Nou stil de viata (276)
Raspunsuri - Pagina 2
Delidana spune:
'Neata dragelor, ce faceti? Slabuta miscarea in weekend, se pare ca toata lumea a fost la distractie.
Eu am fost ieri la masaj, uitasem cit de relaxant poate sa fie, asta dupa ce scapi din miinile maseuzei, ca in timpul masajului nu prea poti sa te relaxezi la cit te indoaie si te framinta.
Khristin, citesc The Tell-Tale Heart and Other Writings by Edgar Allan Poe. In momentul de fata am ajuns la o povestire care se numeste The Pit and The Pendulum si astept sa vad daca personajul principal supravietuieste (putin probabil) sau nu.
V-am pupat, ma duc la sala - sper sa nu ma apuce ploaia pe drum.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself
Tzuni spune:
Buna dimineata!
O zi buna si o saptamana frumoasa!
Violeta, casa de piatra si o barza cat de curand pe acoperisul ei!
violeta70 spune:
Buna fetelor!
In sfarsit apar si eu, acum ca "D-na Perieteanu", noul meu nume.
Am sa incerc sa citesc din urma (acasa nu stiu ce se intampla dar nu am mai putut intra, nu mai vorbesc de timp).
Am multe de povestit, asa ca voi reveni.
Vreau doar sa urez si eu cu intarziere sarbatoritilor din iulie, Lucia (ClaudiaH), Maria-Sara (Tzuni) si Anca (Mamicadulce), La Multi Ani!, cu sanatate si fericire
Acum merg sa citesc din urma, dar revin.
Pupici la toate fetele
violeta70 spune:
Tzuni tocmai am citit ultimul mesaj (al tau) si iti multumesc din suflet, la fel si celorlalte fete. Sunt sigura ca ati fost alaturi de mine. Merg sa citesc si pe parcurs va povestesc "peripetiile" mele (bune si rele).
Raportul nu am putut sa-l dau saptamana trecuta, dar parca pentru saptamana 14 iulie am spus ca am 66 kg Oricum vom vedea maine, la final. Imi cer scuze pentru colega de echipa dar am avut doua saptamani de spitalizare plus saptamana de pregatiri de nunta.
Pupici
puskin spune:
Neata,
sunt moarta de somn...nu reusesc sa adorm decat foarte tarziu .
Khristin, am cumparat multe lucruri interesante weekendul asta .
Delia, maine merg si eu la masaj, de-abia astept.
Tzuni, .
nastad spune:
m-am intors din concediu
revin
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
mihaser spune:
Buna!
Vio colega de echipa te pupa si de felicita ptr noul nume! Casa de piatra! Nu trebuie sa-ti ceri scuze deloc...ba chiar te rog sa te ingrasi asa in vreo 9 luni!
Va pup pe toate!
khristin spune:
Salutare ,
Ieri am mers intr-o vizita unde s-a lasat cu mancare . Acum nu credeati sper ca vin si va spun ca I stuffed my face in the food, c’mon ….desi mi-a fost imposibil sa refuz gazda cu o bucata de friptura de porc (e adevarat ) si o salata. Oricum, asa am zis nu hotarat la desert . Asa ca azi, cantarul a aratat taaaaan taaaan 79.1 kg . Deci as putea spune ca mi-am atins tinta concursului si am slabit 5 kg luna asta. Tinta mea urmatoare e 75 kg
Justasmallkiss, unde mergi in concediu ?
Hcclara, sfatul meu daca poti e sa profiti cat mai des de ofertele bunicilor.
Delidana, daca ai sti cat te invidiez in sensul cat se poate de bun, stii tu cand imi spui ce citesti….imi amintesc cand in facultate aveam la inceputul anului o bibliografie de sute de carti de citit pe parcursul anului la Literatura Universala….doamne ce-am savurat perioada aia . De atunci am ramas un bookworm . Chiar si acum cand ma bag in pat seara dupa ce culc copilul #1 si apoi copilul #2 , nu ma dau in laturi sa savurez asa macar cateva pagini.
Puskin, ce ce ai cumparat ? I’m dying to know…
Nastad, bine ai revenit . Tu unde ai fost in concediu? Nu ne povestesti un pic sa ne ducem in locurile acelea si noi macar asa cu gandul ?
Vikinga, tu pe unde umbli? Sper ca esti bine si tu si burtiq . Chiar nu ne-ai spus in cate saptamani esti?
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
puskin spune:
Doina, cum a fost in concediu? Bine ai revenit .
Khristin, nici nu mai stiu exact...o rochita de plaja, o camasa de noapte, niste maieuri, o jacheta subtire si fina, niste lenjerie intima, o rochita superba de matase, 2 perechi de cercei.