Redoutistele fidele LR France (172)
Raspunsuri - Pagina 19
Jasmine spune:
Clau,vacanta frumoasa!
felicia,ma omori cu zile!
am si eu o comanda din 18 mai,am facut cerere de chargeback care merge greu...greu de tot,ma tot ciondanesc cu astia de la banca,ieri in sfarsit mi-au raspuns ca au initiat cererea de refuz la plata si....aseara cand am ajuns acasa am gasit un aviz pt un colet extern.
Sigur nu astept nimic acum dar m-am gandit ca e im-po-si-bil sa fie comanda LR din 18 mai.Si acum vii tu si zici ca ai primit-o!!!!
Eu m-as bucura sa fie ca aveam niste adidasi pt copil in colet (printre altele,desigur
),daaar...ce ma fac cu astia de la banca,dupa ce ne-am paruit asa de frumos in ultima vreme?
Ei?
Graviduta spune:
Am mai gasit unii care livreaza in RO http://www.lasenza.co.uk/
Nu stiu daca s-a mai scris de ei, dar a fost funny cum am aflat: am dat niste comenzi pe ebay.uk si asteptam 2 scrisori voluminoase. Am fost avizata ieri pentru 2 scrisori, azi m-am prezentat la posta, mi-am luat coletele fara sa ma uit ce scrie pe ele, am semnat si am plecat. Cand le-am desfacut la birou, it turned out ca unul era intr-adevar pt mine, dar al doilea nu. Si de unde ma asteptam eu sa gasesc in colet o pereche de pantofi pt Mara, s-au revarsat niste chiloti si sutiene dantelate de toata frumusetea
Pe pachet scria La Senza, asa ca am intrat si eu sa vad ce au. Diseara ma duc sa-l returnez si sa-mi recuperez pachetul. ![]()
felicia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anne16 Fetelor, am si eu o curiozitate: Ce data de expediere(data din Franta) au coletele? |
20 mai
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Jasmine spune:
eu abia azi ajung la posta sa vad minunea ![]()
sunt aproape sigura si eu ca e coletul buclucas!
Jasmine spune:
a luat sotul meu coletul de la posta si e cel de la LR,comanda din 18 mai!!!!
acum mai ramane sa rezolv cu banca,sa opreasca chargebackul ![]()
Lorenza spune:
| citat din mesajul lui Jasmine a luat sotul meu coletul de la posta si e cel de la LR,comanda din 18 mai!!!! acum mai ramane sa rezolv cu banca,sa opreasca chargebackul |
OMG.cine ar fi crezut!
amira2 spune:
| citat din mesajul lui loredana_76 Mi-a venit comanda de la next,eu nu mai inteleg nimic ,cum de au raspuns ca nu mai trimit in romania.Culmea e ca data trecuta n-a ajuns. poze |
Bonjour, fetelor.
deci Next-ul merge? sa fac sau nu o comanda? in afara de tine a mai incercat cineva sa comande la ei?
amira2 spune:
| citat din mesajul lui Graviduta Eu tocmai am comandat vreo 2 perechi de trainers si 2 de papucei Disney de pe ebay.uk. Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln) |
si eu m-am re-profilat pe ebay. sa stiti ca ebay. es livreaza in Ro la greu.
am comandat si in USA,Franta,dar ma oftic rau ,rau de tot ca nu-mi gasesc un trench asa ca asta.
http://www.laredoute.fr/vente-trench-coat-evase.aspx?productid=324166867&documentid=344709&categoryid=22906255&pos=33_n_n&numberpage=1
in naivitatea mea eu mai sper sa revina LR la ganduri mai bune si reia comenzile cu Romania.

Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)