Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 6
Neli_ra spune:
Da,fetele, m-a impresionat si pe mine foarte tare, am ramas muta de uimire sa vad ca el singur sugereaza asa ceva, numai sa fie totul ok.Chiar e un medic bun, un sufletist,un gentleman ,dar si un bun profesionist,se teme si el putin de bebita mea nazdravana sa nu vrea afara mai devreme, a zis ca o vrea acolo pana aproape de termenul stabilit pt cezariana, sa se dezvolte cat mai mult, sa nu fac un matz, a zis sa fie precaut prin recomandarile pe care mi le-a dat si pt faptul ca i-am zis ca m-a mai durut si intepat abdomenul inferior,dureri ca si la menstruatie, dar si pt ca mi se mai intareste burtica, nu in permanenta, nu regulat, nu dureros,ci se intareste cel mai rau si cel mai des cand fac efort,drept pt care,a zis, stop efort,de orice natura.
Asta e,azi ma simt mult mai increzatoare, cu mai multa speranta si mult mai emotiva.De ce emotiva? Pai, de teama sa nu ma apuce nasterea mai devreme, nasa ,fiind precauta din fire, a venit cu nasul azi si au adus pt bebelina un cosuletz superb roz in care sa o tinem acolo si sa o aducem acasa, dar si o pereche de cercelushi cu pietricele roz, ca doar e o mica printzesa rasfatata,iubita, mult dorita si asteptata ca pe painea calda.
Are cineva shoricei insetatzi?Sa ma tzina cineva sa nu plang, plsssssssssss !
Va pup, poate intru iar mai incolo, oricum , nu prea desfasor multe activitati de cand stau la pat.
happymum spune:
vreau sa ii transmit si eu elenadei felicitari.
acum am citit ca ai nascut. sa iti traiasca sanatosi printisorii si sa fiti inconjurati numai de noroc si bunastare.
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
happymum spune:
micaalsa am tras cu ochiul la pozici. mmmmmmm.... delicioasa printesa.... sa iti traiasca.
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
micaalsa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happymum micaalsa am tras cu ochiul la pozici. mmmmmmm.... delicioasa printesa.... sa iti traiasca. _ www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora
Nasterea printesei
alinutza78 spune:
Moni felicitari!!! Sa-ti traiasca printesele vesnic fericite si sanatoase si sa va insenineze fiecare zi din viata Moni refacere rapida si laptic muuulllttt pentru bubuline!!!
Romanitza felicitari pentru bebelina Mara Sa fie sanatoasa, fericita, papacioasa si necolicoasa...Refacere usoara si laptic mult!!
Alinutza s38 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru
Data cezarienei 5 august 2009
alinutza78 spune:
buna seara gagici
m-am cules si eu de pe drumuri...cu greu, pentru ca se resimte deja lipsa de activitate sportiva...insa am avut o zi relativ buna, fara contractii BH si fara alte dureri inghinale. Singura chestie de care ma plang este mancarimea de piele...cand incepe sa ma manance, ma mananca si pielea de pe degetele la maini. E cumplit de enervant...da' trece si asta dupa nastere...nu?
Patricia ma bucur ca te simti bine si te simti plina de energie Cand mergi la medic?
Alina wow..bebe de 3600 g?? mai poti mamica? Tre' sa te misti si tu tare greu Cand trebuie sa te internezi? Doamnee...ce putin mai este
Motana am vazut poze cu printesuca care sta in sling...superrr, daca doarme bine acolo. Iar tu mamico ai nevoie de o vacanta prelungita So....cea mai buna metoda de calmat bebele e sa dormi cu el in pat..sa te simta aproape Parca vad ca am dat bani degeaba pe patut si pe bouncer
jojo miha vazut pozici cu printesa frumusica foc
am luat si eu rezultatele la analize..si bineinteles ca nu am scapat de ureaplasma..in rest au iesit ok (nu candida avand in vedere ca tot am bagat antibiotice, nu streptococ hemolitic B)...au mai iesit cateva analize de la sange peste limita (leucocitoza, monocitoza..)..si fibrinogenul mare. Sper sa nu fie nici un impediment pentru operatie...maine o sa aflu..am programare la testul non stres si la testul pentru anestezie.
o seara buna...as mai scrie, dar sunt ingrozitor de obosita (am stat la birou pana la 6) si vreau sa profit de oboseala pana ce nu ma apuca disperarea cu mancarimea de piele
alinutza78 spune:
Giova sa va fie de bine vacanta din weekend Am vazut pozicile...superbe...pozele cu Marco si Edi sunt bestiale, chiar ca Edi e jumatate cat Marco, dar cea mai bestiala e poza cu pozitia ciudata a lui bebe care doarme pe pieptul lui tati..aia e poza de colectie Felicitari pentru mancaciosul de Edi...ce bine e recuperat dragul de el
Cornelia la multe lunite lui bebe Vladimir
acum gata...ma duc la somn
monica2008 spune:
seara fetele.eu mananc o inghetata si bebe doarme,asteptsa se trezeasca si sa_i fac baita.
GIOVA frumosi baieti sa-ti traiasca.da stiu ca INFALCO nu se gaseste ca am intrebat la farmacie,dar nu-i nimic acuma ii dau si ceai de finochio si vad ca e mai binisor
JOJO frumoasa printesa foc
monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
Giova spune:
Patricia noua nu ne face bine Infacolul. efecte se vad dupa sab Simplex.
Alinutza da e mortal cum se aduna el, asa il linistesc si cand plange seara. cateodata adorm cu el pe burta. asa faceam si cu Marco, e o pozitie preferata de bebei...au amintiri placute legate de burtica.
fug la bb urlator. noapte buna.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
steadya spune:
buna seara mamici si burtici si ici la zmeurici,
ma bucur ca toate/toti sunteti bine desi parca din zi in zi mai putine de fapt mai rar la apel - se pare ca e greu asa cum se spune clasa I la scoala de mamici
am intrat sa rog mamicile de gemenute (starurile odiseei noastre, daca imi permiteti) sa ne dea cat mai curand vesti si muulte muulte poze...
Hai Elenada, Hai Moniland fac galerie sa fiti cu moralul sus si sa ne dati cat mai curand vesti bune despre cat de bine e in rolul de mamici!!!
Adya 35