Nou stil de viata (276)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Delidana, nu esti cumva insarcinata? Desi treaba cu stomacul n-ar fi chiar un simptom specific... Dupaeri plec maine dimineata. Abia astept s-o aduc!

Puskin, sa ai zile minunate in tara si sa te simti bine.

Gabrielama, unde esti? E gata casa? Cand va mutati?

Ma apuc de curatenie. Revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Puskin la mine nu e pb cu datul jos...se pare ca am pb cu mentinerea sub 60 de kg.

Kristin multumesc! Am vazut si eu pozele voastre si cea indicata de tzunela e f frumoasa!

Claudia te inteleg de ce zici ca e aiurea...eu nu as putea accepta daca as fi in locul prietenei tale...Si mama a avut o prietena cu un astfel de sot si in final au divortat cand ajunsese copilul la liceu ca nu se mai putea.

Zuzi cred ca se face frumoasa ptr ziua ei...de aia nu mai da pe aci!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Doamne frumoase, buna ziua!

Cred ca ma duc zilele astea la masaj anticelulitic si am zis ca ar trebui sa se cam termine si cu zilele de "huzureala" culinara, asa ca de azi ma apuc de dat raportul la ce mananc, ca nu se mai poate. Meniul de azi:
- D: espresso cu zahar brun, cateva felii de muschi file cu o bucata de lipie
- P: o salata de rosii, castraveti si branza cu o lingura de ulei de masline
- C: am in plan un fel de shaorma home-made: lipie + piept de pui condimentat facut la teflon + salata de varza + sos de iaurt cu usturoi
In rest apa, sper sa intre macar 1.5 l. Si poate 1-2 piersici gustare.

Ruxi, am reusit sa iau bilete la doua concerte, as fi vrut mai multe dar nu prea reusesc sa le strecor in program (pe langa faptul ca imi trebuia un buget mai mare ).

Zuzilicea, m-ai intrebat daca nu m-am bronzat cat am fost la mare, raspunsul e nu, ca io nu prea stau la soare, am o piele sensibila rau. Dar mergem la Constanta la parintii prietenului meu (acum vad ca el a fost concitadin cu tine si in partea cealalta, peste ocean, si aici in Ro).

Delia, sanatate, ai grija de tine!

Tzuni, cred ca de abia astepti sa o aduci pe Meri!

Cris, cum te descurci cu Dani la serviciu?

Claudia, ai baiat mare, daca din toamna incepe scoala!

Carmen, pe unde esti? Ai plecat la mare?

Io ma intorc la treburile mele ca iar s-au aglomerat. Va pup pe toate,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata dragelor,

Am venit cu micul dejun: cereale cu lapte, fructe, sucuri naturale, ceai si cafea.

Tzunica, nu sint insarcinata, abia am scapat de rusi, in plus iau pilula de ani de zile.
Am inceput sa ma simt mai bine de ieri de cind am mincat niste orez brun cu vegetale prajite - azi am in meniu orez cu tofu. Pacat ca nu se gaseste genul asta de tofu si in Romania, as fi prima la facut provizii.

Zuzi, ce faci, te pregatesti cu prajituri, tort si alte bunataturi?

Daniela, mi-ai amintit de masaj, musai sa ma duc si eu iar zilele astea. Poate il incerc pe cel de 2 ore desi e cam "viguros" dar si dupa ce ies de acolo, parca plutesc.

Ruxi, cum e in Romania? Cit stai? Distractie placuta.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Multumesc de complimente fetelor , din fericire imi dau seama ca mai am muuuuult de munca .

Vad ca e cam liniste pe aici, fetele au intrat fie in frigider, fie au plecat in vacante, sper sa fie a doua varianta Noi azi am cutreierat toata ziulica prin parcuri toti patru, vremea a fost ideala aglomeratie ioc, speram sa mai repetam experienta...

Pupici la fete

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza frumoaselor.
Delia,merci de cafelutza.
Va tzuc pe toate si va doresc un wekend frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Auleu Delia, abia acum am vazut ca tu ne dadeai cafea la micul dejun, la mine mai e un sfert de ora pana la miezul noptii

Justasmallkiss, tu ai revenit din concediu? Impresii, poze ceva?

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Khristin,ma pregatesc de inca 10 ore de munca. In concediu plec abia pe 15.Somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Khristin, atunci vin sa te invelesc si sa-ti cint un cintecel. E bine asa?

Ioana, servici usor.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

scuze pentru tacere, sunt in zona, va citesc in fiecare zi... dar nu prea stiu ce spun.

Tzuni, nu ne mutam curand. Daca lucrurile merg Ok, probabil ca cel mai devreme casa va fi locuibila si cu mobila in ea in octombrie. Insa nici nu ne grabim.... sincer as vrea sa ma mut dupa ce termina astia pasajul de la intrarea din Bucuresti, caci acela va fi drumul si daca stau in fiecare zi 50 de minute in trafic acolo ajung la nebuni.

Ai adus printesa acasa?

Anda, si tu m-ai intrebat de casa; casa este gata de anul trecut din Octombrie. Mai e nevoie de mici finisaje, trebuie sa punem parchetul si sa facem scara si apoi mobila. Noi am avut noroc de muncitori buni, chiar foarte buni si n-am avut probleme. Sa vedem acum ce facem cu mobila - mai am de primit o oferta si saptamana viitoare hotaram cu cine mergem mai departe.

Mara a inceput saptamana asta cursurile de inot; merge in fiecare zi, este foarte incantata si se descurca grozav.

Va doresc o zi buna si un weekend minunat. Si cate o tuturor fetelor.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput