Redoutistele fidele LR France (172)
Raspunsuri - Pagina 9
Graviduta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7 Alina, pana sa ajunga la Razvan, s-a jucat sotul aseara entuziasmat ca un copil, a citit pe net cum se folosesc vopselurile, cum se tin pensulele si cireasa de pe tort, si-a luat un tricou alb pe care l-a mazgalit si i-a zis "tricou de pictor", ca halat de pictor nu are. Ramona si Razvan [19.06.2007] Salvati o inimioara |
Pai sa-i iei la urmatoarele reduceri
Clau, cu placere. Vezi ca au site http://audifon.ro/
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
miki68 spune:
citat din mesajul lui Graviduta In alta ordine de idei, check this out http://www.buckle.com/index.jsp?bmUID=1249370633058 . Livreaza in RO, dar nu stiu care sunt costurile. Trebuie simulata o comanda cred. Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007) "La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln) |
O rochie la "sale" de 16.27 euro are la final urm. costuri:
Duty&VAT 6.56
Shipping& handling 25.17
Total 48 euro
De ce oare incaseaza ei TVA?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mihaser spune:
Jasmine mi-au blocat banii (mytoys.de), insa mi-a zis sotul ca ii vor debloca spre sfarsit de luna sa nu fac refuz de plata...ei au dat email de cand am facut comanda...ca daca o vreau sa fac transfer bancar pana in 26 august...dar era pe mailul sotului.
In fine banii nu pot sa-i traga...au facut decat o rezervare pe ei...o sa va tin la curent...pe cand ii recuperez!
miki68 spune:
citat din mesajul lui mihaser Salut! Miki pai nu are tva are taxe vamale ca e din US! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Duty&VAT inseamna taxe vamale&TVA si nu inteleg de ce ni-l percepe comerciantul. Ce, eu platesc TVA pt.import (pentru ca asa e categorisita orice comanda) in State? Sau taxe vamale? Ciudat. Cele 2 taxe se platesc in tara de destinatie cand e vorba de tranzactii comerciale intre 2 tari, una din UE si cealalta din spatiul extra comunitar.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
crislunca spune:
Cat de seriosi sunt cei de la mytoys.de? si cat este transportul?...am vazut cateva lucrusoare interesante...si na...ma bate gandul de o comanda.Multumesc.
mihaser spune:
Eu cred ca sunt seriosi cei de la mytoys, dar pe romani ii pun sa faca transfer bancar si e costisitor asa ca nu stiu exact cat o sa fie transportul dar cu comisioane probabil va sari bine de 20 de euro
Miki poate le calculeaza ei ca sa stii exact cati bani te vor costa....habar nu am!
alinaatudor spune:
ma scuzati ca intervin ca un profan, dar vreau sa va intrebv ceva...eu nu am mai cunparat de pe LR France de apropae un an, de cand cu franciza..acum oare pot comanda din franta? scuze dar nu am avut timp sa citesc in urma sa imi dau seama de raspuns. Va multumesc tare mult.As vrea din suflet sa mai comand din franta caci de cand cu franciza nu am mai intrat
Poze mai noi cu ingerasul zambaretz
Ingerasul creste