Burtici fericite de septembrie-octombrie (117)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Oooofff, cea mai buna veste!!! Da-l incolo de milion...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Uraaaaaaaa! , dragul de Dexter! bine ca l-ati recuperat!

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Raluk ce idee buna de afacere! poate o sa puteti sa reveniti candva la ea;

Apropo de analize, zic si eu sa nu-ti faci griji: anemia pe care o ai este de fapt o falsa anemie, datorata hemodilutiei (creste cantit de lichid din vase); spui ca fierul este ok? cu atat mai bine! si vezi, nu ti-au facut si indicii eritrocitari? (sunt niste analize care fac parte din hemoleucograma: VEM, CHEM, HEM)..daca si astia sunt buni, don't worry! cu corpii cetonici, in conditiile in care ai glicemia buna, nu te gandi la diabet...mai degraba eu cred ca tu nu papi minumul acela de glucide pe care ar trebui si din cauza aceasta organismul incepe sa isi sintetizeze singur, pe alte cai; sau poate nu bei suficienta apa (desi ma indoiesc);

Thank God I'm a woman!

citisem intr-un loc chestia care o zici tu (de am facut-o cu verde). Sper din tot sufletul sa fie asta...

Iti multumesc mult

27+

Mergi la inceput

Ma tot gandesc la tiganca rea, de parca daca ar fi muscat-o un caine, ar mai fi avut curajul sa il aduca legat... of of... li se intoarce lor asta, nu-ti fie frica...

Bine ca e Dexter acasa in siguranta

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Auzi Techilo la cati bani i-a dat sotul poate incearca imputitii sa-l mai fure si alta data si-i rupe si lui costumul de ginerica ...nu numai ei rochia.
Dar totusi curajoasa tiganca, adica Dexter a muscat-o dar ea nu s-a lasat ....l-a tarat pana la voi, e totusi de apreciat ...eu cred ca faceam pe mine de frica daca ma musca.....chiar daca ador cainii.

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

ma bucur sa aud ca nu mai faci asa luto!sa nu mai faci!potoleste-te ca deja ai cam multe saptamani sa te mai joci cu focul.

ai vazut techila ca a aparut javra?vecinii tai aia s-au gandit sa-si ia si ei ceva azi asa ca au trecut la afaceri.asta e!n-ai incotro, dar sa nu te mai agiti nici tu ca nu e voie; la putzele tale din burta, nu le face bine.
du-te aum si intinde-te putin sa iti revii.
eu mor de pofta de clatite de ieri.ma duc sa vad cum il conving pe sotz sa mearga sa ia 1 l lapte.

anco 32+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Asa..vreau si eu sa-i urez La Multi ani! baietelului Cristinei..sa creasca mare, sanatos si frumos!

Bun venit Monis5! imi place tare mult poza cu pescarusul!

Am vazut si alte poze cu burtici mumoase! un pupic pentru toti locatarii lor! sa stea cuminti acolo, ca nu-i de iesit afara acum..prea ii cald

Ramona multumesc pentru reteta cu dovleceii; (ma intrebam, dar daca ii dai pe razatoare si ii pui si la fiert, nu se fac asa, piureu?!); am trimis mail cu scanurile!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

se duce, se duce, dupa lapte
fac clatite!
haideti la mine.

vb mai tarziu.

anco 32+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Hello si de la noi, va pupam cu mult drag si ma bag la recuperat 3 capitole.....vai de capul meu!

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Saracuta Alex iubitoare de catei, ce ii va creste tensiunea citind treaba asta cu Dexter, pana va afla ca a fost totusi happy-end...

27+

Mergi la inceput