Licurici de ianuarie-februarie 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Alina, ma bucur ca v-ati vazut cu Geo, stiu ca plecati in concediu in curand, Distractie placuta, sa va relaxati si sa va simtiti bine, sa veniti cu bateriile incarcate inapoi!! Si poate ai acces la internet si ne scrii si de acolo
Cu caldura e groaznic aici, nu e vreme obisnuita pt Seattle, aici casele in general nu au aer conditionat, din motiv ca de obicei verile nu sunt super calduroase, AC doar in magazine si pe la firme. Noi acasa avem doar unul portabil, tine doar o camera, de aia stam mai mult plecati de acasa . La serviciu e ok, dar ieri a fost asa cald ca s-a ajuns la capacitate maxima cu folosirea AC-ului si din cauza ca avem laboratoare f mari, cu f multe computere au trebuit sa raceasca mai mult acolo si in concluzie in unele cladiri au oprit aerul conditionat in birouri in favoarea laboratoarelor , multa lume a plecat acasa imediat dupa...groaznic, sper sa treaca mai repede, e greu de respirat afara, asa e de cald.

Maine avem controlul de 6 luni si vaccin, nu stiu cum o sa se simta Andy dupa, as fi preferat sa stea acasa, dar fiind asa cald se pare ca o sa mearga cu bunica sa stea la frate-meu peste zi, el are muulta umbra in gradina si e mai racoare.

Mergi la inceput

Care linkul cu dadaca de care vorbiti ca eu nu am apucat sa vad. Il mai are cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Chiar daca este trecut de miezul noptii urez si eu LA MULTI ANI! sarbatoritilor de pe 29: Alexandru , Sabina, Nadia, Carol, Karina, Ana, Victor si Matei.

Irina off, imi pare rau ca esti ingrijorata din cauza lui Ochila. Nu prea am experienta ca sa-ti dau sfaturi, dar sper din suflet sa nu fie ceva serios. In cele mai recente poze ale lui chiar remarcam ce baiat vesel ai, nu pare deloc bolnav.

Oxigen am recunoscut-o pe Mariuca in albumul concursului si am si votat-o chiar de acum cateva zile
Pe baietelul Alinei l-am voat astazi.
Da, suntem si noi in concursul cu rate. Nu e cea mai reusita poza a Theei, dar era singura cu rata pe care o aveam si ta-su a pus-o asa intr-o doara: (este a cincea poza, cea cu cadita verde)
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3

Cristino lasa copilul in pace ca mananca foarte bine. Si ca greutate se prezinta foarte bine. Sunt foarte multi licurici cu varste mai mari si greutati mai mici decat Matei.

flowerbee in aceeasi situatie ca tine sunt si eu si chiar eram un pic ingrijorata (dar nu intr-atat incat sa ma duc la doctor) pt ca ciclul menstrual nu si-a facut inca aparitia, chiar daca laptele este pe sfarsite. Dar acum m-am linistit si mai astept.

Yashy ai doi baieti frumosi, abea astept sa am si eu doi puiuti. Multi pupici de la Thea pentru Luis si sa nu slabeasca totusi prea tare ca noi tot la categoria grea suntem

koruccia eu zic sa perseverezi in a-i reduce mesele de noapte, chiar sa se trezeasca din ora in ora noaptea nu prea e normal la varsta asta. Si Thea se mai trezeste uneori noaptea, dar nu de foame, ii dau putina apa, o legan putin si adoarme iar. Ea mananca foarte bine pe la ora 19, 200 ml lapte cu cereale, apoi dupa baie, inainte de culcare mai bea putin lapte, max 100 ml, si pana dimineata la 6-7 nu mai cere de mancare.
Piersicile ii plac foarte mult,crude, mananca dimineata cate o piersica mare cu o lingurita de cereale.

Dark imi pare rau pentru cipilica lui Mister. Te inteleg pentru ca si eu ma atasez de lucruri. E totusi cazul sa mergeti la cumparaturi, nu?
Ah marimea 40 ... visez la ea...

Anca asta este link-ul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140370
A fost si stire la pro tv si ieri si azi.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

Mergi la inceput

Am vazut filmul si am citit mesajul mamicii...Groaznic! Sincer mi-au dat lacrimile, si cand ma gandesc cate cazuri similare trebuie sa fie si parintii habar nu au ce se intampla...offf, si nu numai cu bone, ma gandesc ca se poate intampla si la gradinita. Sper sa reuseasca cu procesul impotriva femeii si sa faca cunoscut cazul poate le mai sperie si pe altele care procedeaza la fel!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna dimineata fetele,

E o dimineata frumoasa, insorita, si in drum spre job, din tramvai, am vazut 5 fazani, doi iepuri de camp si trei vaci.... acum sunt la un cappuccino, Dya cum e al tau, cum e functioneaza aparatul?
Va trimit si voua unul virtual....

Noi am avut ieri sedinta cu parintii la Nathalie si am fata premianta... totul e in regula, se dezvolta cum trebuie, zic doamnele, maninca bine, e vesela, ii plac copilasii si ii place mult in brate... mda,ii place in brate, cand o duce Paul o lasa in brate la doamna si cand ma duc eu sa o iau tot in brate e...e inca cea mai micuta din grupa si o rasfata peste poate.
Dar sunt dragute doamnele, cum sa ma supar pe ele?

Irina, te vad asa necajita, draga de tine, va fi bine baietelul si probabil nu e nimic... si mie imi pare un baietel foarte vesel si sanatos in poze! Hai capul sus!

Dark, eu am un sac de rochii de duminica in care voi incapea daca mai dau jos..... kilograme...multe! Deocamdata inca unul dat jos, nu se vede deloc, merg ca melcul... cumpara-i alta sepcuta lui MR!

Alina, supa de rosii cum sa o faci? Ca noi mancam supa de rosii, eu fac o varianta picanta din care de acum doar ii voi da si Francescai (supa chinezeasca, foarte picanta si yummy) insa lui Nathalie oricum nu i-as da cu sambal si d-astea... deci cum sa fie facuta supica?

Nathalie nu a vrut ieri legumele, si mergea tocmai asa de bine...

Ma duc si eu sa vad ce prunci sunt la concurs, sa va votez!

Va pup si o zi frumoasa

Mergi la inceput

Yashy, ce copilasi frumosi ai!

Mergi la inceput

Oxigen, ti-am vazut si ficiorul si e frumos! Ca si fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Multumim la toate fetele care ne-au facut urari pentru ziua de ieri.

Iris, BRAVO Nathaliei ! premianta de mica!
Supa de rosii mi-a zis sa o fac nu foarte concentrata, adica sa pun sa fiarba in apa si morcov si patrunjel si pastarnac si rosii decojite. Apoi dupa e fierb toate la dau prin blender cu putina zeama si apoi le pun din nou la fiert si adaug un pic de unt si orez. Dupa ce fierbe din nou si cu orezul, iau cat pt o portie si o pun la blender din nou sa se mixeze si orezul si o servesc :-)

Anca, bafta la vaccin, sa fie bine. Aseara mi-a povestit Geo cum a fost la Dr cand s-a dus la control, ce sistem bine pus la punct au, ce de informatii primeste viitoarea mamica inca de la primul control. Mi-a zis de pliantele care le-a primit si din care afla mereu ce urmeaza si cum e planificarea. E super bine, ce sa zic. Mi-a mai zis ca a gasit un Gender prediction care se face cam din sapt.7 de sarcina si ca o sa-l ia cand se intoarce...mi s-a parut super, desi nu prea cred...oare o fi pe bune??

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Neata,

Irina, Ochila va fi bine, sunt sigura. E mai intors de la vaccin! Pupam mamica cea ingrijorata si baiatul scumpic.

Dark, cata vreme ii dai laptic puiului, nu-ti face griji de kg si marimi. Ceea ce faci tu pt Mister, bate orice manechina lesinata, nu se compara. E timp de slabit!

Alina, bunuta papica faci tu fetitelor! Parca imi e si mie pofta.

Ieri la clinica sa stiti ca m-a apucat o nostalgie dupa burtica...erau acolo gravidute de 23 sapt si asteptau cu emotii eco morfofetala. Erau asa de frumoase...In cabinet m-a pucat sa il intreb pe dr de al doilea copil si mi-a zis ca dupa un an e ok sa ma apuc, nu mai devreme, sa nu imi fie greu cu 2 copii f mici.

Aseara Alexia a varsat f tare cand am incercat sa ii dau papa de seara. Cred ca nu se digerase masa de la 19:00. S-a dat peste cap de cand am fost la Tulcea, la ora 12 ea inca nu doarme si apoi e atat de obosita ca abia pot sa o adorm de agitatie. De azi schimp programul, vad eu cum.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

buna dimineta lumea!
noi suntem cam somnoroase,de vreo 2 ori mi s-a trezit fata plangand.ooof,si eu alt fel de plans.
dark,imi plang de mila la masaj,foarte dureros.
cami,imi pare bine pt Alina,sper sa reusim sa vorbim la tel
Irina,ma tu meriti o bataitza. esti o tipa exatraordinara,un emdic extrordinar...ai incredere in tine si cand e vorba de copilul tau si nu te stresa asa de tare. normal ca Ochila poate face febra de la vaccin,e normal. hai te pupde multe ori
yashyI am in love
Anca_, 40 de grade??? ce bine ca sunt in Cluj,urasc caldura aia sufocanta.

va pup,merrg sa pregatesc banana fetei

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput