O parere va rog, daca ati patit asa!!!
Buna,
Vreau sa va intreb daca stie cineva s-au a patit cineva dintre voi ceva similar.
Noi incercam sa avem un bb de cativa ani si nimic. Am facut multe teste dar toate au iesit negative.
Sotul meu de 2 luni face tratament cu spermotrend. Luna aceasta mi-a intarziat ciclul 6 zile, am luat 1 test barza care in primele 10 minute nu a iesit pozitiv, dar in 1/2 de ora a aparut si a doua liniuta.
Nu mi-a venit sa cred ca apar 2 liniute, desi pe test scrie ca este valid in primele 10 min.
Am mai luat unul si la fel s-a intamplat. Din cate teste am facut eu, atunci cand nu am fost gravida nici unul nu s-a facut pozitiv nici dupa 2 zile.
Totusi ieri mi-a venit ciclul si cu toate astea nu stiu ce sa cred. pt mine e f important macar sa stiu ca putem face bb.
Azi am refacut un test si acesta a fost negativ si asa a ramas si dupa 4 ore.
Credeti ca as putea sa fi fost gravida si sa fi avut un avort spontan?
Roxana
Raspunsuri
polo spune:
acelasi lucru l-am patit si eu. 2 barzaslab pozitive ( a doua liniuta aparuta in 5-10 min) si 5 negative (nu erau barza). Din cate am citit pe aici barza cam da astfel de raspunsuri. la mine nu au aparut musafirii. poate maine merg la test de sange. daca exista si cea mai mica posibilitate sa fie bb, atunci mergi la dr.
raluca30 spune:
tipic test barza-au mai patit si alte fete pe aici la fel daca citeai mai atent,inclusiv eu..nu cred ca esti gravida...oricum daca chiar disperi mergi si fa un test de sange beta hcg,e cel mai sigur.bafta
raluca30 spune:
scuze,nu am scris chiar corect-Nu cred ca ai fost gravida,nu cred ca a fost avort menstrual,asa sunt multe teste barza dupa un anumit interval apare a 2a linie colorata,altadata cumpara alte teste sau daca ai suspiciuni fa testul de sange.
rocado spune:
Raluca, dar ma mai ajuta beta hcg acum ca mi-a venit? Asta iti arata daca ai fost?
Ai dreptate nu am citit subiectul pus despre barza, dar l-am citi acum.
Multumesc.
,
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca30 tipic test barza-au mai patit si alte fete pe aici la fel daca citeai mai atent,inclusiv eu..nu cred ca esti gravida...oricum daca chiar disperi mergi si fa un test de sange beta hcg,e cel mai sigur.bafta ![]() |
raluca30 spune:
hmmm...cum si eu trec prin framantarile tale o sa cred ca te poti gandi si la sarcina extrauterina curand
,sau ciclu peste sarcina sau altele...te inteleg,,,daca vrei sa-ti faci test de sange,il faci,dar nu cred ca ai de ce,mai bine pregateste te pt o noua luna de munca...spor la facut bebel
rocado spune:
| citat din mesajul lui polo acelasi lucru l-am patit si eu. 2 barzaslab pozitive ( a doua liniuta aparuta in 5-10 min) si 5 negative (nu erau barza). Din cate am citit pe aici barza cam da astfel de raspunsuri. la mine nu au aparut musafirii. poate maine merg la test de sange. daca exista si cea mai mica posibilitate sa fie bb, atunci mergi la dr. ![]() |
Eu am facut mai mereu barza, si nu a iesit pozitiv, si intradevar mi-a venit de fiecare data.
Acum a fost altfel, intaziere ciclu, sani mariti cu dureri la atingerea mamelonului, exact ca atunci cand secreta corpul progesteron.
Si apoi barza de azi a fost negativ si asa a ramas.
Oricum merg maine la doc sa ma consult cu el, asa cum am zis mai importatnt e sa stiu ca a fost si nu s-a prins sarcina.

Buna,
Nu am gasit doctora, asa ca nu am avut cu cine sa vorbesc.
Trebuie sa ia pana in septembrie spermotrend si atunci va reface spermograma, iti voi spune dupa aceea cum a iesit in comparatie cu cea facuta in ainte de a lua aceste pastile.
vulturas spune:
| citat din mesajul lui rocado Buna, Vreau sa va intreb daca stie cineva s-au a patit cineva dintre voi ceva similar. Noi incercam sa avem un bb de cativa ani si nimic. Am facut multe teste dar toate au iesit negative. Sotul meu de 2 luni face tratament cu spermotrend. Luna aceasta mi-a intarziat ciclul 6 zile, am luat 1 test barza care in primele 10 minute nu a iesit pozitiv, dar in 1/2 de ora a aparut si a doua liniuta. Nu mi-a venit sa cred ca apar 2 liniute, desi pe test scrie ca este valid in primele 10 min. Am mai luat unul si la fel s-a intamplat. Din cate teste am facut eu, atunci cand nu am fost gravida nici unul nu s-a facut pozitiv nici dupa 2 zile. Totusi ieri mi-a venit ciclul si cu toate astea nu stiu ce sa cred. pt mine e f important macar sa stiu ca putem face bb. Azi am refacut un test si acesta a fost negativ si asa a ramas si dupa 4 ore. Credeti ca as putea sa fi fost gravida si sa fi avut un avort spontan? Roxana |
buna
eu nu cred ca ai fost gravida...mie in primele secunde mi-a aparut la barza a 2 a liniuta...si partea cu sani durerosi stii ca astea pot semne si de PMS. eu una iau surecheck pt ca am incredere oarba in el...e liniuta pala si amarata..e bb sigur...barza mi se pare varza
am si o intrebare...e bun spermotrendul pe care il ia sotul? in 2 luni a mai facut vreo spermograma? presupun ca a avut un rezultat mai nasol la spermograma si de aceea ia pastile.
bafta multa si vezi ce zice si doc

ingeras26a spune:
mie mi-a iesit de mai multe ori barza slab poz, chiar in timpul scris...o data chiar la 10 min dupa test mi-a venit CM, asa ca testele barza sunt varza.
Sure Check nu m-a "mintit" niciodata.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
rocado spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui vulturas
buna eu nu cred ca ai fost gravida...mie in primele secunde mi-a aparut la barza a 2 a liniuta...si partea cu sani durerosi stii ca astea pot semne si de PMS. eu una iau surecheck pt ca am incredere oarba in el...e liniuta pala si amarata..e bb sigur...barza mi se pare varza am si o intrebare...e bun spermotrendul pe care il ia sotul? in 2 luni a mai facut vreo spermograma? presupun ca a avut un rezultat mai nasol la spermograma si de aceea ia pastile. bafta multa si vezi ce zice si doc ![]() "Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks |
Buna,
Nu am gasit doctora, asa ca nu am avut cu cine sa vorbesc.
Trebuie sa ia pana in septembrie spermotrend si atunci va reface spermograma, iti voi spune dupa aceea cum a iesit in comparatie cu cea facuta inainte de a lua aceste pastile.
vulturas spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui rocado
Buna, Nu am gasit doctora, asa ca nu am avut cu cine sa vorbesc. Trebuie sa ia pana in septembrie spermotrend si atunci va reface spermograma, iti voi spune dupa aceea cum a iesit in comparatie cu cea facuta inainte de a lua aceste pastile. |
bafta multa...sa dea DD sa aiba un rezultat cat mai bun...si te rog sa nu ma uiti cand reface spermograma