Nou stil de viata (276)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Raport 61,9...deci -1.1kg...Sunt happy!

Sabina la multi ani si multumim ptr tort!

Vio, Ruxi concediu placut!

Claudia si io sunt intro pasa proasta rau...asa ca te inteleg!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, fetelor!

... si multumesc pt apa cu patrunjel! Delicioasa!

Azi am zi de munca si leneveala. E groaznic fara Meri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!

Sabina LA MULTI ANI!(scuze de intarziere)

O zi buna va doresc!

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Raport:63 KG

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Raport 56.6

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna ziua, doamne frumoase!

Sabina, cu intarziere: La multi ani! Sa ai parte de tot binele din lume, sa fii sanatoasa si fericita!

Io am disparut saptamana trecuta pentru ca am fost la Cluj cateva zile, sa ma mut dintr-un apartament in altul (cat stau acolo firma a inchiriat un apartament, si acum a trebuit sa-l eliberez si sa ma mut in alta parte). Asa ca am avut niste zile pline rau, cu impachetat/despachetat + vizite la clienti. Si ieri am pierdut o jumatate de zi sa cumpar bilete pentru festivalul Enescu, am stat de la ora 9 pana la ora 15:30 (in picioare marea majoritate a timpului, of course, ca doar nu vroiam sa avem si sala de asteptare ). Si biletele erau rezervate! Asa ca ieri cand am ajuns acasa eram terminata, ma durea spatele intr-un hal... (deh, batranetile).

Am vazut poze cu Tzuni si Ruxandra si sunteti amandoua niste frumoase!

Sper sa mai trec azi pe aici, am o zi din aia nebuna in care nimic nu iese. Va pup pe toate.

Daniela

Mergi la inceput

Raport: 66.7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Sabina, La Multi Ani sa fii iubita de cei dragi.

Tzuni, vazut poze frumoase, pe tine cu cositele brunete lasate-n vant asa, aratai super . Brava, si zici ca ai cerut-o in casatorie pe Puskin ? Good stuff. Ce n-am inteles a fost poza aia cu McDo…sau era pt. tine ca dedicatie sa nu mai calci pe viitor pe acolo ?

Puskin, tu tot un aer asa adolescentin emani.

Vikinga, e super daca ai luat doar 4 kg pana acum, inseamna ca bebelusul e sanatos . Stii si tu doar ca 10 sa mai iei si tot le dai apoi usor usor. Tine-o tot asa mamico, esti pe drumul cel bun . Durerile de cap pot fi daca ai tensiunea joasa, eu tocmai de aceea nu am putut renunta la cafea la a doua sarcina, trebuia sa beau una mica macar dimineata ca altfel eram neom la slujba.

Mephala, multumim de ceai . Nu mai aveti voi norocul sa dispar de aici….decat eventual cand imi ating tinta finala si-atunci imi permit sa zicem. Si cum mai am destul…

Carina, tu ce mai zici ?

Hopes arati foarte bine , te-nteleg perfect cu greutatea la care vrei sa ajungi.

Mihaser, bravo pt. asa raport.

Noi tocmai am incheiat weekendul lung, a fost asa bine caci am tinut-o numai in plimbari plus ca am putut citi pe gustul meu fiind sotul acasa a putut sa se ocupe mai mult de copii. Ce mai boierie pe capul meu. Pt. raport 78.8 kg (-200g), binisor doar desi cantarul saptamana trecuta mi-a aratat si 78.5, dar stiu eu ca mi-a aratat mai mult din cauza unor carbs, fortata de fiimea. Asta a fost vizita noastra la un parc cu animale cu niste babuini care se suiau pe masini, strutii ne ciupeau din oglinda retrovizoare, niste cornute nu se mai miscau din fata noastra African Lion Safari. Fiimea desi nu era prima oara acolo s-a distrat in special la un spash pad, s-a tavalit prin apa si a alergat de nu mai avea suflu , iar cel mic nu prea stia de el saracu’ desi se uita si el pe geam la toate aratarile alea Si bineinteles m-am lasat pozata sa vad cat mai am de muncit cu dieta si sportul.

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara dragelor,

am avut o zi plina ochi, sunt stoarsa de energie .

Tzuni, cand o iei pe Meri?

Mihaser, mersi. Ai dat bine jos.

Daniela, multumim. Deci ai luat bilete sau nu?

Khristin, pai de mutra mea adolescentina s-a indragostit Tzuni .

Mergi la inceput

Puskin, cred ca maine aflu ce si cum cu Meri...

Khristin, ce sa fie cu poza de la McShit? A vrut sa ma duca Puskin acolo sa mancam. Eu n-am vrut, ea a plans... si ca sa o imbunez, i-am zis ca-mi fac macar o poza. Si.... am facut-o!

Imi fac poze la toate McShit-urile prin tarile prin care trec.

Mergi la inceput