Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

cat despre suzi eu io dau doar cand plange tare si nu stiu ce sa mai fac adica ff rar

monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Eumada- mersi pt. raspuns; am tot studiat si eu ordonanta respectiva si stiu ca asa scrie, insa...nu scrie nimic de cazurile speciale...adica in cazul in care salariatul are o jumatate de norma...eu n as vrea sa intru in concediu de 2 ani, ci sa l bag pe sot, care este angajat la firma noastra si este cu jumatate de norma si cu salariu' minim caci plateam cam mult contributiile si l am lasat asa; am rugat contabila firmei sa se intereseze la Directia muncii, cum se procedeaza si mi a zis ca de acolo i au spus ca pt. cine este angajat cu jumatate de norma, indemnizatia pt. crestere copil va fi proportionala cu nr. orelor lucrate, dar unde scrie asa ceva nu stiu...din moment ce in lege nu scrie?!

sper sa nu fiu off topic pt. ca este un subiect legat tot de bebei

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.37 cu Daria Nichola Miryam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Dariaioanaxx daca e la salariul minim cu juma` de norma primeste sase milioane plus doua indemnizatia..

pentru ca sigur iese maim ica decat cealata...

Lucialu pe mine m-a chemat pe 03 august sa fixam data cezarienei...pana in 11 august..oricum dpn e pe 14 si fetele sunt grabite......dar..acu` cand a inceput numaratoarea inversa am inceput sa pun eu conditii..l-am rugat pe profesor sa incerce sa nastem la 38 spatamani...adica pe 10 august..nu la 37 saptamnai si patru zile.....la care el de colo....."pai ziceai ca nu mai poti...."iar eu..."da da` e mai bine pentru bebe"..s-a uitat la mine ca la urs si l-a busit rasul...oricum culturi legumicole prestez.....de atatia morcovi o sa vad cu infrarosu..pe bune...
sa vad daca nu cumva sunt dilatata si eu nu stiu....

va pup..

Madalina s36Eva-Maria
AMR 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Romanita,felicitari!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Felicitari, Moni!
Bine ati venit pe lume surioare leute! Sa fiti sanatoase, sa va iubiti una pe alta asa cum va iubeste mamica voastra si sa aduceti fericire la dublu in viata parintilor vostri!

Moni , recuperare rapida, putere sa le cresti si laptic mult sa le saturi! Doamne, ce emotii si ce fericire or fi pe capul tau acum, cred ca deja le alaptezi

Noi suntem tot 2 in 1. N-am mai ajuns la control la spital dimineata, am vorbit cu dr si mergem dupa amiaza, deci am scapat de inducere pe azi. Eu vreau sa asteptam cat mai mult si sa mi se declanseze nasterea natural, cand o vrea baitzelul.

40 Filip
dpn nou 25 iulie
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Pe mine ma dor bratele de moooor....Balazs de 2 zile numai in brate vrea,daca indraznesc sa-l pun jos urla si urla.....hih,si are o voce puternica...se vede ca-i barbatAcum a adormit,insa nu prea cred ca doarme mai mult de 10-15 minute.....Si iar incepe circul....reusesc sa-l linistesc doar cu tzitzi sau un brate/pe burta mea.....Mi-e mila doar de Timea,incepe sa protesteze.....ba sa-l scot din camera daca e si ea acolo,ba ca vrea si ea in brate.....Si mai nou,zilnic ma intreaba daca o iubesc....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui matcha-oana

aaa m-ai am o problema,de ieri ii curge un ochisor,face urdori ,saracu la un ochisor dinaia urati,galbeni.
mi-a zis cineva sa bag lapte de san ,dar nu a dat rezultate,acu il sterg cu apa calda mereu.ar trebui sa merg la spital cu el?
ochiul nu este rosu ,am inspectat eu bine,dar imi fac griji.
am intrebat si alte mamici japoneze si mi-au spus ca e ceva normal,ca fac urdori asa cum fac si pisiciisi ca nu ar fi nevoie s ail duc la spital.
voi stiti ceva,ce ar trebuii sa fac?

leon

Si la Teodora mea i-a curs un ochisor aproape o saptamana dar am sters-o cu ser fiziologic si asa i-a trecut. Nu e suficient sa il stergi cu apa, mai bine cu ceai de musetel. Serul fiziologic e ff bun pentru asa ceva. Nu te speria, nu e nimic grav, i se curata ochisorul, atat. Asa mi-a zis si mie din maternitate si uite ca i-a trecut.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

pooh, saracuta de tine. Il doare burtica? Ca ceva tot il supara daca plange asa.
Am observat ca si pe Teodora a inceput sa o supere burtica dar ea saracuta se tot incovoaie si maraie si suspina, mi-e un drag de ea de mor cand o vad cum sufera in tacere . Eu am inceput sa-i dau Infacol si vad ca o ajuta si Baby Drink ca trage o gramada de partulete

Eu mi-s cam necajita ca am impresia ca mi se duce laptele cu totul Mi-s sanii moi, mai ales seara si noaptea si drept urmare trebuie sa-i dau si completare [trist]. Nu stiu ce sa mai fac, beau ceai pt. lactatie, mi-am luat si pastilutele alea NutriNatal dar vad ca degeaba, e tot mai putin. Si cand ma gandesc ca pe Iulia am alaptat-o 11luni, imi vine sa ma urc pe pereti. Ce sa ma mai stiu face?

Felicitari Moni pentru printese Refacere rapida si mult laptic pt. ele

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi suntem ok, in afara de circul de la 23-24 bb e cumintel...mai chitaie ziua, in brate se potoleste, dupa care adormit fiind il pun jos.
avem si noi 4050 gr, la 3 sapt. de la iesirea din maternitate.

sper sa reusesc sa citesc din urma, sau macar cap. asta.

Pogos, Eumada incerc eu sa modific lista, mi-am si notat...dar sa am timp liber.
Euphoria ma bucur ca a fost ok la munte. are deja bebitza o luna? mama ce a trecut timpul. la cat mai multe!
Motana super slingul. ma bucur ca ai reusit sa o faci sa doarma noaptea. si eu il culc cu mine in pat....mi-e mai usor si cu alaptatul noaptea. Hai ca nu se vad chiar asa cearcanele.
Suzeta si eu am apelat la ea, doar ca nu o poate tine in guritza. daca o tin eu, e totul ok...trage la greu pe ea si se linisteste.
Felicitari Moni!refacere rapida si cat mai mult laptic! Bine ati venit pe lume Laura si Irina!
Felicitari Romanitza!refacere rapida si mult laptic! bine ai venit pe lume Mara!
Lucialu ai grija mami...lasa naibii bucataritul....relax total.
eu am deschis cap. nou. nu am mai apucat sa-l trec in lista pe cel anterior. o voi face, bine ca mi-ai amintit.
Noce vad ca sunteti tot kinder cu surprise. ii place bebeului la racorica in burtik.
Pooh of draguta Timeea.te vede ca stai tot cu bb in brate si de aceea reactioneaza asa. la mine e bine ca e Marco la gradi si nu vede ce fac toata ziua.
mesajul asta l-am scris de 30 min....tot cu bb in brate. la fel ar face si el daca ar vedea asa ceva.

fug ca-mi curg sanii.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Eumada- pupici multi pt. raspuns !

ai cu 10 zile mai mult ca mine, eu am DPN pe 24 august; si eu sper sa mai stea zmeurica mea, pt. ca inca nu i am luat patutzam fost ieri la IKEA si nu l mai aveau pe sotc patutzul pe care l voiam; de dimineata am niste dureri , cam ca la ciclu, insa sper sa fie bine si sa inceteze; azi trebuie sa sun sa vad cand pot merge la control pt. ca dr. meu mai este inca in concediu si saptamana asta dar a venit de prin strainatati si vine la spital special sa si vada gravidutzele, dar sa vad in ce zi

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.37 cu Daria Nichola Miryam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput