Licurici de ianuarie-februarie 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Urez si eu La Multi Ani la toata gasca de 29!! sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!!
De fapt, urez tuturor licuricilor care si-au serbat in ultimile zile lunitele!
Sanatate puiutilor bolnaviori!

Noi suntem bine, Luis e din ce in ce mai activ... sigur slabeste la care rasuciri si invartiri face pe minut! Nu am inceput inca marea D, nici nu ma grabesc. Mi se pare ca am din ce in ce mai mult laptic, ceea ce nu poate decat sa ma bucure!! Sper din tot sufletul sa il pot alapta cat de mult!!

Pupici multi!! O zi minunata!

PS: am pus cateva pozici la semnatura, dar si pe albumul comun (picasa). Enjoy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

La multi ani! Sabinei,Nadiei,Karinei,Anei, lui Carol,Victor, Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Buna si de la noi,

La multi ani bebeilor nascuti astazi, sa cresteti mari

Eu nu am mai scris din motiv de stare zombi. Va citesc da nu prea reusesc sa imi adun gandurile, asta fiindca noi continuam trezirile de noapte la 1, la 2, la 3, la 5.30-6 si apoi definitiv la 8.30-9. In toata harababura asta eu trag de timp si ii dau sa manance doar la 3 si la 6.
Am citit cum faceti voi cu cerealele, dar aici schema de diversificare e diferita, cerealele ar trebui sa i le introduc in masa de pranz, care apoi va fi imbogatita treptat cu legume si cu carne; de-abia dupa o luna ar trebui sa le introduc si la masa de cina.
Am pus mana si am citit si din urma de la scutece, cand se vorbea de scos masa de noapte, si pe vremea aia multe dintre voi scriati ca bebeii se regleaza singuri si renunta la ea cand sunt pregatiti (mai putin Daiopri, care zicea ca cei alimentati la san nu renunta asa usor). Acuma eu ma intreb: cum e mai bine, sa o las sa se autoregleze daca ma tin puterile cu trezirile de noapte sau sa fortez un pic lucrurile? Zau daca stiu cum sa fac, zici ca m-am tampit si nu pot lua o decizie.

A doua chestie care ma preocupa e un eritem la fundulet, diferit de tot ce a avut pana acum: practic e tot funduletul rosu si plin de bubite marunte albe. V-ati confruntat careva cu asa ceva? Stiti ce ar putea fi?

In ce priveste diversificarea, merge cu pasi de melc. Am ajuns la piersica de la Hipp care este un esec total. Bebeilor vostri le place?

Sper sa apuc sa mai si raspund la ce se scrie. In the meantime,
la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

la carom ii plac piersicile crude, la borcanel nu i-am dat. le spal, le dau jos de pe sambure si le mixez

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI licuricilor sarbatoriti azi:
Alexandru de Stefanial, Sabina de Alina, Nadia de Naty, Carol de Cristy, Karina de Ada, Ana de Lisa, Victor de Aresa si Matei de Cristina!!!

Am fost azi in oras sa-mi rezolv treburile la banci, sa-mi iau cosmeticale etc... mi-am luat o punga mare de cirese pe care le-am si mancat da' am reusit sa pierd o cipilica de-a lui Mister asa ca sunt un pic ofuscata. Habar nu am pe unde a scapat-o si am observat doar in autobuz catre casa...a fost ceva de genu' la ora 1 o avea in manuta, la ora 2 nu o mai avea... trebuia sa fiu si eu mai atenta. Aveam de gand sa o "pun in cutie" ca ii era deja cam mica...grrrr...desi daca asta mi-e necazul cel mai mare, se zice ca imi merge bine.

