Nou stil de viata (276)
Raspunsuri - Pagina 16

violeta70 spune:
Buna seara!
Am fugit putin de la facutul bagajelor sa va scriu inainte de concediu. Maine dimineata plecam si ne intoarcem pe 19 august.
Pentru raport sa ma treceti cu stagnare: 66 kg, defapt 65,7
Nu zabovesc mult ca am o gramada de facut.
Va doresc un august cat mai racoros, celor care pleaca in concediu, un concediu cat mai placut, iar celor care raman pe "baricade" munca cat mai usoara.
Nu in ultimul rand urez si eu La Multi Ani! Zuzilici, Hopes si Cami!
Pupici la toate fetele si sa ne auzim cu bine

hcclara spune:
Saluare!
Violeta concediu placut, adica nu, sa aveti o luna de miere fascinanta, sa va iubiti pana nu mai puteti si sa va intoarceti sanatosi si mai multi inapoi!
Khristin ce faini sunteti, si tare frumos prin Africa canadiana. mi-a placut ca s-a distrat Yasmine!
Carmen,mihaser eram socata numai de ce barbati sunt pe lumea asta, asa ca am invatat sa-l pretuiesc mai mult pe al meu...e vorba de sotul unei bune prietene de ale mele, e gelos din cale afara, adica bolnav de e gelos si pe noi (suntem 3 prietene bune) daca ne intalnim...si are o nevasta cum rar intalnesti, dar cu asa unul...mi-e mila de ea si nu o pot ajuta ca nu am cum!!!o terorizeaza psihic, tot la jumate de ora o suna sa vada unde e...as putea romane scrie dar nu vreau sa ma intind! poate va mai povestesc altadata.
Peste o saptamana vine sora-mea, abia astept.si copii la fel.sunt in vacanta de ieri, asa ca nu mai prea am timp liber, suntem ba la joaca, ba ocupati. maine ii duc la bazin ca se anunta caldura.
va dulce pe toate, sa aveti o seara placuta!

Tzuni spune:
Khristin, ce frumoasa eeeesti! Esti o doamna adevarata!
Imi placi mult in poza cu caruciorul, langa un autobus. Ai un aer de vedeta de american movie. ASTA-I poza!
Violeta, vacanta placuta!

donna79 spune:
Hello!
Intru si eu pe fuga, balamuc la serviciu, am enorm de munca, resurse zero etc.
La Multi Ani Sabina!!! Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa!
Tzuni&Ruxi - absolut fermecatoare! Aratati minunat amandoua, dar sa va fie rusine, si eu m-am stresat si mi-am facut griji pentru "biata Tzuni" uitata in aeroport.
Khristin, te-am admirat in poze, esti o frumusete.
Carmen
Ma intorc la munca, va pup pe toate!
Donna

CRISCOSTY spune:
Buna! Pe unde umblati? Eu sunt prinsa rau cu treaba, nu mai pot intra de la munca si acasa ajung tarziu. Azi m-am cam speriat de cutremur...uf, cam naspa a fost..bine ca a trecut. In rest, numik deosebit..inca ma chinui la servici cu Dany, pe 15 intra mama in concediu si pleaca cu el la tara, nu stiu inca pentru cate zile. Dieta mea este cea de toate zilele, tot regimul dupa operatie. In concediu am fost la Pietroasele si Monteoru, avem rude pe acolo. A fost frumos si relaxant. Din pacate am uitat aparatul acasa si nu am poze Speram sa mai plecam un weekend la mare..sa vedem.
Pentru raport...stagnare..scuze pentru intarziere.
Violeta, concediu placut
Khristin, frumoase poze...esti frumoasa foc
Zuzi, cum esti?
Clau
Imi este dor de cuscra mea...cand se intoarce oare?
Pup toata gasca, fara exceptii..mai sunt prin zona.

hcclara spune:
Salutare!
Crys fiindca m-ai pupacit, iti spun cand se intoarce cuscra...daca bine imi amintesc parca a zis ca pe 10 se intoarce! doamne sa uitati voi aparatul foto???chiar vroiam sa-ti spun sa mai bagi niste poze sa va vad.astept atunci sa mergeti la mare si sa ne pui de acolo.te si eu.
eu am primit azi scrisoare de la scoala, are marc un invatator, am primit o foaie din A4 cu ce avem nevoi pe scaoala. o sun atunci pe prietena mea sa vad cum e, si imi spune ca si fiica-sa e in aceeasi clasa cu Marc. of, si cat m-am rugat eu sa nu ne fie copii impreuna...asta e, sper sa se impace barbatu-su cu gandul asta ca ne vom vedea si la scoala (spre bucuria noastra).
am fost la strand azi si suntem obositi.
sa aveti o seara placuta!
nu ma mai cantaresc pana cand simt ca se mai duc din salele mele umpicutz.

Delidana spune:
'Neata,
Khristin, am vazut pozele, esti o frumoasa!
Tzuni, a venit Meri acasa?
Zuzi, nu prea te-am vazut in ultimele zile...esti bine?
Pe mine ma supara stomacul, tot ce maninc in juma' de ora sint pe tron si partea interesanta e ca mi-e greata cind vad carne, mie care-mi place carnea! Am hotarit s-o scot din meniu o perioada...
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself

CRISCOSTY spune:
'Neata! Am intrat un pic de la servici sa va invit la o cafea.
Clau, nici mie nu-mi venea sa cred ca l-am uitat, sa plang nu alta. Am pus bateriile la incarcat, inainte i-am facut lui Dany o poza, ne-am grabit cand sa plecam si am uitat bateriile la incarcat si aparatul pe masa Noroc ca mama sta pe aceasi scara cu mine si am sunat-o sa scoata acumulatorul din priza. Of, ce nu sufar eu genul asta de barbati
Avem si noi un prieten care este gelos rau, a tot vb. sotul meu cu el...degeaba. Si deci Marc incepe scoala...cred ca ai emotii
Noi ne pregatim de grupa mare, ma zapaceste deja sa-i iau ghiozdanel.
Delia, ai grija cu stomacelul..scoate un pic carnea si era bine sa bei ceai de sunatoare sau galbenele. Pupici
O zi buna, fetele!

Delidana spune:
Am revenit sa va invit la micul dejun dar vad ca a venit Crys deja cu cafeaua. Din pacate n-am ceai de galbenele sau sunatoare aici, beau ceai verde cu miere si lamiie, ajuta un pic dar nu rezolva problema.
Va las si o melodie care mie imi place foarte mult si abia azi am descoperit cine o cinta.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself

puskin spune:
Neata,
am ajuns cu bine acasa, am imtrat cu dreptul in tara .
Nu pot sa stau prea mult acum la calculator, revin..
Va pup.