii faca o surpriza vine acasa inopinant....vede hainele aruncate...si se gandeste sa i se alature sotiei pentru un dus in doi...se dezbraca si el...si se indreapta spre baie...descchide incet usa...si incepe sa strige:NUUUUUUUUUUUU.....CE FACI IUBITA MEA?"
Sotia era in cada se epila....sotul crezand ca vrea sa se sinucida se indreapta spre cada....sotia ii spune:"Stai linistit dragul meu...acum cu noul Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry pot face doua lucruri deodata de aceea pielea mea e atat de matasoasa...."
giuliagrig spune:
Varianta A: Tine-l mereu aproape...Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry
Varianta B: O fetita cauta in geanta mamei unde descopera rujul, oglinga si Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry.
Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry mereu aproape.