Redoutistele fidele LR France (172)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristicross

Cred ca la Kiabi ar tb sa punem linkuri in momentul in care comandam, ca sa ne clatim ochii si sa ne inspiram.

cris

Eu asa voi proceda pe viitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Cristina,cred ca esti deja pe drum,iti urez calatorie placuta si un concediu minunat in RO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Fetele, care codde bare tb dat la Atlasib, ca eu nu vad nici un cod pe chitanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:

Fetele, care codde bare tb dat la Atlasib, ca eu nu vad nici un cod pe chitanta?

cris

Este un cod format din 8 cifre, in partea de jos a chitantei.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

cristicross, cand te duci sa il ridici nu iti cere acel cod, ci doar numele si buletinul. deci daca nu gasesti codul nu-i problema. La mine era pe chitanta in partea de jos, pus asa, anapoda

Citat:

cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Am fost in we in periplu in baneasa shopping center, multa lume, haine multe, calitatea slabuta, preturi de

Ce m-a mirat f tare, haine din noua colectie, identice cu cele din vechea colectie, dar la pret de 3 ori mai mare. Asa prosteala pe fata??? Si asta la Promod, pimkie si parca mai era una. Oricum n-am avut chef si nici timp sa ma zgaiesc mai bine, ca eram cu soata si copila ... care mai aveauu putin si darmau molul
M-am lipit de vreo 3 tricouri, 2 de la kenvelo, la 16 lei si inca unu de la pimkie. la 13 lei. Materialele mi-au placut mult. Am mai luat si la copii niste bluze, dar tot pe la 15-20 lei/buc, de la okaidi si zara. Dar nu gasesc deloc pe site la okaidi ce am cumparat io ... Scump fata de LR, si alte frantuziseme. Dar la anu o sa ma trezesc in timp util sa iau de la ei

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Graviduta, te rog, da-mi si mie nr de telefon de la clinica Audiofon unde consulta dr Samoila. Am pierdut nr la care sa fac programare. Am fost la ea cu Matei, i-a dat niste pastilute homeopate care i-au facut forte bine si acum tb sa mergem sa-l mai vada o data...

Multumesc!

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Cristina, multumesc mult si vacanta placuta, cu intarziere!
Am ajuns aseara si am luta coletul din Rahova, Delyutz are dreptate, mi-au cerut doar numele si buletinul.

Aveati dreptate cand spuneati ca produsele kiabi sunt totusi mai ok calitativ. Produsele de la kiabi nu se mai gasesc pe site sa vi le arat, sunt 2 geci pentru copil, un pulover pt sot si o bluza pentru mine.

De pe laredoute i-am luat copilului tricouri, maieuri, pulovere, care sunt ok, in mare, sper sa le poarte in urmatoarele 3,4 luni ca apoi nu cred ca o sa-i mai vina, i-am luat pt 102 cm, 4 ani, iar razvan avea deja 96 cm acum o luna.

Cea mai faina chestie cumparata, care a depasit asteptarile este asta
http://www.laredoute.fr/vente-kit-chevalet-peinture.aspx?categoryid=21560459&productid=324134081&documentid=430009
cand am luat-o eu avea reducere mai mare si am dat doar 7.50e.

Si am luat si o PLAQUE DE CUISSON, o tava pentru facut pizza la microunde, pe care astept cu nerabdare sa o testez, dar nu mai e pe site.

Si o lenjerie de pat cu 4.97e, pe care am vazut-o pe laredoute.ro cu 75.19lei.

Ramona si Razvan [19.06.2007]
Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Hai ca am fost pe faza 021 210 90 04
In alta ordine de idei, check this out http://www.buckle.com/index.jsp?bmUID=1249370633058 . Livreaza in RO, dar nu stiu care sunt costurile. Trebuie simulata o comanda cred.
Ramona, gata? Te-ai hotarat ce-l faci pe Razvan? Vad ca-l pregatesti

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Alina, pana sa ajunga la Razvan, s-a jucat sotul aseara entuziasmat ca un copil, a citit pe net cum se folosesc vopselurile, cum se tin pensulele si cireasa de pe tort, si-a luat un tricou alb pe care l-a mazgalit si i-a zis "tricou de pictor", ca halat de pictor nu are.

Ramona si Razvan [19.06.2007]
Salvati o inimioara

Mergi la inceput