Trenurile buc- cta au aer conditionat?

Trenurile buc- cta au aer conditionat? | Autor: ilenutza

Link direct la acest mesaj

as vrea sa plec cu copii si nu stiu cum e mai bine.cu trenul sau cu microbus. am vazut ca nu mai sunt trenuri intercity, acelea sigur erau cu aer cond.

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Eu m-am intors de la Constanta cu trenul..o mizeri de nedescris,ce sa mai vorbim de aer conditionat...Daca vrei sa fie mai curat mai bine va luati o cuseta ,sunteti singuri si calatoriti cat de cat in conditii umane...

Iar cu microbuzul...cred ca este o gluma..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

9521 - nr de telefon de la informatii CFR (Bucuresti Nord)

_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ai tren cuseta cu 4 locuri, cu aer conditionat si spatiu super ok.E o diferenta de la cer la pamant intre compartimentele de cuseta si cele de clasa I fara aer conditionat si aglomerate. Am mers in iunie cu amandoua , de la Cluj la Constanta, ca nu era inca direct din Cluj-Contanta cu cuseta in perioada aceea. Intereseaza-te exact de orar parca la 12 pleca din Bucuresti spre mare si inapoi din Constanta pe la 14 si ceva daca retin bine, deci din Bucuresti e cu plecare ziua, super ok. Din Constanta ai exact de langa gara o multime de autocare si microbuze care te lasa in fiecare statiune.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

N-am mai fost cu trenul la mare de cel putin 2 ani, de cand cu lucrarile la calea ferata faceam 5,6 ore. Din cate stiu eu, era un intercity pe la pranz sau cam asa ceva, dar toate merg la fel, ca e rapid, accelerat. M-am decis greu sa renunt la tren, mai ales ca ai totusi o siguranta in plus fata de microbuz, la cum se circula la noi. Din fericire, nu am avut probleme pana acum, chiar a fost ok. Autocarele au si AC si miniTv la care te uiti la filme si nici nu stii cand a trecut timpul, plus ca faci in jur de 3 ore pana la mare, iar in timpul saptamanii nici autostrada nu e asa aglomerata. Imediat dupa Fetesti parca, se face o oprire ca sa mergi la toaleta, sa mananci ceva si sa bei un suc, o cafea.

leuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

a sunat sotul si i s-a spus ca rapidul de dimineata de 8.39 este cu a.c.ne-am hot pentru miercuri, sper sa fie ok.

nu este gluma cu micro, sunt confortabile si circula bine.sunt masini mai mari nu din alea cu 15 locuri.micro insa a iesit din discutie pt ca nu avem scaunele de masina si este periculos.

durata calatoriei este 4 ore, asta e.cineva care lucreaza la cfr mi-a spus ca probabil nici nu se vor mai termina lucrarile pentru ca sunt prea preocupati sa se fure societatea, trenurile, sa o falimenteze si sa o privatizeze.cica sunt mai multe trenuri particulare de marfa decat ale cfr-ului...

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput