PRIETENE FARA TITLU (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA detaliaza jocul ala!
Mai la noi deja au deschis santier la autostrada o firma italiana parca.Sau spaniola? Asa ceva Dar trebuiau sa o incepa de vreo doi ani! Si drum expres cu 4 benzi Arad-Oradea au promis,tot il incep si nu mai apuca

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Se impart cartile de joc in mod egal jucatorilor, jucatorii nu se vor uita la carti deci nu le vor aranja, cartile se tin cu fata in jos stranse, fiecare jucator da cate o carte jos cu fata in sus, cartea va fi luata de deasupra nu de dedesubt, cine da cartea mai mare ia cartile de jos, daca sunt de aceeasi valoare = razboi si fiecare jucator pune jos cu fata in sus numarul de carti = cu valoarea cartii de razboi, cine are ultima carte mai mare ia toate cartile de jos, daca iar este egal se pun iar nr de carti=cu ultima carte de razboi, castiga cine ramane cu toate cartile in mana.

Mergi la inceput

URSULINA am priceput,o sa salvez jocul.Noi jucam ceva asemanator dar mai simplu,se cheama "rosu duce" adica cine are orice carte de "inima rosie" ia cartile si la fel castiga in final cine are mai multe luate.Eu n-am invatat-o inca pe Diana valoarea cartilor sau care cum se cheama.Mai mult am jucat alt joc simplu -Pacalici.

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Da ... ca Raisa le-a invatat pe toate ... ai mai Moni, niciRaisa nu le stie dar ii zice tasu' ai castigat ... si ea se ridica in picioare in pat si incepe sa sara, apoi se aseaza ia cartile si continua... as vrea sa il vad si pe Tino facand asa de fiecare data cand castiga mana

Mergi la inceput

Ha ha figura si Raisa si tu cum ti-l imaginezi pe Tino
Dar sa stii ca nu cred ca le-ar fi prea greu sa le invete,mai ales daca stiu cifrele pana la 10.Numai ca Diana se plictiseste repede de jucat carti,adica si la "Pacalici" si la "rosu duce" nu joaca mai mult de 3-4 maxim 5 partide (eu ma satur dupa prima ).Si jucam rar,deci nu apuca sa le invete. Si la "Nu te supara frate" deja se satura la maxim doua ture de plimbat cu pionii.Dar sunt bune iarna,macar mai schimbi "peisajul" - nu tot aceleasi cuburi,desenat,puzzle ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Si pt noi e cam goala casa pe exterior. Dar eu 25-30 RON nu dau pe ghivecele de petunii care se pun la atarnat. In ianuarie ma pun pe treaba si execut eu insamantarea in ghivece si la anul o sa am mai multe flori. Plus ca nu avem terasele si balcoanele cu gresie si garduletz de lemn. Gresia o avem, avem si nenea pt manopera, mai tb sa facem rost de adeziv si nisip si lemne pt lemnarie. Sunt fffff multe de facut! Soclul casei mai tb izolat, anexa mai tb tencuita.... Si toate pana la iarna. Si eu nasc, da?
Ursoaico, care vecin? Vecinul sunt io! Noi vindem teren, dupa pofta cui vrea sa cumpere, numai sa cumpere odata. Ti-am si zis 12E/mp si e intravilan.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

URSULINO sho pe teren,hai ca poate va faceti vecine

Cred ca sumele de ziceam la apartamente nu vi se par mari comparativ cu scorurile din Bucuresti.Dar de exemplu nu cred sa iei 80000 de euro (cat cer astia pe un aparament cu 4 camere), pe-o casa cum are socru-meu.Totusi e casa,e cartier bun numai cu case si vile,aproape de centru,suprafata terenului de 640 mp,casa de caramida,solida cu gaz,apa,cablu ... doar ca are numai 2 camere si nu e deloc amenajata/renovata.Asa mai mult renteaza sa o prelungesti/mansardezi si renovezi.

Io merg sa ma intind 15 minute ca peste juma' de ora vine incoa' nepoata-mea.
Mai apar io mai incolo precis!

Mergi la inceput

Bee am multe intrebari sa iti pun asa ca pregatestete.
Vorba Monicai poate ne invecinam .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, ce face Tudor? Nu e la ora de sport?
La noi chiar s-a racorit azi. Cei mici au fost in greva foamei, nu stiu de ce.
Ana n-a dormit de pranz si pe seara s-a comportat cam ciudat. Nu a castigat competitia de "descaltat viteza" si a plans! Ea a zis ca vrea sa castige mereu. Si apoi mi-a zis ca tb sa manance mai mult daca vrea sa castige. Apoi i-am explicat eu ca nu e obligatoriu sa castigi mereu. SI a fost o intreaga discutie filozofica pe aceasta tema. Draga de ea. Ciudat cu competitivitatea asta. Ca eu nu o incurajez deloc!
Presimt ca in noaptea asta voi dormi si eu ca omul (daca nu m-o durea prea rau pe ici pe colo).
Daca nu va apuca vorbaria curand, va spun Noapte BUna!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Hai ca am reaparut si eu!
BEE mai sa stii ca si Diana a fost ciudata rau in seara asta! Cand s-a instalat la culcare,vine brusc dupa mine in baie si zice: "MAMI TE IUBESC TARE MULT!" Io am ramas ca la dentist ca nu-i deloc genul ei sa-mi faca declaratii , al meu nu e nici atat ... ca sa zici ca are model.Dupa aia m-am pus si io in pat pana a adormit si nu mai tacea defel. A inceput sa ma intrebe din senin ca ce inseamna aia APUS,ce inseamna VIS si inca vreo cateva cuvinte ca nu mi le mai amintesc,dar la faza cu visatul a tot insistat si a tot trebuit sa ii explic ce si cum.Dupa aia am intrebat-o daca a visat vreodata.Cica "DA! CAND AM FOST MICA SI ERAM LA BUNI AM VISAT CA AM ARANJAT OALELE CU BUNU' " Si io zic ... Mai sta ce mai sta,dupa care imi zice ca acum seara cand a venit pe drum acasa, ea a visat. Iar ii explic ca trebuie sa dormi ca sa visezi si ... m-a ametit de cap, ce mai Vorba ta,discutii filozofice

Mergi la inceput