Irina, incearca sa te stresezi cat mai putin, iubita! La tine sunt mai multe adunate... nu in ultimul rand oboseala, stresul cu diversificarea, grija (pe care fiecare o cunoastem atat de bine) sa fie totul bine cu bebe...iar dragostea de mama+cunostintele de medic te fac sa fii si mai ingrijorata Draga de tine, o imbratisare mare-mare de la noi si la papacelul mic al tau (io zic ca nu are nimic, nici anemie nici icter, nu e haplea la mancarea dar nu e singurul mai "fussy") da' si la mamica lui

Flowerbee, ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la medic si sper sa se rezolve "broblema" cu canalele infundate

Anuc, ma bucur sa te revad...mai ales ca vii cu vesti asa bune despre Filip. Zici ca vrea domnisorul sa se ridice in picioare deja ? Cu diversificarea o sa o scoateti pana la urma la capat - mult succes!

Cristina, pai tot asa am avut si noi - 7.600 la 6 luni...la 6 luni si 3 saptamani avea jupan 7.960...deci abia acum, la 7 luni are cam 8 kile. Iar cantitatea de papica e cam aceeasi: cam 250gr de piure ( 2 borcanele, unul de fructe si unul de papica cu legume, cu sau fara carne) + cereale dimineata la care adaug din piure-ul de fructe si mai pun si un pic de branza.

Oxigen, am votat pozicile cu Mariuca si ratusca. Sper sa aveti o zi mai buna... si sa iasa odata dintisorii aia care necajesc fetita! Am vazut pozicile... ce baiat mare si frumos ai!

Alina, am votat pozicile cu David si Nina (sper ca bine am nimerit, nu am putut folosi link-ul asa ca am cautat "manual" pozicile)
Vacanta faina in continuare!

Cristi.. saracu' tati lu' Carol... cu bagajul blocat in portbagaj! Sper ca a reusit sa-l scoata de acolo.

Alina, o sa incerc si eu sa-i dau mamaliguta cu branza deseara lui Mister... el ca el, da' io mor de pofta

Dya, multumim pentru filmulet... impresionant! Sa folositi sanatosi capuccino maker-ul!

Crisspy, sa ii fie de bine lu' Razvi piure-ul de legume si lapticul...las' ca papa maine mai mult

Delia, felicitari pentru testul negativ! Ii faceti voi fratior/surioara lu' David, da' mai incolo

Kristinuz, spor la pregatiri pentru vacanta! Unde mergeti?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Alexandru de Stefanial
Sabina de Alina
Nadia de Naty
Carol de Cristy
Karina de Ada
Ana de Lisa
Victor de Aresa
Matei de Cristina

Ce zi bogata astazi

Alina noroc de tine ca am reusit si eu sa ma adun si sa ma apuc sa ii fac astuia un program. Nu ca nu ar manca noaptea dar macar ziua am inceput sa stam bine, cu mese la 3-3.5 ore ceea ce e super tinand cont ca alaptam la 2 ore.
Stam bine cu D.
La trezire pe la 7 avem san.
I-am dat pana acum sa guste la masa de la 10: mar, pruna, piersica, para. Deocamdata ne vom limita la astea si le voi combina intre ele. Eu le fac 5 minute la aburitor si apoi le pasez. Daca ies prea subtiti le pun un praf de cereale. Dupa o vreme iar san.
la masa de la 13-14 am incercat morcov, patrunjel, dovleac, pastai. O sa adaug pastarnac si ardei. Si astea tot la aburitor. Apoi san.
La 17-18 o sa las masa de cereale si in general dupa asta nu mai vrea san.
Si la culcare iar san.

De cand m-am organizat un pic doarme si copilul ok ziua. Nu stiu de ce asa tarziu am facut un program. Mereu comparam ca la Dori pe vremea asta stiam ce si cum da la el ii dadeam completare ziua si mi-a fost usor.

Se trezeste inca noaptea dar aseara la prima trezire a mancat si la a doua mai mai ca il amanasem pana l-am pus in patut. Dar oricum de la 4 la 7 nu a mai supt ceea ce e ok pentru inceput.

Ziceti-mi si mie cand ar trebui mesele inlocuite complet? Ca sa stiu si eu cat sa ii dau astuia fructe si legume. Ca la noi nu tine faza cu inchide gura si nu mai vrea. Si pana acum nu i-am facut foarte mult ca nu am stiut daca e cazul sa ii scot laptele de dupa sau nu.

Vreau sa raman pe san dimineata si seara dupa inlocuirea meselor pentru ca asa a fost si la Dorian si a fost ok, pana nu a mai vrut singurel. Si numai bine in momentele alea avem timp si de iubaceala.

Irina scumpa mea o sa fie bine. Nu te stresa ca uite iar trece o saptamana si e pacat. Ochila e ok, daca nu e rosu ala in gat poate fi un dintisor. Hai ca acusi vine sambata.

Jasmi si pozele alea?????

Dark sa iti fie de bine ciresele. Si nu te stresa de palariuta. Asta sa fie singurul vostru bai

Bee ma bucur ca e ok. Sa ai grija un pic cu laptele si va fi bine.

Cristina mie mi se pare ca mancati ok diversificat ca si cantitati.

Pup ca ma solicita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna ziua si de la noi

dark lasa in colo de sapcuta ... asta e ... cumpara mami alta la baietel ... mai ales daca era mica deja ....

irinac ... draga mea cuscraaaaa ... te imbratisez... nici antonia nu mananca mai nica ... ma bucur daca baga chinuite si planse 5 lingurite ... care inseamna cam 10 ml de orice ... mai degraba suporta legumele decat fructele ....

daca ii dau pe buze putin ficatel sau branza sarata in schimb baga la greu ... asa ca stau calma .... copilul va manca da nu din astea dietetice cum dam noi acum .... ahahahha

dya superbbbbbbbbbbbbb fimuletullllllllllllll

anuc

dana din germania si eu cred ca vei putrea nasi usor ... fata mea inca se scoala noaptea da nu e bai ... am mers cu ea la nunti de la 2 luni ...

la multi ani sarbatoritilor de aziiiiiiiiii La multi ani! Sabinei,Nadiei,Karinei,Anei, lui Carol,Victor, Matei

eu dau bice cu teza de doctorat... de aceea scriu f rar

fetele ALINA va merge de vineri acasaaaaaaaaaaaaaaaaa
incepe radioterapia la galati pana la urma ....
si vorbeste
si misca si mana si piciorul ...
ne dorim sa poata merge pe picioarele ei

cine ne mai poate ajuta financiar sa imi scrie pe pm

korucia nu stiu ce sa iti raspund ... nu am avut asa ceva

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Dark , nu te supara ca ati pierdut cipilica....o sa se mai intample, ca nu poti fi 100% vigilenta. Eu sa-ti spun ca am pierdut-o pe draga de Sophie in Bulgaria? Am plans dupa ea si eu si fiica-mea 2 zile. Cand mergeam la plimbare ma uitam numai pe jos (o cautam desi era clar ca nu o mai puteam gasi). Numai Filip nu-i simte lipsa :). Oricum cred ca o sa mai comand una, numai asa, de oftica...

Irina, o s-o intreb maine si pe doctora mea cum sa fac cu vaccinurile astea nenorocite. Aud ca te stresezi. Iar. :). E normal, doar esti mami...si inca una foarte buna.

Cami

Mie-mi pocneste capul...zilele astea trebuie sa fac un hei-rup si sa inchid o firma care nu produce nimic, dar imi mananca bani o gramada si nu-mi mai permit..n-am nici timp, nici chef, dar trebuie!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

La multi ani tuturor lcuricilor de azi

iar pt nurora mea draga din partea lui Andu
http://www.youtube.com/watch?v=J-nmFs-WICU

PS: maine pe la 18h30-19 noi mergem la Insula Copiilor
se mai inscrie cineva?

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Dupa masa am iesit in gradina botanica de unde ne-am intors urgent pt ca ni se parea ca purcicul ucicul are febra...avea 38.1 am dat antitermic si pe la vreo ora abia a ajuns la 37.7 /6.Am fct baita si acum e la el in patut tipa la carusel.Am tras o rafala de bocet ca asa is io...nici nu stiu exact de la ce e..vaccin????o angina???

Offffce nu stim sa apreciem zilele monotone si plictisitoare obositoare dar cu puiul sanatostanatalaii de noi

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput