Redoutistele fidele LR France (172)
Raspunsuri - Pagina 17
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui unique Ideea e ca nu poti sa iti creezi cont nou cu adresa de Romania. Dar daca ai cont deja si te loghezi apare steagul Romaniei iar in sectiunea de Help la Intrebari frecvente : Q.Can I have my order delivered to home? A.Delivery charge in Romania is €5.00 per order and will be delivered within 10 working days to most addresses in Romania. Daca a functionat pentru loredana_76, inseamna ca functioneaza si pentru celelalte conturi. |
yupiiii

de
DavidPoveste
anne16 spune:
La mine nu merge
Am selectat produse si la un moment dat mi-a sters tot, nu am putut finaliza comanda
Graviduta spune:
Eu am mers pana la confirmarea platii, dar nu am mai continuat. O sa ma uit in sept pe site sa vad ce pot lua si incerc atunci o comanda mica.
Uitati-va si la asta http://www.shoebacca.com/.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
danadc spune:
| citat din mesajul lui claujro Eu nu am cautat nicioadata special incaltaminte cu talonet, poate am fost mai atenta in jurul varstei de an cand invatau sa mearga in picioare...in rest...cum s-a nimerit numa comozi si practici sa fie. Si merg ok mandoi. De ce e asa importanta taloneta? Ce motivatie a dat pediatra? Mara si Matei |
Scuze pt intariere cu raspunsul.
Pediatra spunea ca-si formeaza in termeni po****ri calcatura bine. Ea mi-a spus ca pe vremea lu' Impushcatu' incalr=tarile romanesti pt copii aveau toate talonet. Nu m-a interesat prea mult explicatia. Ce-i drept am vazut la Geox incaltari superbe pt copii de un an , un an si ceva, dar fara talonet. Ma gandesc ca n-or fi nebuni (firme celebre) sa le fac fara. E ca cu suptul degetului. Se pare ca nu deformeaza dintii cum se crdea.
anne16 spune:
| citat din mesajul lui danadc Scuze pt intariere cu raspunsul. Pediatra spunea ca-si formeaza in termeni po****ri calcatura bine. Ea mi-a spus ca pe vremea lu' Impushcatu' incalr=tarile romanesti pt copii aveau toate talonet. Nu m-a interesat prea mult explicatia. Ce-i drept am vazut la Geox incaltari superbe pt copii de un an , un an si ceva, dar fara talonet. Ma gandesc ca n-or fi nebuni (firme celebre) sa le fac fara. E ca cu suptul degetului. Se pare ca nu deformeaza dintii cum se credea. ........................ Dana, mamica Amirei (02.03.2008) |
Deformeaza din pacate degetul, nu dintii
Graviduta spune:
Confirm
, si-l deformeaza rau, am un exemplu intre prieteni.
Alina si
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
miki68 spune:
Helau pipal! Numa ce m-am intors de la mare si lr mi-a facut o surpriza: am intrat in posesia comenzii din 5 iulie
A ajuns la Chisinau pe 14 august si, azi, la mine. Uluitor cat de "repede" se misca LR
Am avut doar cateva produse, de care sunt f.multumita.
www.laredoute.fr/vente-jupe-froissee.aspx?productid=324113751&documentid=321409&categoryid=32406815&pos=4_n_n&numberpage=2" target="_blank">fusta Rene Derhy superba , www.laredoute.fr/vente-sac.aspx?productid=324157447&documentid=207609&categoryid=22907573&pos=10_a_n&numberpage=1" target="_blank">poseta eleganta lucrata ingrijit , www.laredoute.fr/vente-bermuda.aspx?productid=324150865&documentid=207609&categoryid=61045987&pos=13_a_n&numberpage=2" target="_blank">bermuda eleganta , www.laredoute.fr/vente-jean-entrej-88-cm.aspx?productid=324143619&documentid=346109&categoryid=32407285&pos=9_a_n&numberpage=2" target="_blank">bluejeans negri parca-s cusuti pe mine
si www.laredoute.fr/vente-debardeur-soie-femme.aspx?productid=324133613&documentid=321409&categoryid=0&prodcolor=3&pos=4_n_n&numberpage=1" target="_blank">debardeur de matase naturala nuage care-i un gri f.deschis si care-mi place. Si am mai luat si gant-urile de bain ca sa-mi mearga codul fdp 0. Mai am de primit comanda din 28.07 care, dupa cum a venit asta, o s-o primesc prin septembrie![]()
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
danadc spune:
Stiti cumva in cosul Kiabi cate articole intra? (pe la LR 25).
Au diverse promotii acum cei de la Kiabi....SI merge codul webn20 (reduce 20 euro din 50 la produse nereduse, fara oferta speciala)Cristina unde esti? 
Abia astept ceva reduceri de sarbatori....
inima25150 spune:
| citat din mesajul lui danadc Stiti cumva in cosul Kiabi cate articole intra? (pe la LR 25). Au diverse promotii acum cei de la Kiabi....SI merge codul webn20 (reduce 20 euro din 50 la produse nereduse, fara oferta speciala)Cristina unde esti? ![]() Abia astept ceva reduceri de sarbatori.... ........................ Dana, mamica Amirei (02.03.2008) |
Salutare!!!!!!!
Sunt inca in tara
revin in Fr pe 26 septembrie
Mami de
Eva Nazdravana(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
Graviduta spune:
Dana, din ce-mi amintesc, la Kiabi nu ai limita.
Cristina, concediu placut in continuare. Am rezolvat pana la urma cu Veti-fami, adica am facut refuz de plata si am primit banii (dupa ceva parlamentari si cu banca mea - BRD).
Alina si