Nou stil de viata (276)
Raspunsuri - Pagina 20
justasmallkiss spune:
Neatza fetelor.
Zuzi
La multi ani fericiti,sa ai parte de bucurii si tot ce e mai frumos in viatza.Nu am plecat inca,vineri noaptea plecam.
Delia,merci de cafelutza.
Carmen.
Va pupacesc pe toate si va doresc o saptamana frumoasa.
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne frumoase!
Zuzi, cu intarziere si scuze, La Multi Ani, sa fii sanatoasa, la fel - adica vesela, tonica, optimista, sa slabesti anul asta atat cat vrei tu!
Mey fetelor, eu cand va aud cu 30 de ani si plans.... eu nici nu mai stiu exact cum era la 30 de ani. Pot sa va spun ca la 30 de ani mi-am luat prima mea casa, nu eram maritata, evident n-aveam copil... M-am dus la coafor si i-am spus baietului la care merg sa-mi faca ceva special; asa ca o luna am fost roscata!! O sa caut o poza, poate am, sa vedeti si voi cum eram eu la 30 de ani, roscata. Pai io ce sa mai zic ca acus implinesc 40??
Tzuni, Meri este o scumpa si jumatate. Si bineinteles ca am plans putin cand am citit...
Sabina, inca nu am hotarat unde facem mobila; am gasit niste tipi draguti si isteti cu fabrica in Ploiesti; azi trebuie sa primesc de la ei oferta. Daca au preturi bune, iti dau PM cu numele si nr lor de telefon.
Pentru camera Marei eu cred ca ii iau de la Ikea; am vazut niste chestii foarte dragute pentru copii si o sa-si aleaga ea ce vrea.
Carmen, vacanta frumoasa!
Ruxi, cum e in Romania? Ce program ai?
Am treaba ca la balamuc, chef ioc; vreau in vacanta... prelungita.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
nastad spune:
ZUZILICI 

Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
gusta spune:
Neatza.
Zuzi ma refeream la fel de vesela si cu cat mai putine kg
acuma e bine.
Sunt acasa dar aici e ca la nebuni si pana vineri sunt prinsa pana peste cap ca socru merge la azil si tot asa.Iar olandezu nu a facut nimic asa ca mai am si de curatat parca imi vine sa dau foc si daca mai ramane ceva sa curat
.
O intrebare oboseala isi spune cuvantul ce imi recomandati sa iau ca nici cafeaua nu isi mai spune cuvantul si nu imi recomandati somn ca nu am timp
.
Pup si vizita in ro m-a facut mai nebunatica nu ca nu eram deajuns
.
Marilena si Mara Augusta
justasmallkiss spune:
Am venit de la cumparaturi(mi-am golit bine contul),mai "bag" o cafelutza cu voi si ma apuc de facut papa.
Doina
Marilena
spor la treaba.
Gabriela,si eu am luat toate magazinele la rand sa ii iau camera Deliei dar nu mi-a placut nimic,cer bani multi pe calitate f proasta asa ca i-am facut camera de la Ikea,pretul mai mult decat acceptabil,e simpla,alba dar eu sunt multumita de ce a iesit,asa ca iti recomand sa ii iei de acolo.
Ma duc sa ma coc o tura la bucatarie pana imi iau puiul sa mergem in parc.
V-am tzucaaaat!!!
Zuzilici spune:
Dragelor va invit sa continuam la capitolul 277.
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)