PRIETENE FARA TITLU (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Io n-as sta pe asa caldura atat acolo sa ma pici cu ceara.Fac numai chestii rapide si in general ma organizez sa mearga si maxim un ochi de aragaz odata cand e atat de cald.

Diana: "STII CEVA? IO MA DUC LA MANCARE! ... HAI SA MERGEM! SI DUPA AIA MANC JELEURI!"

Bingooo ... am fugit pana nu se razgandeste !!!

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Ha ha Ursulino,acum am sosit eu ,iar ai disparut tu!
ANAMARIA si MIRA sper ca va distrati bine

Diana a mancat pana la urma,dar a zis ca vrea intai felul doi si dupa aia supa.A mancat doar felul doi cartofi piure si o bucata de snitel de pui.Dupa care n-a mai incaput si supa,dar nu-i bai ca de obicei de-aia e mai dornica la orice ora.Acum a primit si cateva jeleuri,alea precis mai incap

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ursulina, multumiri, am notat oferta. Iti trimit PM, sa-mi dai poze. Chiar si chestia aia Chipenndale (cu pretul in particular, ca stiu ca-s socante sumele). Nu de alta dar sotzul meu chiar a luat-o razna vanand tot felul de chilipiruri. In principiu ne intereseaza tot ce e lemn masiv (dulap, pat, biblioteca). Bucatarie, e mai complicat. In materie de bucatarii.....un bufet m-ar interesa din ce se facea "odata". Noi cu mobila stam complicat. In sensul ca sotul meu a avut putina mobila si urata (dupa mine), cat pt 2 camere aproape goale. Am mai luat pt copii cu timpul, am mai luat mese si scaune, dar nu avem dulapuri, biblioteci unde sa punem carti, paturi, etc. Oricum noi suntem fericiti, fiindca posibilitatile sunt multe, idei avem, chiar daca n-avem neaparat bani pt asta. Important e sa nu ne para rau de nimic pe care dam banii (asta-i principiul nostru de viata).
Ma gandesc la ce spunea Ingrid, cu Enigma Otiliei .
Ana mea sta cu muuulta placere cu noi in bucatarie.
In rest? Maine sper sa aflu cand ma taie si pe mine sa-l scoata pe "ala micu' din burtica".
Hai sa pun si poze cu casa, desi poate nu-s cele mai reusite. N-am facut special poze din fata sau altceva artistic. Mi s-a pus pata intr-o zi si am pozat pe ici pe colo prin interior+ lanurile de floarea soarelui+ cum se vedea asta iarna cand era chiciura. Mie imi plac.
http://picasaweb.google.ro/brindusa.ohreac/Casa#

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni ... eee un pic, am fugit sa imi fac si eu mancarea pt ora 19, prune din compot cu miere.

Mergi la inceput

BEE deci si tu mergi tot maine iar la control? Fug sa o inspectez pe Diana (ca acum iese cu taica-su pe-afara ) si ma intorc sa vad pozele cu casa.

Mergi la inceput

Bee pe dinauntru casa arata foarte bine ... pe afara este un pic prea goala pt gustul meu, adica eu as fi imbracat-o cu flori.
Peisajul cu chiciura este misto de tot, se vede cumva mausoleul/monument?

Mergi la inceput

BRANDUSA suuper fain,e nuumai buna acum maare si goala,cu peretii albi in asteptarea mobilei,inca mai poti visa ce si cum sa amenajezi pe-acolo! Si io vreauuu !!! Eu nu m-as grabi deloc inca cu mobilatul,asa incetuutz ... !
Cat despre lanul ala de floarea soarelui ... e de-a dreptul superba o asa priveliste!!! Si peisajul de iarna imi place! Si vad si ceva dealuri pe-acolo! Sa o mobilati si locuiti sanatosi !!! Lasa ca peste cativa ani poposesc si io pe-acolo cu Dupa ce termina astia autostrada Arad - Timisoara - ... Bucuresti Atunci oi avea si timp,ca poate ma apuca pensia

Mergi la inceput

Moni crezi ca apucam noi sa vedem vreo autostrada terminata ... fie ea si Bucuresti-Constanta?

Bee cati metri are vecinul de vanzare? Osa fac poze saptamana asta si le postez.

Mergi la inceput

URSULINO cu flori d-alea cum sunt casele si manastirile prin nordul Moldovei? Cred ca mai are pana atunci ca si-alea costa destul.Cand o fi gata tot de amenajat si terasa si curtea,atunci sa vezi frumusete

Apropo de case/apartamente m-am uitat orientativ pe un site,pai sa fac cu nervii: pe un apartament cu 4 camere din asta "nou" adica dupa '85 de cca 135 mp , total amenajat si la noi in zona , cer 80000 de euro Si pe un apartament cu o camera la fel chiar si 40000 de euro ... eu il ochisem pe-asta cu o camera aflat intre apartamentul nostru si a lui frate-meu.Nu stiu daca au de gand sa il vanda si cu cat,ca de 5 ani numai chiriasi au,dar era o idee de prelungit provizoriu apartamentul nostru cu doar 2 camere.

Mergi la inceput

Raisa joaca razboi cu Tino

Mergi la inceput