Nou stil de viata (276)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut.

La multi ani cu sanatate, Ana Maria! Optimism, speranta, echilibru si credinta, cate putin din toate. Si un buchet superb de flori.

Clau, nu-s la mare, saptamana viitoare plec. Pup

Khristin, nu dau la 200 gr slabite. E un obicei mai vechi de-al meu.
A, v-am vazut pozele si mi-au placut. Arati grozav si copilasii sunt tare scumpi.

Vio, concediu placut.

Donna, oitza ratacita, , esti cam absenta in ultimul timp.

Anda, salutari frumoaso, ce mai pregatesti bun?

Delia, , weekend placut si tie.

In sfarsit, am finalizat rezultatele concursului. Felicit in mod special echipa castigatoare: Khristin si An-k, dar si celelalte fete participante. Brava!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

LA MULTI ANI, ZUZI! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi! dar, ia zi...vrei bataita? Noi nu te stim asa, vrem sa te stim vesela si optimista...fi barbata Zoe

Vad ca planeaza depresiile pe aici...fetele, suntem tinere, frumoase si vom fi...slabute Asa ca terminati cu depresiile si hai sa bem o cupa de sampanie in cinstea lui Zuzi

Tzuni, pupici lui Meri

Noi i-am luat un perus lui Dany...mor dupa el, e alb cu albastru. Toata ziua stau cu ochii pe el si Dany este topit dupa el.

Va pup...ma bag langa Dany si cand ne trezim mergem la plimbare. O sambata frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Zuzi sa fii santoasa, frumoasa si fericita! Sa va traiasca ghiocica!

Cryscosty chiar asa! Sa bem...Io azi am fost cu Cri la Ice Age 3D...ne-am distrat grozav!
Sa stapaniti perusul sanatosi si sa va bucurati de el multi ani!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

La multi ani fericiti Ana!

Iti doresc sa fii fericita si sa ai o viata asa cum ti-o doresti! Sper ca azi esti vesela si "zuzulica" asa cum esti tu de fapt.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Zuzi si sa ramai la aceeasi .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

La multi ani, Zuzi! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita, implinita! Si anul viitor sa vedem poze cu "stilatele" in Cuba!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Zuzilici La multi, multi ani fericiti!!
Lasa depresiile, esti o adevarata leoaica.

Noi tocmai am venit de la iarba verde, suntem franti
Va pup, o seara frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Dragelor va multumesc din suflet. Sunteti niste dragute si sincer va intorc si eu inzecit toate urarile voastre minunate. Sper sa ne-auda D-zeu si sa le faca posibile.

Eu inca sunt in pasa proasta dar sper ca intr-o zi sa se rezolve totul si sa imi spun: Uite ca nici "valul" acesta nu m-a daramat. Sa pot invata si deveni mai inteleapta din aceasta experienta. Sa fiu mai puternica.

Pana atunci insa am sa va citesc din umbra si-am sa va salut cand si cand.

Gusta ce-ai vrut sa zici cu " si sa ramai la aceeasi. " ? Era vorba de greutate cumva? Eu sper ca nu, dar sincer m-ai facut sa zambesc.

Dana sa de-a Domnul sa punem albumul stilatelor de Cuba cat mai curand.

Anda pentru tine o si-un .

Tzuni mi-au dat lacrimile cand ai povestit de reintalnirea cu Meri. Draga de ea ce bucuroasa trebuie sa fi fost ca te-a vazut dinou. Va pe-amandoua.

Mephala multumesc pentru urarea ta . Am citit ca pleci la mare, s-o saluti si din partea mea. Vrei sa deschid eu urmatorul capitol?

Mihaser mai mergi la sala?

Cris multumesc c-ai desfacut sampania in locul meu.

Hopes o sa fie bine. Leoaica = Pisica = cade in picioare intotdeauna si mai are si 9 vieti pe deasupra. Te pupic.

Ioana ai plecat la mare? Sa nu uiti sa faci poze.

Tzuni am uitat sa-ti spun c-arati tare bine. Se vede ca te-ai pus pe treaba. Felicitari. Si Ruxi arata super.
Cat despre Meri, e ca o printesa in pozele de la ziua ei.

Sabina eu dupa 30, am inceput sa plang in fiecare an de ziua mea. Ori mai ascuns, ori mai pe fata, dar tot varsam cate-o lacrima. Cateodata chiar ma enerveaza chestia asta dar nu ma pot abtine...poate c-ar trebui sa nu ma mai gandesc la ce-am realizat chiar de ziua mea. Te si bafta cu mobilatul.

Delia cum e vremea pe la voi? Am vazut ca bantuie prin zona o furtuna tropicala....

An_K La multi ani cu ocazia aniversarii si la cati mai multi fericiti.

Khris esti o frumoasa. Succes cu ultimele kilograme. Ti-am vazut si puii la Safarii si se vede ca s-au distrat de minune.

Dragelor inchei aici ca deja tarziu. O saptamana usoara si plina de voie buna si realizari.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata dragelor,

Zuzi, da' ce-i cu tine, de ce starea asta depresiva? E strict legata de ziua ta sau pur si simplu te-a prins acuma o pasa proasta?
Eu intotdeauna ma gindesc la ziua mea ca la ceva special, o zi dedicata numai mie, familia ma sarbatoreste, mai un cadou, mai o felie de tort... Timpul trece oricum, ca bocesc eu dupa el sau nu... In loc sa plingem dupa ce n-avem ar fi mult mai bine pentru noi sa ne bucuram de ceea ce avem.
Weekendul trecut bunicul meu a implinit 80 ani - sa vezi ce chef de viata are!

Va las ceaiuri, cafele si ce mai doriti.
O saptamina frumoasa!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici
Vrei sa deschid eu urmatorul capitol?

multumesc, .

Mergi la inceput