Burtici fericite de septembrie-octombrie (117)
Raspunsuri - Pagina 20
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Felicitari !!!! arunca una si la mine ....boieroaico, ai mila Cea mai fericita 33 + cu |
sa-ti trimit prin mail???
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si
Iulika29 spune:
Manga tu care te plangeai a nu ai cumpårat pt bebe uite acum cåte ai..O groazå..ti-ai luat de o grijå..Si burtica a explodat..arati si tu a fimeie gravidå..Si mai creste..Si så stii ca te admir ca vei merge la munca pana in septembrie..sper cå vei termina pe la incep lui sept..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Manga tu care te plangeai a nu ai cumpårat pt bebe uite acum cåte ai..O groazå..ti-ai luat de o grijå..Si burtica a explodat..arati si tu a fimeie gravidå..Si mai creste..Si så stii ca te admir ca vei merge la munca pana in septembrie..sper cå vei termina pe la incep lui sept.. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas |
draga mea...in afara de hanoracul cu picioruse albastru..nu am nici un merit ca am adunat atatea. e meritul pritenilor. azi cand le impatuream ma gandeam ca ar trebui sa-mi fie rusine...ca am primit atatea...dar daca s-a nimerit sa ma intalnesc cu persoane pe care nu le vad mereu si fiecare mi-a adus ceva....exact cum fac si eu cu prietnele sau cunostintele gravide...asa ca sa-mi fie de bine :)
techilo ca bine zici...promit ca nu mai fac nik.
luci sa nu vorbim de diete. parca tot ce e mai rau mananac. si nici vitmanine nu am mai luat ca mi s-au terminat si nici nu am mai cumparat. of, of.
MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
monica_dicut spune:
Huh, techila, ma bucur de intoarcerea fiului risipitor
Vizionat si poze cu burtici frumoase si hainutze dulci si mici
EU am reusit sa ies din casa dupa 3 zile intre 4 pereti. DA nu prea departe, am fost pana la ai mei sa-mi fac injectia... deja simt ca voi claca, nu mai rezist singura si in plictiseala asta. Noroc cu voi, altfel nu stiu ce m-as face.
Of, si mi-am facut si eu la pranz niste somon pe teflon si vreau sa va spun ca si acum miroase la mine in bucatarie a mlastina efectiv. Va spun sincer ca e pt prima data cand fac somon. NU inteleg de ce pute in halu asta. Am lasat usi si geamuri deschise sa se aeriseasca si tot degeaba ...pute pute si iar pute de nu pot sa intru acolo....
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
lutoniana spune:
Monica baga si tu un odorizant ceva in bucatarie pana dispare mirosul.
Si eu urasc mirosul de mancare in atmosfera ....bleahhhhh...asa prin casa ...e oribil.
Cea mai fericita 33 + cu
anamaria1979 spune:
alex am vazut poze frumoase cu tine, hainute si catelusa draguta.
techila imi pare bine ca ai recuperat catelusul, deja imi era frica sa mai citesc forumul ma gandeam ca s-a pierdut saracul. Aveti grija cu vecinii astia binevoitori. Eu recunosc ca vreau sa vin cu soata la gratar si el vine cam tarziu de la servici. Sa vedem ce propun si celelalte colege de odisee.
+ 32
danangie spune:
Buna seara,
Eu am o durere de cap de simt ca-mi explodeaza. Caldura asa efectiv ma doboara.
As fi vrut sa schimb cap...ati schimbat parola si de la cont comun?
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
anamaria1979 spune:
Pe mine m-ati scapat la somn ca maine am treaba de dimineata. Pupici la toata lumea.
+ 32
danangie spune:
MONICA nici mie nu-mi plac mirosurile care raman in bucatarie, mi ales cel de peste! Dar eu, de exemplu, cand gatesc somon la cuptor nu miroase. Adica, nu ramane miros in bucatarie.
Uite aici reteta:
" Intr-o tava de cuptor dreptunghiulara pui cartofi taiati rondele.Eu ptr 2 persoane pun 3 cartofi mai maricei. Deasupra cartofilor , tai o ceapa medie solzi de peste. Deasupra cepei tai 3 catei de usturoi rondele. Pui sare. Deasupra pui somonul taiat rondele. Deasupra pui rondele de lamaie.Eu pun 2 lamai. Deasupra torni asa picaturi mari bulion de rosii. Pui ulei de masline.Deci uleiul se pune la urma ca asa "unge" toate ingredientele. Pui piper daca vrei.Pui la cuptor la 180°C si lasi cam 40, 50 de minute.Depinde si de cuptor.....important e sa fie copt tot. Dupa 30 minute de stat la cuptor, pui deasupra patrunjel taiat marunt si mai lasi 10...15 minute. Si gata, pofta buna!"
E usor de facut, e bun si e ciudata reteta ca putine retete de peste sunt facute cu cartofi.
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
alex25 spune:
Si pe mine ma pierdeti de musteriu, ca maine ma duc la servici, asa ca....noapte buna si multi pupici dulci!
Sa nu cae cumva sa va faceti de cap la noapte ca maine dimineata nu am timp de recuperat, asa ca fiti cuminti!
----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase