Trenurile buc- cta au aer conditionat?
as vrea sa plec cu copii si nu stiu cum e mai bine.cu trenul sau cu microbus. am vazut ca nu mai sunt trenuri intercity, acelea sigur erau cu aer cond.
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
Raspunsuri
iahim spune:
Eu m-am intors de la Constanta cu trenul..o mizeri de nedescris,ce sa mai vorbim de aer conditionat...Daca vrei sa fie mai curat mai bine va luati o cuseta ,sunteti singuri si calatoriti cat de cat in conditii umane...
Iar cu microbuzul...cred ca este o gluma..
rall spune:
9521 - nr de telefon de la informatii CFR (Bucuresti Nord)
_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)
silvi_2005 spune:
Ai tren cuseta cu 4 locuri, cu aer conditionat si spatiu super ok.E o diferenta de la cer la pamant intre compartimentele de cuseta si cele de clasa I fara aer conditionat si aglomerate. Am mers in iunie cu amandoua , de la Cluj la Constanta, ca nu era inca direct din Cluj-Contanta cu cuseta in perioada aceea. Intereseaza-te exact de orar parca la 12 pleca din Bucuresti spre mare si inapoi din Constanta pe la 14 si ceva daca retin bine, deci din Bucuresti e cu plecare ziua, super ok. Din Constanta ai exact de langa gara o multime de autocare si microbuze care te lasa in fiecare statiune.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
stefiuta spune:
N-am mai fost cu trenul la mare de cel putin 2 ani, de cand cu lucrarile la calea ferata faceam 5,6 ore. Din cate stiu eu, era un intercity pe la pranz sau cam asa ceva, dar toate merg la fel, ca e rapid, accelerat. M-am decis greu sa renunt la tren, mai ales ca ai totusi o siguranta in plus fata de microbuz, la cum se circula la noi. Din fericire, nu am avut probleme pana acum, chiar a fost ok. Autocarele au si AC si miniTv la care te uiti la filme si nici nu stii cand a trecut timpul, plus ca faci in jur de 3 ore pana la mare, iar in timpul saptamanii nici autostrada nu e asa aglomerata. Imediat dupa Fetesti parca, se face o oprire ca sa mergi la toaleta, sa mananci ceva si sa bei un suc, o cafea.
leuta
ilenutza spune:
a sunat sotul si i s-a spus ca rapidul de dimineata de 8.39 este cu a.c.ne-am hot pentru miercuri, sper sa fie ok.
nu este gluma cu micro, sunt confortabile si circula bine.sunt masini mai mari nu din alea cu 15 locuri.micro insa a iesit din discutie pt ca nu avem scaunele de masina si este periculos.
durata calatoriei este 4 ore, asta e.cineva care lucreaza la cfr mi-a spus ca probabil nici nu se vor mai termina lucrarile pentru ca sunt prea preocupati sa se fure societatea, trenurile, sa o falimenteze si sa o privatizeze.cica sunt mai multe trenuri particulare de marfa decat ale cfr-ului...
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)