Redoutistele fidele LR France (172)
Raspunsuri - Pagina 16
iriss27 spune:
Are tendinta de a face platfus?
Acm depinde de piciorul copilului, ca un talonet prea inalt, impinge talpa spre exterior si strica mersul, piciorul, etc. Eu zic ca mai bine fara
dar e parerea mea 
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
Graviduta spune:
Platfusul nu se face si nu se "vindeca", cu el te nasti, cu el mori. La copiii mici este greu de spus daca au sau nu platfus din cauza faptului ca au piciorul grasut si inca nemodelat anatomic. Cui este interesat de problema, i-l recomand pe Thiery, care explica foarte bine si cu carti de medicina in fata. Explicatii logice. Asta cu talonetul e frectie la piciorul de lemn, scuzati-mi exprimarea. Daca ar fi sa ne luam dupa pediatrii care recomanda talonete, pai daca tot poarta afara incaltaminte cu talonet, ar trebui sa poarte si in casa pe acelasi "principiu" al corectarii platfusului, mai ales ca un copil la varsta asa mica nici nu sta prea mult pe-afara, deci nu umbla mult cu talonet. Ma rog, asta e parerea mea, nu incerc sa combat alte pareri. Mai sunt si alte argumente contra-talonet, dar nu e cazul sa fie dezbatute aici.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
unique spune:
Eu ma gandesc sa ii iau fetitei mele incaltari chipmunks de pe ebay.uk, pentru ca sunt din piele si destul de ieftine.Tocmai am experimentat o returnare de bani de la un vanzator de pe ebay. Comandasem un costum de baie care nu a ajuns la mine.
Graviduta spune:
Eu tocmai am comandat vreo 2 perechi de trainers si 2 de papucei Disney de pe ebay.uk.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
loredana_76 spune:
Mi-a venit comanda de la next,eu nu mai inteleg nimic ,cum de au raspuns ca nu mai trimit in romania.Culmea e ca data trecuta n-a ajuns.
unique spune:
Inseamna ca merg pe burta, probabil vor sa aiba cat mai putini cumparatori din Romania,asa ca daca ii intrebi spun ca nu livreaza ![]()
unique spune:
Ideea e ca nu poti sa iti creezi cont nou cu adresa de Romania. Dar daca ai cont deja si te loghezi apare steagul Romaniei iar in sectiunea de Help la Intrebari frecvente : Q.Can I have my order delivered to home?
A.Delivery charge in Romania is €5.00 per order and will be delivered within 10 working days to most addresses in Romania.
Daca a functionat pentru loredana_76, inseamna ca functioneaza si pentru celelalte conturi.![]()