Redoutistele fidele LR France (172)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Concediu placut, Cristina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

special am intrat sa vad daca a mers comanda la next...o sa incerc si eu fie ce o fi...eu le-am scris ca nu pot sa merg 600 de km sa iau de la magazin si nu mi-a venit niciun raspuns. Colectia asta albastru cobalt imi place mult!

Cat despre talonete si sotu` crede ca fiica mea are platfus...ortopedul mi-a zis sa o duc acum la 1 an si 3 luni la un control...dar cred ca dau skip.

Eu ptr baiat am avut incaltaminte Superfit si a fost super...Geox arata super bine...gasisem pantofi cu 1 mil ptr fetite dar erau marimea 24...acelasi model era la miniblu 220 ron...Aratau super!

Va pup!

Mergi la inceput

Pe www.t-a-o.com sunt inca reduceri si o promotie -5 euro pt niste combinatii haut si bas.

Mergi la inceput

Si livreaza in Romania pt 14 euro (acum). In rest e 18 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Danadc,
pe TAO am platit 14 eur transportul la comanda din iulie.

Miki,
cred ca o sa primesti mai repede comanda LR din RM; eu am dat pe 24 iulie, pe 28 au tras banii si deja am primit-o eu aici, deci in RM, la prietena mea a ajuns saptamana trecuta.

Am constatat ca LR chiar s-au nesimtit; dupa ce in mai mi-au trimis pantaloni in loc de bluza , acum mi-au trimis o bluza mai mare ca masura, adica am comandat 34/36 iar bluza e 38/40 si e imensa; numai ca pe eticheta initiala pe care scrie 38/40 e lipita alta eticheta de hartie pe care scrie 34/36.
De data asta am comandat si multe lenjerii, era chiar in ultimele zile de reduceri si erau parure mai multe cu 5 eur/setul; am comandat si fete de perna separat si in loc sa primesc 50x70 am primit niste saci efectiv, sunt de fapt 70 x 100 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74
Miki,
cred ca o sa primesti mai repede comanda LR din RM; eu am dat pe 24 iulie, pe 28 au tras banii si deja am primit-o eu aici, deci in RM, la prietena mea a ajuns saptamana trecuta.

Ella, mamica de David (24.04.2007)

Azi dimineata a primit-o la Chisinau, deseara sau cel tarziu maine dimineata, intru in posesia coletului.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puselu spune:

Fetelor ,

am si eu comanda pt.RM nesosita ,facuta pe 26 iunie.mai e cineva in situatia asta ?sau ar trebui sa fac chargeback?
o fi vreo problema ca se vede ca este cardul din Romania ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

poate parea incredibil, dar azi am primit comanda din 18 mai. Lui nenea din RM i s-a facut mila de mine si i-a dat drumul pana la urma

Linkuri mai tarziu, dar sunt super-incantata de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mai gasesc doar cateva linkuri:
- http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-longue-fille.aspx?productid=324086829&documentid=346109&categoryid=0&prodcolor=3&pos=1_n_n&numberpage=1 - superba, imi vine la fix, si culoarea (rose fonce) e dementiala .

- http://www.laredoute.fr/vente-2-pieces-triangle-imprime.aspx?productid=324097864&documentid=545009&categoryid=0&prodcolor=1&pos=4_d_n&numberpage=1&vsn=lesaub - al meu e mai mult verde, imi place mult. Iarasi, am nimerit culoarea.

- http://www.laredoute.fr/vente-chemisier.aspx?productid=324131266&documentid=321409&categoryid=0&prodcolor=1&pos=1_n_n&numberpage=1&vsn=lesaub -pe bleumarin, foarte draguta

- http://www.laredoute.fr/vente-sandales-enfant-garcon.aspx?productid=324136694&documentid=207609&categoryid=0&prodcolor=1&pos=1_n_n&numberpage=1&vsn=lesaub - f.buni, dar deja ii sunt mici, asa ca ii voi face cadou.

- celebr fusta cu volane de 2 euro, pe portocaliu

- un pulovar rosu si o rochita de 3 euro, ambele ptr ili

Cadou: setul de cocktail, pe care i-l voi voi face soacrei

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Salutare din Atena ! Suntem de o saptamana si deja ne-am plimbat pe la Meteora, cu vaporul pe insule Egyna, Poros si Hydra, am facut plaja si baie, shopping si vizitat Atena. Mai stam inca o saptamana si de-abia astept sa dau si eu o comanda mica, imi e atat de dooooor .

Mara si Matei

Mergi la inceput