Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 4
Alina spune:
Felicitari,Moniland!Sa-ti traiasca mult asteptatele comori si sa te bucuri toata viata de ele!
Felicitari,Romanitza!Sa-ti traiasca bebelusa si sa fie sanatoasa si norocoasa!
Care se mai pregateste pe ziua de azi?
Lucialu,off,saracuta de tine.Am vorbit si eu la Timi cu unchiul meu si cica sapt asta va fi mai bine,temp pina in 30 grade.Oricum mie tot cald mi se pare,si aici vor fi azi tot 30°C.Da,tu ai mai avea o sapt dupa noi,noi terminam miine sapt 37,mult a fost,putin mai este.Si eu am avut dimineata niste contractii dureroase,am luat no spa si e ok.Tre'sa rezist sapt asta si daca o fi sa nu,merg urjent la spital.Azi am de gind sa-mi pun lucrurile in trolley,oricum nu am multe si e unul mic.
eumada,nu-i neaparat ca fetitele vin mai iute.Fiica-mea a stat 41 sapt si 3 zile.
Mai stie cineva ceva de Cocorina?
Giova,sa va fie de bine iesirea de weekend,ne dai sperante ca se poate si cu un bebe asa mic .Si noi avem planuri de iesiri,sa vedem si ce vrea bebe.
Revin...
Alina,mami de printesa si baby
pooh spune:
Micaalsa,nu cred ca il doare burtica.....mi se pare ca vrea in brate,sa ma simta aprope de elVa chinuiti cu colicii?Eu ii dau preventiv Gripe water,de 2 ori pe zi,altceva nu am incercat....Vroiam Infacol,cineva mi-a promis ca-mi aduce din ungaria si m-a lasat cu buza umflata....Nu stiu ce sa fac...sa indraznesc sa comand de pe net sau nu?In legatura cu laptele,pune-o la san cat de des poti....si sanii mei sunt moi,pt. ca s-a reglat lapticul in functie de cerintele lu'Doar dimineata simt ca-s plini-plini,cand scot cu pompa lejer 1150-200 ml....Eventual mulge-te dupa alaptat sa se mai mareasca productia....Ce completare ii dai?M-am pus si eu pe documentat,daca raman fara la[ptic sa stiu ce formula sa cumpar,dar sunt inca in ceataGiova,ce fain ca Marco merge la gradiLas' ca vine septembrie si incepem si noi....Phiii,si incep virozele,racelile,mucii,mi-e groaza dejaAzi mergem la socrii,Timea e hatarata sa ramana la ei vreo 2 zile....sper sa nu se razgandeasca...mama dusa ce sunt.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
Micaalsa cumpara din farmacie si galactogil. merita toti banii.
Pooh si mie mi s-a reglat lapticul...dar cam la 3 ore simt cum se umple sanii. Mai nou stau fara sutien si tampoane prin casa. doar noaptea imi pun sa nu ma trezesc toata uda.
al meu bb goleste un san, celalat curge asa ca stau cu pompa la el si fara sa ma mulg se aduna 40 ml lapte. daca el nu mai vrea...atunci ma mulg pana se inmoaie si ori ii dau din bibe, ori il pun la congelator.
Alina se poate si cu bb asa mic...am zis ca suntem noi dusi, dar de ce sa stam in casa? Al meu zicea chiar sa mergem o sapt. la mare la sf. lui august. dar cred ca ne limitam la un drum de Alba si balaceala in piscina cumnata-mi.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
CRIXIA spune:
Astazi avem o sarbatorita b3b3_2007
La muuulti ani cu bucurii si sanatate b3b3_2007 !!
Cris mami de Alexia (22.07.2003) & +35 sapt
iulie.aug09 spune:
am trecut si proaspetele zmeurici cu mamicile aferente in lista, am pus cap. anterior si am rectificat la pogos si Eumada.
la Moni si Romanitza nu mai stiu sapt. la cat au nascut...chef de calculat nu am acum....rectific cand primim info noi.
sunt eu Giova.
fug la treabva, daca tot doarme bb al meu.
