Gravidute si mamici de Constanta (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Roxana la multi ani fericiti, multa sanatate si numai bucurii!

Dana, daca fiecrare ne-am da cu parerea acum n-am face decat sa marim din nou bulgarele de zapada si am ajunge din nou de unde am plecat. asa k eu una prefer sa nu-mi mai exprim pareri publice legate de conflicte personale....

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adabalan spune:

Cer ingaduirea sa-mi spun umila mea parere despre "razboaiele" virtuale pe care le duceti. Eu nu sunt o forumista activa, dar va citesc zi de zi de la serviciu, va cunosc pe fiecare in parte (de pe DC, bineinteles), va admiram pe fiecare pentru calitatile de care dadeati dovada, modul in care unele dintre voi va cresteti copiii. Gresit spus la timpul trecut "va admiram", pentru ca inca va admir. Dar, incepeti sa dati dovada de un grup exclusivist cu orgolii nemasurate si firi foarte "deranjabile". Nu e in intentia mea sa va judec, departe de mine gandul asta, dar un forum ce se vrea a fi o gazda pentru mamici si gravide, devine un teren minat si exclusivist, repet, in care nu mai indraznesti sa ceri o parere sau un sfat, pentru ca ti-este teama ca nu-ti va raspunde nimeni, cum s-a mai intamplat. Nu stiu daca este cazul sa disputati probleme generate de orgoliul fiecaruia dintre voi. In ultima vreme, forumul s-a transformat intr-un camp de batalie si este dezamagitor pentru faptul ca majoritatea dintre voi sunt titrate si persoane de buna calitate. Imi cer scuze pentru faptul ca am indraznit sa-mi exprim parerea, dar cred totusi ca acest forum ar trebui sa ramana ceea ce este :"Mamici si gravidute de Constanta" .

Toate cele bune si un sincer "La multi ani!!" sarbatoritelor!
Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

multumesc de urari fetelor care au mai intrat

cat despre noua disputa aparuta....aseara eram convinsa ca o sa fie totul bine, si ca in seara asta o sa ne distram... sper in continuare sa fie asa. ar fi multe de spus, dar haideti sa trecem odata peste momentul asta, nu vreti? hai sa fimj in continuare mamici si gravidute pe forum. as vrea sa ne distram diseara la petrecere, voi nu? fara alte discutii, fara certuri...

eu o sa ies si nu mai intru pe forum pana diseara. sper sa nu se schimbe nimic pana atunci. ma duc sa ma fac frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare !!!
roxanalucia, nu cred ca mesajele mele o sa disturba petrecerea ta...serios vorbind, m-am saturat de ceea ce se scrie aici si pe privat despre mine si nu cred ca era cazul sa tac...tot ce am scris este valabil, am intrat aici cu bune intentii, vroiam un cadru de mamici cu care sa pot schimba informatii pe diverse teme privind subiectul ce ne intereseaza atat de tare - copilul...nu consider ca nu am gresit, poate am combatut sau am imbratisat idei ale unor mamici pe acest forum, am sustinut sau nu o idee, dar in rest nu am nimic cu nimeni, n-am dus discutii in real atunci cand programat ne-am intalnit grupuri de mamici...ceea ce s-a produs acum pe topic este pentru mine ingrijorator, andreb imi cere sa nu poluez topicul, iar pe privat solicita altei mamici id-ul meu ca sa imi spuna ca nu sunt primita la petrecere, in concret mi-a si trimis mesaj.

ca urmare, distractie frumoasa, sincer eu as fi putut veni la petrecere, ma duc la circ cu copii, iar de la orele 23-24 sunt libera...dar cum as putea eu sa vin la petrecerea ta, cand tu sarbatoresti impreuna cu andreb si aceasta mi-a spus ca nu sunt bine-venita...asa ca mi-e greu sa deranjez o sarbatorita doar pentru a raspunde invitatiei altei sarbatorite, astfel ca prefer sa stau acasa.

ca supliment la tot ce am scris, retin ca am comunicat capitolul trecut ca nu mai scriu aici, sa ca in urma celor intamplate, reiterez cele spuse atunci si ca atare raman la stadiul de cititor al topicului...asta ca sa (ma) scutesc de probleme de comunicare, jigniri neloiale la adresa mea sau divergente pe idei.

simt ca trebuie sa-mi cer scuze pentru ca am ocupat spatiul public cu aceste lamuriri, dar eu le cred in continuare necesare, desi pot obosi pe mamicile si gravidutele care nu sunt participante la aceste discutii...acelora imi cer iertare...cat despre grupul care discuta si participa la tot balciul acesta, atata va rog...confirmati sau infirmati ceea ce auziti, lasati interpretarile personale, pentru ca altfel totul ia o amploare mult mai mare...exact cum bine spune madaluta "daca fiecare ne-am da cu parerea acum n-am face decat sa marim din nou bulgarele de zapada si am ajunge din nou de unde am plecat"...

atat am avut de zis, va doresc toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Multumesc tuturor fetelor care au tinut sa-mi ureze sincere urari de La multi ani. pentru ele si pentru gravidutzele si mamicile de C-ta care ne citesc cu inima curata din umbra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Roxana, LA MULTI ANI! Sa fii fericita si sa ai parte de distractie maxima astazi!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui madaluta

Dana, daca fiecrare ne-am da cu parerea acum n-am face decat sa marim din nou bulgarele de zapada si am ajunge din nou de unde am plecat. asa k eu una prefer sa nu-mi mai exprim pareri publice legate de conflicte personale....

Corect!
Voi proceda la fel,cu o singura mentiune:Dana,sunt convinsa ca atat cele care te agreaza ca si persoana,cat si cele care nu sunt de acord cu tine)ce sa faci,inca nu s-a inventat cel mai iubit dintre pamanteni)vor condamna expunerea publica a unor fragmente din corespondenta privata(nu conteaza pe ce suport,tot confiedentiala este).Cred cu tarie ca un conflict interpersonal se poate rezolva exact asa,intre acele doua persoane,si extrem de simplu si ferm,fara anunturi publice.Dati-va telefon,mess,ce vreti voi,stabiliti limitele in care (nu)se vor desfasura interactiunile voastre viitoare si gata,nimic mai simplu,nu aveti nevoie de sustinerea sau opobriul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

La multi ani, Roxana! Sa fii iubita, sa fii sanatoasa si sa ai numai impliniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

La multi ani Roxana! Iti scriu desi iti doresc din tot sufletul sa nu citesti decat eventual maine.

Sunt anumite persoane care doar spun ca sunt in stare de multe si unele care chiar sunt capabile de cele mai josnice lucruri. De asemenea sunt persoane sensibile ca multe dintre voi care se lasa afectate de josnicia unora.
O furtuna de vara incepe cu o ploaie calda usoara, binevenita pentru ca ne mai racoreste un pic. Dar stiti foarte bine cum cuntinua si distruge tot in cale.
Fac apel la voi toate, fete cu vechime sau fete mai noi sa nu va lasati afectate de acest fenomen asemanator cu o furtuna de vara pentru ca dupa cum stiti dispare la fel repede cum a aparut, lasand in urma doar un cer senin. Sper ca de azi inainte sa apara acel cer senin pe care il asteptam da atata timp si sa nu mai apara nici o furtuna periculoasa intre noi.
Am asteptat ani de zile sa ma alatur voua, sa scriu aici. Va rog eu mult sa va aduceti aminte cum era inainte de furtuna si sa aducem inapoi cerul senin.
Gata....furtuna a trecut! Hai sa revenim la vremurile bune....
plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Daca petrecerea va tine pana spre(dupa) miezul noptii, voi incerca si eu sa ajung atunci. daca nu, va urez distractie maxima, multa voie buna si veselie cat cuprinde!

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

Mergi la inceput