Nou stil de viata (276)
Raspunsuri - Pagina 3
roxana1974 spune:
dragelor!
ce ma bucur sa revin pe topic si savad fete fericite!
Vio casa de piatra si numai bucurii iti doresc si sa tii sfatul Mihaelei
Ruxi, pisi, bravo pentru achizitii, sa le porti sanatoasa, imi place si mie s-o comit de numa, dar acum stau cuminte ca nu mai am cu ce, am dat banii pe calarie
Khristin bravo pentru target-ul atins si tin pumnii sa ajungi usor si la 75 ca sa poti merge si mai departe. Eu sunt vegetariana doar de jumatate de an, dar mi-am propus s-o fac for ever, din motive de sanatate. Imi e mult mai bine asa...doarca sufar deocamdata ca nu mananc nici lapte si nici oua, si nici rosii si vinete nu am voie deocamdata. In Bulgaria mergem la Sunny Beach, la Riu Evrika Resort. Sper sa fie fain, ca la radio am auzit ca anul acesta nu-au prea mai mers turistii si ca 50% din locurile de cazare au ramas goale.
Anda, da, din pacate asa e reteta pe saptamana asta...nu-s incantata dar daca am intrat in hora am zis ca joc, sa fie ok pana la capat. Sunt lihnita de foame, dar mai am 3 zile de indurat si am incalcat mamaliga, fiindca deja imi venea sa vomit de la ea si de foame si am bagat 2 feliute subtiri de tot de paine neagra integrala, putin prajita, ca nu mai puteam. Nici macar nu am slabit, dar nu slabitul era ideea de data asta desi nu mi-ar fi parut rau sa dau jos vreo 2 kile ...
Fetelor, am avut un weekend superb! Am calarit si sambata si duminica si am progresat, sunt fericita de-a dreptul si in acelasi timp ma apuca disperarea ca nu stiu sigur cat de curand mai pot sa ajung la calareala si nici nu a avut cine sa-mi faca poze cu pletele in vant, fiindca Nasty-boy calarea si el in acelasi timp ... asta a fost, ce sa-i faci, nu voi avea degraba poze calare.
Va las acum ca mai am treaba de facut prin casa, de strans bagajele si spalat haine, si de pregatit ca vineri o taiem si am de calcat o droaie...
Roxa-boxa
Tzuni spune:
Buna seara!
Puskin . Abea astept sa ne vedem vineri!
Roxa-Boxa, te impusc! Pai io am invatat sa calaresc chiar langa Cluj, da' sa mor io ca nu-mi amintesc numele localitatii... E la iesirea din Cluj spre Huedin. Stiu ca era foarte ieftin si luai calu si goneai pe camp si dealuri cat aveai chef. Si mai e si herghelia de la Beclean, mare si frumoasa, unde in urma cu vreo 12-13 ani amenajau si un motel pt turisti. Pe vremea aceea se organizau excursii calare pana pe Rarau.
Noi acum am venit din parc de la sapat transee. Am parcat Afrodita si acu ma pun sa vad un film. Ieri am vazut Samsara. Bunicel....
Maine e final de concurs, nu? Offff, imi pare rau dar io-s cu rusii pe cap si-s umflata si balonata. Asta este. Ce va arata cantarul dimineata, aia voi declara. Dar stiu c-am fost cuminte!
Zuzilici spune:
Violeta casa de piatra si sa te vad mamica cat mai curand.
Mephala multumim pentru deschiderea noului Capitol.
Ruxi felicitar pentru achizitii.
Tzuni bravos ca te tii de treaba.
O seara placuta tuturor.
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
danielag spune:
Buna dimineata, doamne frumoase!
Va las espresso si ceai, cereale, iaurt, fructe sa va serviti.
Azi se incheie concursul nu? Stau pe margine si va fac galerie .
Tzuni, cred ca in Floresti ai fost la calarie. Roxa-Boxa, ce pacat ca n-ai poze...
Carmen, suna interesant cum te-ai tuns, nu ne arati si poze?
Ma duc la ale mele, ca e tarziu deja. Trec mai pe dupa-amiaza pe aici sa vad ce ati facut la concurs.
Daniela
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne frumoase!
Sa aveti o zi minunata si cu cat mai multe kg pierdute de declarat!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
CRISCOSTY spune:
'Neata! Ne-am intors de prin calatorii, maine deja incep serviciul Am sa citesc azi din urma, acum ma apuc de trebaluit.
Raport...71.7 kg Nu ma asteptam, mi-a facut surpriza cantarul
Va pup pe toate
puskin spune:
Neata,
Daniela, iau si eu un espresso .
Gabi, o zi minunata si tie .
Tzuni, la mine ploua azi .
justasmallkiss spune:
Neatza la fetele frumoase.Am pregatit cappuccino si va fac si-un ceai daca vreti. Azi incep putin mai tarziu munca dar lucrez pana la 9 deseara.
Claudia,ce bine ca stau piticii la bunici,a mea merge dar noaptea nu vrea sa ramana la ei.E mamoasa tare si aseara a plans pt ca nu am fost acasa sa ii dau pupic de noapte buna.Te mai doare gatul?
Delia, sportiva,te-ai obisnuit cu caldura?
Ruxi,ce de lucruri faine ti-ai luat.Sa le porti sanatoasa.Mi-am comandat si eu saptamana trecuta 3 rochitze de vara faine,care ascund suncile.
Doina bine ai revenit.Poze?
Khristin,mergem aici aproape in Italia(Bibione),in 5 ore jumate suntem acolo cu masina.Am fost anul trecut si am fost multumiti...curatenie,liniste si papa bun(bucatarii sunt romani).
Roxa,tu nu papi nici macar peste?E bine ca rezisti,eu daca nu mananc si putina carne sufar de foame toata ziua.
Tzuni, colega,nu conteaza raportul,important e ca esti tu multumita de cat ai slabit.
Zuzi ce mai face pitica dulce?
Anda,nu mai stiu daca ti-am zis dar am vazut pozele si sunteti o familie f frumoasa si tu esti slabaaaaaaaaaaaa si faina.
Carmen asteptam poze
V-am tzucat pe toate si va doresc o zi frumoasa.
Sa nu uit pt raport:57kg.
Tzuni spune:
Neata!
Raport final pt concurs: 67,6 kg
Sunt curioasa cat o sa am dupa ce ma dezumflu!
danielag, asa e! La Floresti am calarit
Puskin, nimic nu-mi sta in cale! Ti-am trimis mail cu Vama Veche. Primit?
O zi frumoasa tuturor!