Burtici fericite de septembrie-octombrie (117)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

La iarba verde..ar fi fost minunat! stiti vorba aceea "ce tara minunata avem, pacat ca-i locuita"??!!..mare adevar! cum sa vii tu la iarba verde, in natura, langa rauletul ala care clipoceste atat de relaxant..si sa asculti manele?! destest astfel de oameni! din tot sufletul! (isi inchipuie ca eu am venit acolo sa le ascult muzica lor de doi bani!!!)
Mai, oameni buni, nu vreau sa ma laud, dar noi suntem din aia care strangem gunoiul dupa noi (nu numai al nostru, ci si ce era inainte)..pentru ca ne place locul si de fiecare data speram ca si aluia de a fost inaintea noastra..si il va lasa asa;

tin minte ca si data trecuta am patit aceasi chestie (cu muzica) cand am fost la verde; abia astept sa vina vara lui 2011, sa mergem cu pitica pe munte (sunt optimista, nu?), acolo unde nu ajung toti badaranii! (ar fi prea greu sa-si care boxele)

no bun, hai ca m-am usurat..saru'mana

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Am dormit cu Pufulet, am papat si am venit repejor sa vad ce faceti sa nu care cumva sa raman iarasi restanta.

diamar, sa inteleg ca puiul tau nu a mai plecat nicicand de langa tine ? Va ramane si peste noapte la tara ? Sincer, nici eu nu stiu sa traiesc fara fetita mea si ma gandesc intens la zilele in care voi sta in maternitate, imi va fi cumplit de greu fara ea. Fiecare mica desprindere de noi o simt ca fiind tare dureroasa, dar sunt pasii lor inceti spre independenta.

kemsy, oooo daaaa... si eu vreau sa treaca timpul si sa ajung sa nasc cu bine. Sarcina asta a fost cam solicitanta in trimestrele 1 si acum, in 3. Sarcina trecuta m-a solicitat mai mult in ultimele 3 saptamani cand ma simteam greoaie si miscareata cu chiu cu vai, dar in rest a fost parfum.
Referitor la decalotare, sunt in aer si eu, voi incerca sa ma documentez si voi pune in balanta si parerea pediatrului.

raluk, cretzulina e incantata rau de parul ei scurtut, dar si mai incantata va fi cand o voi spala si usca si va vedea ce putin dureaza si ce nedureros e totul.
Ar fi fost frumos sa poti continua cu magazinul de organice. Si eu am devenit impatimita, numai ca pe net is mult prea scumpe. Eu am gasit alternativa mult mai convenabila. Sotia varului meu are un magazin naturist si la ea comand acum si cam la fiecare produs, salvez cate 3-4 RON (fata de valoarea lor de la magazinele online) si, in plus, am scapat si de taxele de expediere (care ma scoteau din pepeni )

monica, mari realizari pe ziua de azi...
Acum ca sunt cu temele la zi pe-aici, voi pune si poze mai recente.

ramsan, multumesc pt reteta. Deja am vreo 20 de retete salvate de-aici de la topic, cateva si incercate. Imi place ca impartasim de toate, nu numai burti si bebei.

techila, yuhuuu, wellcome home, sweet little Dexter ! Curata afacere pe tiganii aia...

manga, frumos balonasul ! Si lucrusoarele sunt multe si scumpeeee...

Merg sa bag pepene, dar nu f mult ca tre sa ajung si la anco si clatitele ei delicioase. everyone !

Geani 33+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Fug, ca ma scoate sotul la o scurta plimbare prin ploaie si frig.

Dana ce pacat, deja ma relaxam si eu cu gandul ca tu mergi in zone frumoase...

Asa e, e groaznic in romania asta... De asta de cand si-au facut ai mei casa n-am mai fost deloc la iarba verde... preferam sa stam in curte.

Imi pare tare rau ca v-au stricat distractia, si partea proasta e ca nici nu isi dau seama cat sunt de badarani

27+

Mergi la inceput

hai ca mesajul dinainte ii un pic confuz: vroiam sa spun ca m-a revoltat muzica tare si mizeria lasata in urma de oamenii "civilizati";

Sunt putin ingrijorata acum..ieri am dat cu fundul in balta (la propriu)..am vrut sa ma spal pe maini in rau si am alunecat..am dat cu dosul in noroi; stiu ca mai sunt fete ce au cazut, unele pe ciment..baiul ii ca bebe este cam linistit astazi (s-o fi speriat mititica); nu am durere, sangerari..numa un pic de paranoia

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Bine ai revenit Geani!
Ma duc si eu sa fac niste treaba..bag haine in masina si eventual sa le iau pe alea ce zac de 3 zile pe sarma..s-or fi decolorat..nu stiu ce sa fac cu lenea asta, nu ma pot mobiliza nici cum;

sunt cu ochii pe voi!

raluk plimbare placuta! ce bine ca ploua la voi!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

M-am trezit asa ca am revenit dar nu pt mult timp pt ca ma duc la biserica daca tot sunt singura acasa.
In primul rand ma bucur ca s-a intors Dexter si ca techila s-a linistit.
Anco, am plans pt ca m-am vazut singura fara copil, eu care pana la 2 ani am stat tot cu el, mai lipseam si eu 2-3 ore fara sa-l vad. Acum sa vad cum se acomodeaza el fara mine dar maine merge si sotul la el, eu nu pot pt ca lucrez si numai co medical daca-mi iau pt ca de odihna nu beneficiez ca am inceput lucrul abia in mai.
Mangagirl, eu una nu l-am tinut pe al meu copil cu manusi pe maini pt ca-i taiam unghiutele.
Lutoniana, sa faci bine sa te potolesti cu caratul. Asa faceam si eu pana nu demult, cand veneam de la lucru mergeam la piata si ma incarcam cu plase pana cand intr-o zi am observat ca mi se intareste burta si am ajuns cu greu acasa. Eu astazi fiind fara sot am luat copilul in carutul mare si m-am dus la piata dupa pepene, i-am spus vanzatorului sa mi-l puna direct in carut si l-am carat doar de la parter la etajul 1. Vineri am fost singura, fara copil cu carutul gol dupa mine, am incarcat pepenele in carut si am venit acasa. Poate ai si tu o sacosa din aceea cu role cum au femeile mai in varsta prin Romania si mergi cu ea la cumparaturi ca altfel nu se mai poate.

30+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Ieri alaltaieri asa de frumos ne-am distrat si azi cred ca ne-am tampit iar
Nu m-am putut abtine si am luat un pepene rosu, 2 galbeni si o sticla de 2 litri de apa....si inca ceva pe acolo si nu stiu cum am ajuns cu ele pana acasa dar ma doare tare burtica
Acum respir adanc si sper sa imi treaca.
Promit ca nu mai mananc niciun pepene pana nu vine Adi ...dar asa de mult imi plac de nu mai pot dupa ei......

Techila nu mai plange te rog. A mai fost pe afara pana acum ? ca poate stie sa se intoarca singur ....
Unde crezi ca ar putea sa-l duca tiganii asa de repede...ca nu gasesti pe cineva asa repede sa le dea si bani pe el...pt ca tiganii nu o fac gratis ci sa scoata si ei un ban.

Cea mai fericita 33 + cu

si eu sunt o mare desteapta...m=am apucat sa scot de sub scara dehumidifierul ca la noi in dormitor e umezeala pt ca suntem la demisol si bineintels ca era undeva dupa cutii si valize si m-am aplecat si m-am smuncit si acu mi s-a intarit si mie jos. vaca sunt...a dat curatenia peste mine

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

AIDAAAAAAAAAA, bine ca ai pus pozele alea sa nu ma mai simt numai eu in inferioritate la categoria grea....pupam dulce burtoiul si pe posesoarea lui! Astazi fac si eu poze si la pun mai tarziu, ca sa le inchidem clar gura!

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

vai fetelor, rad si plang in acelasi timp. sa a povestesc. cand alergam eu de pe un balcon pe altul si cautam dexterul vad tiganca ca venea cu o sacosa in mana...nu bag in seama ca aveam alte probleme. sotz se dusese deja la tigan si il intrebase, el a zis ca nu stie nimic. v-am zis ca sotz a plecat a doua oara sa caute cainele prin sat. eu eram singura, tot pe la geamuri cand suna la usa. era tiganca cu cainele meu legat cu o sfoara, mort de frica, la pmant, plin de scaieti si noroi, abia mi-am dat seama ca e javrul meu. a inceput tiganaca sa planga ca a sarit cainele meu pe ea si ca i-a rupt rochia si imi arata cordonul cu care era legat dexter. ca l-a gasit pe camp si s-a gandit sa il ia sa il arate lu' barbate-su, desi cainele meu o muscase si ii rupsese rochia minunata. a zis-o p-asta cu ruptul rochiei de 15 ori...intre timp a venit si sotz si i-a dat un milion pentru rochie ca nu avea mai marunt. si dupa aia am stat si am socotit eu ca probabil cainele meu iesise in vreun fel pe poarta, nu stiu cum, si tiganul l-a luat, pentru ca eu v-am zis ca pe tiganca am vazut-o cand venea singura, fara nici un caine. dexter este ciobanesc belgian, pentru necunoscatori este o potaie ordinara, in nici un caz de rasa, d-aia cred ca l-au adus inapoi, sa se aleaga si ei cu un ban (tiganii respectivi mai au asemenea antecedente). iar dexter al meu s-a ascuns dupa casutza lui si nu iese de acolo nici cand il chemam noi, atat de terorizat este...are niste urme pe gat, cine stie unde l-or fi fi legat aia...
d-aia unul din copiii mei va fi asasin platit....i-as omori cu mana mea acum pe nenorocitii aia....

mi-a venit copilul acasa!!!!!!! dau de baut!!!!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

bravooooooooooo...si sa uitam partea cu asasinul plati...ok ???? stiu ca ai spus-o la suparare

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Hai ca se face seara sa ne inveselim fetelor.
Sunt 2 emisiuni care imi plac mie, la TV realitatea, singura pe care imi place sa o vad pe net ca in rest ma oblig sa ma uit la british ...ca sa imi desavarsesc limba emgleza ca are si ea multe gaurele, deh, important e ca vreau: bag ziare, reviste, TV, ma bag in vorba pe strada,orice numai sa "avansez inainte".
Asaaa.... si e o emisiune acum cu taulici si cu tiganii si ma apuca rasul in hohote ca am facut urmatoarea conexiune intre patania Techilei cu tiganii si afacerea de succes a Ralukai cu detergentii bio.
Si reportajul era extrem de fain realizat si filma o tiganca care-si spala bebelusul in lighean cu detergent de rufe.
Era mic si-l tinea foarte bine tiganca...apropos ca noi mergem si la cursuri ca sa invatam asta
Si intreaba reporterul ca de ce-l spala cu detergent de rufe la care tiganca raspunde:
"pai sa miroasa si el frumos bre"

NO COMMENT

Si ca sa imi amintesc si de iubitul meu sot, nu mai fac nici gripa porcina, nu au nici virusi si nici nu cred ca sunt vaccinati la zi.

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput