Gravidute si mamici de Constanta (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Roxanalucia si tot ce iti doresti!

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Roxanalucia, la multi ani!!! Multa sanatate, sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani! roxanalucia Multe bucurii si intelegere alaturi de cei dragi!

18+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

va multumesc mult! pe fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Andreea,Roxana,La multi ani cu sanatate,fericire si multa multa iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

la multi ani,roxana,sa-ti dea dumnezeu tot binele din lume! si un brat de

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

La multi ani, Roxana! Iti doresc sa ai o viata plina de bucurii si ocolita de tristeti. Sa fii fericita alaturi de familia ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

neatza!
dana, ai facut ce ai facut si iar m-ai bagat in discutie. nu te mai opresti, desi nu ti-am facut niciun rau vreodata. (nemaipunand la socoteala ca masajul mi l-am platit singura!)
nu stiu unde vrei sa ajungi, dar AJUNGE!

va rog din suflet, nu stricati ziua roxanei!
si dati-le gravidutelor sansa unei sarcini linistite!

acestea fiind zise, eu ma retrag. nu sunt nici elena din troia (!?stii tu, andreea, mai bine decat mine, ca de obicei) si nici bataia voastra de joc.
lasati-ma in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

alina (mav) gresesti...nu eu te bag in discutie....
este vorba de masajul constand in procedura de impachetare cu namol si relaxare pe perna de apa, la asta te referi in text, cel pe care eu ti l-am facut cadou, apartinea programului meu de la spa si te-am prevenit in ce consta aceasta tehnica, iar tu ai fost de acord; ma faci sa dau telefon si sa verific daca tu ai platit aceasta procedura, eu cunosc ca ai achitat numai alte 2 masaje pe care ti le-ai ales tu.
e urat sa discutam aici si acum pe acest masaj cu namol reprezentand de fapt un cadou, avand in vedere ca inca de atunci am considerat ca e un dar de la mine pentru tine, urma ca in cateva zile sa fie ziua ta, ti-am motivat atunci pe loc acest gest si l-ai agreat.

nu vreau sa ajung nicaieri, doar consider necesar ca andreb sa inceteze aceasta ...nu stiu cum pot sa-i spun...bataie de joc, cred si sa ma lase in pace si pe topic si in viata reala, nu e normal ceea ce-mi face ea de cateva zile.

eu una nu stric ziua nimanui si nici cheful gravidutzelor...cred ca s-a ajuns la situatia asta limita tocmai pentru ca fiecare doreste ca in scris pe topic sa demonstreze fapte reale sau inchipuite si niciodata nu se revine serios asupra lor...situatia continuand la nesfarsit...cunosc legenda elenei din troia, dar sincer nu vad legatura cu cazul asta...te rog nu te victimiza inutil, din punctul meu de vedere nu exista nici o legatura a ta in ceea ce-mi face andreb pe topic si pe privat, sper sa nu ma insel, chiar daca si alte colege de pe topic sunt prinse in acest context.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

neatza!
dana, ai facut ce ai facut si iar m-ai bagat in discutie. nu te mai opresti, desi nu ti-am facut niciun rau vreodata. (nemaipunand la socoteala ca masajul mi l-am platit singura!)
nu stiu unde vrei sa ajungi, dar AJUNGE!

va rog din suflet, nu stricati ziua roxanei!
si dati-le gravidutelor sansa unei sarcini linistite!

acestea fiind zise, eu ma retrag. nu sunt nici elena din troia (!?stii tu, andreea, mai bine decat mine, ca de obicei) si nici bataia voastra de joc.

lasati-ma in pace.

am raspuns strict pe textul tau

Mergi la inceput