Alex@Sara spune:
hallou si o saptamana plina numai de vesti bune si zmeurici si zmeurei sanatosi si cumintei va doresc.
Felicitari pt nou aparutii pe lume ,pupam mamici si bebici deopotriva ,nu nominalizez ca mi-e ca sar pe cineva si sa nu fie cu banat
Noi suntem ok deocamdata,am intrat cu dreptul in linie dreapta,am inceput saptamana 39 ,poate aparea d-soara in orice moment,desi eu nu sunt inca pregatita,cum tre orele tot mai frica mi se face,am niste scenarii horror in cap,de speriat nu alta.Azi am bagat totul in bagaj,acum imi iau numai troller-ul,ca la Sara am avut si gentuta pt ea,(parca mergeam in excursie doua saptamani )si d-sorii mei scumpici si dragi au inceput sa scoata faar totul de cre ca trebuie s ama apuc iarasi de calcat .
Am vazut ca ati intrebat de Polizu,de "cotizatiile" de acolo.Eu anul treut aveam pregatiti pt dr meu 300 de euroi,dar daca nu a venit la nastere,i-am dat 150 rezidentului care a prins-o pe Sara sa nu pice pe ciment si dr meu i-am dat totusi 150 sa nu zica ca sunt fata palida.Anestezie nu am avut nevoie (o sa postez si eu povestile nasterilor copiilor nostrii,sper ca si a treia nastere sa fie macar ca primele doua),la neonatoloaga i-am dat 200 ron,la asistentele care veneau dimineata sa spele/cantareasca masoare copiii le dadeam cate 10 ron iar la spalat cate 5 ron.Eu am avut numai experiente placute la Polizu,asistente ok,rezerva ok,veneau si ma intrebau daca am nevoie de ceva,daca vreau sa le las copilul sa pot dormi putin,am cerut de doua ori laptic si mi-au dat fara pb,cu seringa de 10 ml parca sau 20 nu mai stiu.Sper ca si acum sa fie la fel.Pt dr si acum am pregatiti 300 de euroi,si pt anestezist daca o fi nevoie ca acum VREAU epidurala 200 ron.Eu ziceam ca dr am sa ii dau maxim 200 euro,dar al meu berbat e mana larga,zice sa fie multumit dr ca nu ne imbogatim cu banii aia(dar el bine mersi se imbogateste la cate face )Iar pt asistente am sa pregatesc iarasi cate 5-10 ron depinde de ce ne face si cum se comporta.
Aaaa,in we asta am aflat doua vesti,una buna si din pacate una
Vestea buna e ca zmeurelul de la Ploiesti e acasa cu mami si tati ai lui,de vineri ,e bine papa si de la mami putin si completare,sper sa nu fi ramas cu sechele.
Iar vestea proasta,pe care am aflat-o aseara,e ca fata care e angajata la noi la firma,si era gravida in vreo 10-11 saptamani a pierdut sarcina desi totul a fost ok pana acum.Nu stiu ce s-a intamplat,aseara a trimis numai un sms ca are nevoie de cateva zile de concediu.Uooff,si atat de mult isi doreau bebelul asta,mai au o fetita de 5 ani jumate si de mult lucrau la proiectul bebe nr 2.Sper sa fie bine si sa poata incerca cat mai curand pt alta sarcina.
Mai vroiam sa le zic mamicutelor care alapteaza,ce m-a ajutat pe mine acum un an sa am laptic din belsuuuuggg:Galactogil si ceai preparat de mine-luat de la Plafar seminte de anason,chimen,marar si fenicul,amestecate toate intr-un reipient mare cu capac,si facut ceai-la 2 l de apa puneam 4 linguri din amestecul asta,lasam sa se raceasca si da-i si bea minim 2l/zi.Am fost cumparat si ceai de lactatie de la Hipp,si de la Fares,dar ca asta nu mi-a folosit nimic.Incercati si voi,nu are ce rau sa va fac> Si Sara nu a stiut ce-s colicii.
In caz ca se intampla sa avem intalnirea cu d-soara zilele astea,am luat de pe contul comun nr lui micaalsa si o voi anunta pe ea.Pupici tuturor
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
39sapt+
jojo_miha spune:
Fetelor minunea noastra mica s-a nascut o saptamana mai tarziu decat era programata ,pe 22 iulie la ora 11.25 cantarind 3.400 grame,52 cm nota 9.Va rugam sa ne treceti in lista sau sa modificati daca ne-ati trecut cu data de 15,nu am reusit sa ma uit ,v-am pus si poze cu mica printesa.
http://community.webshots.com/album/573763759GTNwhW
PatriciaArdeleanu spune:
Felicitari Moni si Romanita!!
sa va traiasca fetitele si sa va umple casa de bucurie!
Am vazut si eu fetite dulci de Jojo si DAnielle!
Raportam o stare mult mai buna decit zilele trecute, energia a revenit.
cred ca pe linga contractiile avute am avut si o mica criza de bila, azi am vomat f multa bila acumulata, caci vreo citeva zile nu am mai vomat dimineata si cred ca s-a eliberat. de aici aveam starile de ameteala, greata si stare naspa cred.
Lucialu, mai ai contractii? s-a mai racorit?
as noapte am reusit sa dorm si eu (dar nu mai devreme de 3) fara AC, cu geamul deschis si a fost bine de tot.
Alina, mai avem putin. zici ca bebele tau ar avea 3,600? sint curioasa si al meu, ca se simte destul de maricel si cred ca abia are loc..
Patricia s38 si Rebecca 05.02.2005
micaalsa spune:
pooh, nu pot sa zic ca o chinuie colicii, mai mult preventiv ii dau. O ajuta la parturi si sa ragaie, asta am observat la el. Are momente cand se strange toata si se roseste, se vede ca are si ceva dureri prin burtic, doar ca saracuta nu plange, doar se vaita asa pe limba ei . Eu am cumparat Infacol-ul de la o tipa pe care o stiu, are un magazin virtual, bebearicel se numeste. Eu am avut incredere in ea, o stiu de ceva vreme si asa am luat. Altfel cred ca aveam si eu o retinere ...
Giova, mersi de pont Uitasem de galactogil. Se gaseste oare in orice farmacie? Stiu ca la sensiblu e, doar ca aproape dublu pret la el O sa caut oricum si iau, indiferent de pret, ca n-as vrea sa-mi pierd lapticul.
jojo_miha, felicitari pentru printesa. E dulce foc.
AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora
Nasterea printesei
Alina spune:
Patricia,da,asa zise,ca ar avea 3,6 kg...nici nu stiu ce sa cred,data trecuta am intrebat de eroare si cica e intre 10-20%.Toti masoara cu formula lui Hadlock,pe net am gasit ca erorile nu-s mai mari de 10%...vom vedea.
Eu oricum il simt mare si greu,cred ca va fi mai mare ca surioara .
Aaaa,cica intr-o sapt s-ar putea face de aproape 4 kg ,eu nu-mi doresc decit sa fie sanatos.
Micaalsa,incearca si bere neagra,din malz,fara alcool.Ajuta f bine,are un gust de suc din ala Quick de pe vremea lui Ceasca .Eu am cumparat Galactogil,mi-a adus mama din Ro citeva cutii,sper sa ajute.Moasa imi recomandase(si cea din spital chiar)un pahar de sampanie,chiar imi aduse o sampanie din aceea mica insa eu nu am avut curaj...
Giova,sa stii ca si multi nemti pleaca cu bebei asa mici in concedii,unele chiar mai indepartate dar eu aveam retineri asa ca primul conced a fost la 5 luni,in Austria.E bine pt toti cite o plimbare din asta,mai iesi din rutina,te mai limpezesti la nerfii capului .
Revin fetele...
Alina,mami de printesa si baby